• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet kizlar biz tanistik kaynastik, pek de güzel oldu 💕 💕
Yemekler ve kahvalti cok mükemmel degil ben de katiliyorum @Duruball ’a , özellikle kahvati kismi baya zayif.Uzun sureli gelislerde otelden ana yola cikinca sagli sollu uzak olmayan mesafede marketler var peynir zeytin var😁 ama ozel peynir zeytininiz varsa getirmekte guzel olabilir bence transfere gelecekler oyle yapabilir. Bir de italyanlar kendi portakal sularini falan da almislar iciyorlardi ilk gün denk gelmistim:)
Ayyy😂 ne güzel orda buluşmanız
Kızlar önemli olan yatmaya yer var
Marketlerde her şey var ve ucuz
Alın istediklerinizi aç kalmayın
Ben venedik otelinde kaldım
Orası daha güzeldi her halde
Ama Secey hem venedikte kaldı hem 365 de
En çok 365 oteli beğenmişti

EKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.

07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?

ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Güzel haberlerle gel canım arkadaşım
Kaç gn kalıcaksın
Ben 13 haziran ordayım😂

Ayy hadi hayirli olsun cnm 🥰Sag saglim hayirli haberlerle gidin gelin insallah🙏🥰
Zazanin bugun hic sesi cikmadi ya gercekten insallah hersey yolundadir❤️
Kkızlarrr nakadar beni seviyorsunuz😂
Hoşuma gidiyor vallah
Şımartıyorsunuz beni🙈🙈🙈

Ekin06 yazın ilk müjdesi senden geldi😂😂😂
Ardı bitmesin
Darısı senden sonra her kesin başına
Tamaram geliyor❤️😂
Evet yazın ilk müjdesi benden 🙏bundan sonra ard arda güzel haberler gelecek buralar güzel haberlerle şenlenecek ❤️Kendim içinde, burada ki diğer arkadaşlar içinde çok heyecanlıyım herşey çok güzel olacak😍😍

EKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.

07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?

ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Teşekkür ederim Amin 🙏size de iyi yolculuklar hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönün inşallah 🤲

Düşün artık sesin bir gün çıkmayınca herkes nasıl merak etti 😀
Benim her halde göbeğim buraya bağlandı😂😂ama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Rabbim o günleri yaşatsın bana🤲

Güzel haberlerle gel canım arkadaşım
Kaç gn kalıcaksın
Ben 13 haziran ordayım😂
canım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.
Nicolab uzak mı hemen dönüş için test yaptırmam lazım ve sonucu ne kadar sürede aldınız?

Benim her halde göbeğim buraya bağlandı😂😂ama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Rabbim o günleri yaşatsın bana🤲
ilk hangi tarihte gittin ve herşey yolunda giderse transfer için 13 haziranda mı gideceksin.Aradaki ortalama süreyi merak ettim canım.Yine iş yerinden izin için yırtınacam da ondan soruyorum

canım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.
Nicolab uzak mı hemen dönüş için test yaptırmam lazım ve sonucu ne kadar sürede aldınız?
Yalniz mi gideceksiniz ilk girişinizde

Nikolab biotexcomun çok yakınında
Test sonucu 5-6 saate çıkıyor

ilk hangi tarihte gittin ve herşey yolunda giderse transfer için 13 haziranda mı gideceksin.Aradaki ortalama süreyi merak ettim canım.Yine iş yerinden izin için yırtınacam da ondan soruyorum
İlk görüşmem nisan 17 her halde
Burda gün gün anlatmıştım
Transferim 18 ve 20 haziran inşallah

Back