O da olacak inşallah Bu seferBenim her halde göbeğim buraya bağlandıama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Rabbim o günleri yaşatsın bana
Eski formdan baktım bende şimdi canım.İlk görüşmem nisan 17 her halde
Burda gün gün anlatmıştım
Transferim 18 ve 20 haziran inşallah
Çok sevindim ,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566çok şükür
Hayatta tek göndermez.Sadece iş için tek başıma yurt dışına çıkıyorum.Hayır eşimle beraber orada onada testler yapılacak
Teşekkür ederim AminÇok sevindim ,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canımBenim her halde göbeğim buraya bağlandıama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Yolun açık olsun canım Allah işlerini rast getirsinEKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.
07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?
ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Az kaldı canım çok az kaldı emin olBenim her halde göbeğim buraya bağlandıama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
İnşallahhhh inşallahEkin06 yazın ilk müjdesi senden geldi
Ardı bitmesin
Darısı senden sonra her kesin başına
Tamaram geliyor
Venice diğerine göre merkeze daha yakın, karşısında büyük market ve alışveriş merkezi var, burası katlı bir hotel gibi. Diğer hotelde bahar ve yazın kalmayı daha çok sevdim diyelim, 2 katlı, bahçesi daha geniş ferah geldi bana bahçede oturup zaman geçirmek hoşuma gitmişti, bana daha sıcak bir ortam hissi verdi ve de etrafında villalardan oluşan yerleşim yeri olduğundan sokaklarda transferden önceki günler temiz havada huzurla rahatça yürüyüşe çıkmıştık, tabi diğerine göre merkeze uzak, minibüslerle metroya kdr gidip oradan metro ile Kiev merkeze gidilebiliyor. her 2 hotelin de kendine göre avantajları var, tercihinize göre değişir. Venice yemekleri şuan daha iyi sanırım ama ilk gittiğimizde 365te öğle yemeği menüden ne istersen seçiliyordu değişik yemeklerden denemiştim hemde somon ve balık çeşitlerinden yemiştik ayrıca sabah akşamda şimdiye göre çeşitler, içecekler ve lezzet çok daha iyiydi, acayip memnun kalmıştım o zamanAyyyne güzel orda buluşmanız
Kızlar önemli olan yatmaya yer var
Marketlerde her şey var ve ucuz
Alın istediklerinizi aç kalmayın
Ben venedik otelinde kaldım
Orası daha güzeldi her halde
Ama Secey hem venedikte kaldı hem 365 de En çok 365 oteli beğenmişti
Ben Ankara-Kiev,Kiev-Ankara 2000tl iki kişiye ödedim.bundan 5-6 gün önce baktığımda 1800 teleydi.Ben gidiş dönüş kişi başı 2850 TL ödedim
Çok şükür iyiEski formdan baktım bende şimdi canım.
Ortalama 2 ay sonra yani.Ben ağustostan önce hiç umutlanmayayım kendi kendime.Gönül istiyorki hemen olsun.
13 Haziran öncesi senden burada yaptırman için test tahlil bişey istediler mi?
En önemlisi Rahim ultrasonun nasıl çıktı bugünkü? beişlerin yatak odası hazırmıymış?
Etmem her haldeAz kaldı canım çok az kaldı emin ol
Ama bebeğin var diye de burayı ihmal etme
Seceyim bu defa bende 35 de kalıcamVenice diğerine göre merkeze daha yakın, karşısında büyük market ve alışveriş merkezi var, burası katlı bir hotel gibi. Diğer hotelde bahar ve yazın kalmayı daha çok sevdim diyelim, 2 katlı, bahçesi daha geniş ferah geldi bana bahçede oturup zaman geçirmek hoşuma gitmişti, bana daha sıcak bir ortam hissi verdi ve de etrafında villalardan oluşan yerleşim yeri olduğundan sokaklarda transferden önceki günler temiz havada huzurla rahatça yürüyüşe çıkmıştık, tabi diğerine göre merkeze uzak, minibüslerle metroya kdr gidip oradan metro ile Kiev merkeze gidilebiliyor. her 2 hotelin de kendine göre avantajları var, tercihinize göre değişir. Venice yemekleri şuan daha iyi sanırım ama ilk gittiğimizde 365te öğle yemeği menüden ne istersen seçiliyordu değişik yemeklerden denemiştim hemde somon ve balık çeşitlerinden yemiştik ayrıca sabah akşamda şimdiye göre çeşitler, içecekler ve lezzet çok daha iyiydi, acayip memnun kalmıştım o zaman
Evet biraz klinige uzak gibi aslinda degil ama tragik cok 20 dklik yolu 45/50 dk gidiliyorVenice diğerine göre merkeze daha yakın, karşısında büyük market ve alışveriş merkezi var, burası katlı bir hotel gibi. Diğer hotelde bahar ve yazın kalmayı daha çok sevdim diyelim, 2 katlı, bahçesi daha geniş ferah geldi bana bahçede oturup zaman geçirmek hoşuma gitmişti, bana daha sıcak bir ortam hissi verdi ve de etrafında villalardan oluşan yerleşim yeri olduğundan sokaklarda transferden önceki günler temiz havada huzurla rahatça yürüyüşe çıkmıştık, tabi diğerine göre merkeze uzak, minibüslerle metroya kdr gidip oradan metro ile Kiev merkeze gidilebiliyor. her 2 hotelin de kendine göre avantajları var, tercihinize göre değişir. Venice yemekleri şuan daha iyi sanırım ama ilk gittiğimizde 365te öğle yemeği menüden ne istersen seçiliyordu değişik yemeklerden denemiştim hemde somon ve balık çeşitlerinden yemiştik ayrıca sabah akşamda şimdiye göre çeşitler, içecekler ve lezzet çok daha iyiydi, acayip memnun kalmıştım o zaman
Abooo kiz benim kendime ayircak vaktim bile olmaz galibaEtmem her halde
Tamaram her namazımda dualarımdasın kuzum
Şimdi sıra sende ve Birsen arkadaşımda
İnşallah sizin güzel sonuçlarınızla ben kieve uçum
Cnm sizemi tese yapilcakti?? Unuttum ya biri yazmistiHayır eşimle beraber orada onada testler yapılacak
Ögrenirsen iyi olur canim, biz bi tane bulduk girdik tam carsidaydi meydanda, ama asci yokmus 2 saat bekledik asci geldi biz ciktikCanim kiev de turk restorantlari var cok deil ama orda yasayan bir turk vatandasinin restoranti var 24 saat hizmet veriyordu daha once simdi kapandimi bilmiyorum uzun sure oldu cunku orda eger aciksa turk kahvaltisi var orda ben gittigimde full du mis gibi sicacik pogacalari var evinde hissediyorsun sanirsam hatirladigimkadariyla esi ukraynaliydi ve birlikte agirliyorlardi misafirleri insalah kapanmamistir adini hatirlayamiyorum hatirlasam herkese gidin diyecegim
Ogrenicem bugun acentadaki arkadasim isimlerini ogrenecek bu arada kievde 7 tane turk restoranti varmis ben gittigimde 2 biliyordum sadece kievde 7 tane varmis dahada acilmistir krecika caddesinde vardi benim hatirladigim bugun ogrencem canimÖgrenirsen iyi olur canim, biz bi tane bulduk girdik tam carsidaydi meydanda, ama asci yokmus 2 saat bekledik asci geldi biz ciktikyemedik yani daha bekleyemezdik, mc donaldsa gittik balik ekmek yedik
Asciya bak sen kesin türkdür o isim var deyip cikmistirÖgrenirsen iyi olur canim, biz bi tane bulduk girdik tam carsidaydi meydanda, ama asci yokmus 2 saat bekledik asci geldi biz ciktikyemedik yani daha bekleyemezdik, mc donaldsa gittik balik ekmek yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?