• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.

07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?

ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Iyi yolculuklar canim🙏 Hadi senin de güzel haberlerin gelsin❤️🙏

ORDA OLACAK OLAN VAR MI?

Ayy hadi hayirli olsun cnm 🥰Sag saglim hayirli haberlerle gidin gelin insallah🙏🥰
Zazanin bugun hic sesi cikmadi ya gercekten insallah hersey yolundadir❤️

Merhabalar, forumda yeniyim, 43 yaşındayım 5 senedir bebek için uğraşıyorum, 17 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor, aslında kolay hamile kalabiliyordum ama dış gebelik geçirdim ameliyat sırasında yapisiklik oldu, tuplerim su topladı, tıkandı alındı, tup bebekle 2 kez hamile kaldım düşük yaptim, 2 senedir artik hamile de kalamıyorum, esim donasyon istemiyor, mitokondri nakli diye bir şey okudum, böyle birsey var mi diye sizlere danışmak istedim, belki eşimi buna ikna edebilirim hatta ne kadar etik ne kadar doğru bir düşünce bilemiyorum ama eger böyle bir mitokondri nakli varsa kızımın yumurtasından mitokondri alınabilir mi, yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın ne olur, konuya yabancıyım ama sizden gelecek bilgi bana en azından yol gösterir diye düşündüm, bu yoldaki herkese bol şanslar...
Neden mitokondri naklini düşünüyorsunuz bende 2 düşük yaptim da

Bir neden söylemediler ama ilk girişte erkekleri hep tutuyor gezmeye geldim diyen biri barmış onu almamışlar eşim söyledi . Andrey de dedi ilk girişte biraz zorluyorlar diye …Şimdi klinikteyiz nikolab ta dönüş pcr örnekleri verdik @sadesutlu arkadaşım ve eşi işe beraber ❤️ Tanıştık kaynaştık 🙏 Biz bugün testlerimizi bericez eşimle şimdilik bu kadar dualarınız bizimle olsun 🙏💕💕

Not :365 oteldeyiz ptel bir şahane çok güzel be temiz kahvaltı 👎👎Peynir olarak sadece kaşar peyniri vardı sarılıp öptüm 😅😅zeytin yok 🥺 kahvaltı kültürleri yok ama diğer herşey harika ilgi andreydeki yakınlık sanli yıllardır tanışıyor gibiyiz ☺️Henüz doktorla tanışmadık onunda sonra aktarırım
Kahvaltı kültürü bir tek türk milletine ait😂

ORDA OLACAK OLAN VAR MI?

Insallah seninde guzel haberlerin olur canim🙏🙏🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Evet kizlar biz tanistik kaynastik, pek de güzel oldu 💕 💕
Yemekler ve kahvalti cok mükemmel degil ben de katiliyorum @Duruball ’a , özellikle kahvati kismi baya zayif.Uzun sureli gelislerde otelden ana yola cikinca sagli sollu uzak olmayan mesafede marketler var peynir zeytin var😁 ama ozel peynir zeytininiz varsa getirmekte guzel olabilir bence transfere gelecekler oyle yapabilir. Bir de italyanlar kendi portakal sularini falan da almislar iciyorlardi ilk gün denk gelmistim:)
Canim kiev de turk restorantlari var cok deil ama orda yasayan bir turk vatandasinin restoranti var 24 saat hizmet veriyordu daha once simdi kapandimi bilmiyorum uzun sure oldu cunku orda eger aciksa turk kahvaltisi var orda ben gittigimde full du mis gibi sicacik pogacalari var evinde hissediyorsun sanirsam hatirladigimkadariyla esi ukraynaliydi ve birlikte agirliyorlardi misafirleri insalah kapanmamistir adini hatirlayamiyorum hatirlasam herkese gidin diyecegim

Back