Teşekkür ederim tamara benden sonra sanırım en yakın senin ki inşallah senden de güzel haberler alacağızŞahaneee sanırım ikiz, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tamara benden sonra sanırım en yakın senin ki inşallah senden de güzel haberler alacağızŞahaneee sanırım ikiz, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürederim gynolifte yaptırdık canımAhhhh çok sevindim, Allah tamamına erdirsin masallah Hangi klinikti Ekincim:)???
Teşekkürederim Amin inşallahEvet darısı tüm isteyenlerin başınaGözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkese
Iyi yolculuklar canim Hadi senin de güzel haberlerin gelsinEKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.
07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?
ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
AMİN İNŞALLAH HEPİMİZ ALIRIZ BU GÜZEL HABERLERİIyi yolculuklar canim Hadi senin de güzel haberlerin gelsin
Ayy hadi hayirli olsun cnm Sag saglim hayirli haberlerle gidin gelin insallahEKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?
Neden mitokondri naklini düşünüyorsunuz bende 2 düşük yaptim daMerhabalar, forumda yeniyim, 43 yaşındayım 5 senedir bebek için uğraşıyorum, 17 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor, aslında kolay hamile kalabiliyordum ama dış gebelik geçirdim ameliyat sırasında yapisiklik oldu, tuplerim su topladı, tıkandı alındı, tup bebekle 2 kez hamile kaldım düşük yaptim, 2 senedir artik hamile de kalamıyorum, esim donasyon istemiyor, mitokondri nakli diye bir şey okudum, böyle birsey var mi diye sizlere danışmak istedim, belki eşimi buna ikna edebilirim hatta ne kadar etik ne kadar doğru bir düşünce bilemiyorum ama eger böyle bir mitokondri nakli varsa kızımın yumurtasından mitokondri alınabilir mi, yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın ne olur, konuya yabancıyım ama sizden gelecek bilgi bana en azından yol gösterir diye düşündüm, bu yoldaki herkese bol şanslar...
Valla bende merak ettim.Genelde dönüş yapar o mesajlara.İnş herşey yolundadır.Ayy hadi hayirli olsun cnm Sag saglim hayirli haberlerle gidin gelin insallah
Zazanin bugun hic sesi cikmadi ya gercekten insallah hersey yolundadir
Kahvaltı kültürü bir tek türk milletine aitBir neden söylemediler ama ilk girişte erkekleri hep tutuyor gezmeye geldim diyen biri barmış onu almamışlar eşim söyledi . Andrey de dedi ilk girişte biraz zorluyorlar diye …Şimdi klinikteyiz nikolab ta dönüş pcr örnekleri verdik @sadesutlu arkadaşım ve eşi işe beraber Tanıştık kaynaştık Biz bugün testlerimizi bericez eşimle şimdilik bu kadar dualarınız bizimle olsun
Not :365 oteldeyiz ptel bir şahane çok güzel be temiz kahvaltı Peynir olarak sadece kaşar peyniri vardı sarılıp öptüm zeytin yok kahvaltı kültürleri yok ama diğer herşey harika ilgi andreydeki yakınlık sanli yıllardır tanışıyor gibiyiz Henüz doktorla tanışmadık onunda sonra aktarırım
Amiiiiiin insallahhhhhAmin inşallah canım teşekkür ederim Darısı sana ve diğer arkadaşlara peşpeşe güzel haberler alalım inşallah
Birde yunanlilara turk kulturu cok yakin oraya kahvaltilari turk kahvaltisinin aynisi sadece adlarini degistirmisler o kadarKahvaltı kültürü bir tek türk milletine ait
Insallah seninde guzel haberlerin olur canimEKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?
Enis bey soylemisti canim bunu benim ilk doz bu hafta ici randevuyu aldim asi olacagimi soylemistm 3 dort gun once karantina olmaz ozaman demistiİkinci doz aşılarını da yaptıranlar 4 Haziran'dan itibaren KKTC'ye karantinasız girebilecek
Merkezlerinden geri dönüş alan var mı acaba? Çift doz aşı olanlara yarından itibaren karantina yokmuş..
Benim gorustugum merkez donus yapti cnm 2.dozdan 14 gun sonra girince karantina yok asisizlara yine 10 gun karantina var malesefİkinci doz aşılarını da yaptıranlar 4 Haziran'dan itibaren KKTC'ye karantinasız girebilecek
Merkezlerinden geri dönüş alan var mı acaba? Çift doz aşı olanlara yarından itibaren karantina yokmuş..
Canim kiev de turk restorantlari var cok deil ama orda yasayan bir turk vatandasinin restoranti var 24 saat hizmet veriyordu daha once simdi kapandimi bilmiyorum uzun sure oldu cunku orda eger aciksa turk kahvaltisi var orda ben gittigimde full du mis gibi sicacik pogacalari var evinde hissediyorsun sanirsam hatirladigimkadariyla esi ukraynaliydi ve birlikte agirliyorlardi misafirleri insalah kapanmamistir adini hatirlayamiyorum hatirlasam herkese gidin diyecegimEvet kizlar biz tanistik kaynastik, pek de güzel oldu
Yemekler ve kahvalti cok mükemmel degil ben de katiliyorum @Duruball ’a , özellikle kahvati kismi baya zayif.Uzun sureli gelislerde otelden ana yola cikinca sagli sollu uzak olmayan mesafede marketler var peynir zeytin var ama ozel peynir zeytininiz varsa getirmekte guzel olabilir bence transfere gelecekler oyle yapabilir. Bir de italyanlar kendi portakal sularini falan da almislar iciyorlardi ilk gün denk gelmistim:)
MuhteşemmmmMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566 çok şükür
Ekin06 yazın ilk müjdesi senden geldiAmin inşallahDarısı burdaki tüm arkadaşlarımın başına inşallah