AyyyEvet kizlar biz tanistik kaynastik, pek de güzel oldu
Yemekler ve kahvalti cok mükemmel degil ben de katiliyorum @Duruball ’a , özellikle kahvati kismi baya zayif.Uzun sureli gelislerde otelden ana yola cikinca sagli sollu uzak olmayan mesafede marketler var peynir zeytin varama ozel peynir zeytininiz varsa getirmekte guzel olabilir bence transfere gelecekler oyle yapabilir. Bir de italyanlar kendi portakal sularini falan da almislar iciyorlardi ilk gün denk gelmistim:)
Güzel haberlerle gel canım arkadaşımEKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.
07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?
ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Kkızlarrr nakadar beni seviyorsunuzAyy hadi hayirli olsun cnmSag saglim hayirli haberlerle gidin gelin insallah
Zazanin bugun hic sesi cikmadi ya gercekten insallah hersey yolundadir
Evet yazın ilk müjdesi bendenEkin06 yazın ilk müjdesi senden geldi
Ardı bitmesin
Darısı senden sonra her kesin başına
Tamaram geliyor
Teşekkür ederim AminEKİNCİĞİM HADİ GÖZÜN AYDIN SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH.
07.06.2021 SABAH UÇAĞI İLE BEN KİEV'E GİDER :))
ORDA OLACAK OLAN VAR MI?
ZAZA SESİN ÇIKMIYOR İYİ MİSİN?
Düşün artık sesin bir gün çıkmayınca herkes nasıl merak ettiKkızlarrr nakadar beni seviyorsunuz
Hoşuma gidiyor vallah
Şımartıyorsunuz beni
Benim her halde göbeğim buraya bağlandıDüşün artık sesin bir gün çıkmayınca herkes nasıl merak etti
Amin inşallahBenim her halde göbeğim buraya bağlandıama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Rabbim o günleri yaşatsın bana
canım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.Güzel haberlerle gel canım arkadaşım
Kaç gn kalıcaksın
Ben 13 haziran ordayım
ama gerçekten merak ettik arkadaşımBenim her halde göbeğim buraya bağlandıama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
ilk hangi tarihte gittin ve herşey yolunda giderse transfer için 13 haziranda mı gideceksin.Aradaki ortalama süreyi merak ettim canım.Yine iş yerinden izin için yırtınacam da ondan soruyorumBenim her halde göbeğim buraya bağlandıama vallah artık hamileliğimi anlatmak istiyorum sizlere,çocuğumu anlatmak isterim sizlere
Yalniz mi gideceksiniz ilk girişinizdecanım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.
Nicolab uzak mı hemen dönüş için test yaptırmam lazım ve sonucu ne kadar sürede aldınız?
Nikolab biotexcomun çok yakınındacanım benim ilk gidişim ve iş yerinin stresi yüzünden 7 haziran sabah gidip 8 haziran 21:30 uçağı ile döneceğim.Yarın gece pcr testi yaptırayım diyorum.72 saat dolmamış oluyor uçağa kadar.
Nicolab uzak mı hemen dönüş için test yaptırmam lazım ve sonucu ne kadar sürede aldınız?
Hayır eşimle beraber orada onada testler yapılacakYalniz mi gideceksiniz ilk girişinizde
Çok iyiymişNikolab biotexcomun çok yakınında
Test sonucu 5-6 saate çıkıyor
İlk görüşmem nisan 17 her haldeilk hangi tarihte gittin ve herşey yolunda giderse transfer için 13 haziranda mı gideceksin.Aradaki ortalama süreyi merak ettim canım.Yine iş yerinden izin için yırtınacam da ondan soruyorum
Ben gidiş dönüş kişi başı 2850 TL ödedimPcr testim 5-6 saate maile atıldı
Bende gidiş dönüş aldım biletlerimi
13-23 haziran 2000 tl verdik iki kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?