- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 43
Süpermiş Hadi bakalım Allahın izniyle geliyor ikizler ❤2 embiriyo transfer. Edildi 5AB,4AA idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpermiş Hadi bakalım Allahın izniyle geliyor ikizler ❤2 embiriyo transfer. Edildi 5AB,4AA idi
Yumurta dondurma tekniği biraz farkli sanırım. 2 bin 3 bin euro bandinda degisiyor geneldeeşm girne tüp bebekde 750 euroya sperm dondurdu
Olmaz diye biliyorum canimPeki muhtemelen bize ağustos ayında aşı sırası gelecek ama ben eylülde yumurta donasyonu yaptırıcam acaba sıkıntı olur mu?
Yani donasyona sikinti olmaz diye biliyorumPeki muhtemelen bize ağustos ayında aşı sırası gelecek ama ben eylülde yumurta donasyonu yaptırıcam acaba sıkıntı olur mu?
Süpermiş Hadi bakalım Allahın izniyle geliyor ikizler ❤
Ise yariyor bu taktikAhahaaahaa çok iyiymiş
Hariiikkaaaa oleyyy cokk sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah❤❤❤❤❤Merhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566 çok şükür
cok şükür rabbime. ❤❤❤❤Teşekkürederim inşallah
Amin inşallah canım teşekkür ederim Darısı sana ve diğer arkadaşlara peşpeşe güzel haberler alalım inşallahHariiikkaaaa oleyyy cokk sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah❤❤❤❤❤
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkeseMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566 çok şükür
Merhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566 çok şükür
Evet kizlar biz tanistik kaynastik, pek de güzel olduBir neden söylemediler ama ilk girişte erkekleri hep tutuyor gezmeye geldim diyen biri barmış onu almamışlar eşim söyledi . Andrey de dedi ilk girişte biraz zorluyorlar diye …Şimdi klinikteyiz nikolab ta dönüş pcr örnekleri verdik S sadesutlu arkadaşım ve eşi işe beraber Tanıştık kaynaştık Biz bugün testlerimizi bericez eşimle şimdilik bu kadar dualarınız bizimle olsun
Not :365 oteldeyiz ptel bir şahane çok güzel be temiz kahvaltı Peynir olarak sadece kaşar peyniri vardı sarılıp öptüm zeytin yok kahvaltı kültürleri yok ama diğer herşey harika ilgi andreydeki yakınlık sanli yıllardır tanışıyor gibiyiz Henüz doktorla tanışmadık onunda sonra aktarırım
Allah tamamina erdirsin canim.Darisi hepimizin başına❤❤❤❤Merhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566 çok şükür
harika, gönülden tebrik ederim, saglikla devam etsinMerhaba kızlar sonucum çıktı çok güzel 566 çok şükür
Cok tesekkur ederim bilgi için, cok sagolun...Merhaba kıbrısta yapılıyor bu işlem bizim tedavi olduğumuz merkezde de vardı . ama biz donasyon yaptırdık. Girne Tüüp Bebekde vardı
Teşekkürederim AminDarısı herkese inşallah tek tek alacağız güzel haberleriharika, gönülden tebrik ederim, saglikla devam etsin
Amin canımİnşallah darısı tedaviye başlayan,başlayacak olan tüm arkadaşlarında güzel haberlerini almayaAllah tamamina erdirsin canim.Darisi hepimizin başına❤❤❤❤