3 tane istiyorum ben de. 2 kız 1 erkek. Kızlardan biriyle erkek ikiz olsun ikinci kız hemen bir bucuk yıl sonra gelsin.

Kiz @sibra63 buna yanlislikla güldün herhalde

Aminn rabbim hepimize ikiz bebeler nasip etsin bi solukta inşallah

Klinikten ne haber kizlarrr nasil gecti görüsmeniz
Selam beyzacim Kan verdik simdi, doktor cok yogunmus bugun o nedenle yarin sabahtan tekrar gelecegiz kontrol icin bir de tabi pcr testi icin. Bu arada bilmiyorum turkiyedeki arkadaslar haberdar mi ama 1 haziran itibariyle tekrar test istemeye baslamis Türkiye Andrey söyledi az evvel.

İnş sonucu da bu kadar güzel olur yavrunuza kavuşursunuz

Kizlar direkt gittiğimizde ön gorusmeye degil embryo transferine gittiğinizde kac gün kalacağız

kızlar selam,
oturduğum sitede 3 ciftin ikizleri var(insallah 4. cu biz oluruz) denk geldigim zaman izliyorum onları,nasil guzellerbugun sabah cikartmiş birtanesi parka,izlerken hepimiz icin dua ettim.Allah insallah bizlere de nasip etsin,isteyen tüm dostlarima cifter cifter versin ,tek isteyenlere tek versin

Amiinnnn hepimize insallah cok tatli oluyorlar herseyleri her kiyafetleri bile ayni oluyorya bayiliyorum bende. bizde var ikiz yaramazlar tek yumurta bide bunlar tek oyuncak alinca bozuluyor ikizime almadinmi diye hesap soruyor benden bide su dogru kizlar ikizlerden birinin cani yaninca öbürü hissediyor bunu ben gördüm biri aglayinca oburude agliyor . insallahhh hepimize nasip olur insallah

aminnnnnn inşallah güzelim rabbim dualarımızı kabul eder inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

ay bizde de cok var,annem tarafi da babam tarafin da da.hatta cocuklugumdan beri soylerim benim ikizim olucak die

Hiç gerek yok oraya boşu boşuna gitmeye
Olduğun yerde hazırlan ve hazır embriyo transferine git
Tşk ederim Zazacım miyomlarım var burdakı tübbebek doktorum miyomların rahıme baskı yapmıyor transfer olabilirsin söyledi. Nebiliyim gitmesemde hep icimde kalicak olumsuz olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…