- 27 Nisan 2021
- 232
- 295
- 53
Bak ben hemşireyim ve bu konuda hem çok araştırma yaptım hem kendim yaşadım hemde doktorlarla konuştum hani kadınların doğuştan şu kadar yumurtası var bu kadarı doğduktan sonra gidiyor şu kadarı bilmem kaç yaşından sonra bilmem kaça düşüyor menapozda bitiyor diyorlar ya işte külliyen yalan vücut yumurta üretebiliyor.bana sağda hiç yumurtan yok çürüdü dediler solda bir iki tane var dediler sonra sağda yumurta var dediler hepsi ispatlı ultrason görüntüleri ve muayene notları var en son geçen hafta sağda bitmiş solda kist var (3 sene içinde farklı zamanlarda oldu) görünmüyor.Malesef bizim doktorların bazıları hepsi değil Tabiki ilk yazdığımı söylemeye alışmış.Hatta menopoza girip 60 ondan sonra doğuranların sebebi bu imiş.umudunu yitirme.bir arkadaştada hiç yoktu.sadece bir tane tüplerde kalmış ve gebe kalıp doğurdu.yüce mevlanın mucizeleri bitmez sadece vakti zamanı var
Yeniden rahim filmi çektiricem zaten. Bulunduğum yerde de güvendiğim bi doktor var ona muayene olurum hatta rapor olarakta alırım sonucu. Aralık ayında histereskopi olmuştum sadece 1 tane polip varmış onu aldı doktor. Eşimin spermiogram ve sperm dna hasar testi de iyi çıktı böyle yani.Rahimde miyom,polip yoksa
Yumurtalıkta kistin yoksa boşu boşuna hiç gitme
Dediğin gibi yap
Ama güvenilir bir doktor tarafından emin ol rahimden
Hayırlısı olsun canım, Allah işlerini rast getirsinBen de hemen gozlemlerimi paylasayim
Sizlerle, henuz yeni geldik ama. Oncelikle
Hemen bizi alansan biri karsiladi biz 3 cift olarak buyuk bir arabayla alindik. Italyan ve Bulgar bir cift. Otel bekledigimiz ve sizlerin de belirttigi gibi. Guzel ve temiz her yerde dezenfektan da var dikkat de ediliyor. Otel italyan dolu resmen organize olup gelmisler ve hepsi arkadas:) galiba onlarin da bir klubu varYemekler de guzel, biz begendik. Simdilik gorebildiklerim
Bu kadar
Ben kadındoğum doktoruma sordum hiç bir etkisi yok dediKızlar bişey kafama takıldı yarın andreye yazacam.salıya ilk görüşme için bilet alacaktım eşime yarın aşı yapılacak acaba olumsuz bir etkisi olur mu bende 20 gün önce aşı oldum ve yarın iş başı yapıyorum.Yoksa bu akşam bileti alacaktım
Bende boga burcuyum 13 mayis dogumluyumBurcun ne cok merak ettim. Arkadasim benim hicbir seyden vazgecemez boyle boğa burcu o.
Ne guzel olurdu demi ya hepimiz toplanir gezerdik rehberlik yapardim hepimiz icin uzun zamandir gitmedim oralara özledimSeve seve kuzum
Çok isterdim seninle gezim kievi
Birde sen orayı daha iyi biliyorsun
❤❤❤❤ canim bol bol gez sende hayirli olsun rabbim isini rast getirsin insallahKiev’den selam kizlar
Beyzosum bebis nasil oldu canim insallah toparlamistir ama ben inaniyorum bizim ikizler 8 ay bittiginde solunum cihazi cikartilmisti sizin miniginizde hizla iyilesecek canim duala ediyorum bol bol bol biz yasadigimiz icin ayni duyguyu toparlanacak canim annecigine kavusacak yeğenin ❤❤❤❤❤❤❤Insallahh cnm
Aminnnİnşallah canım amin çok gencim ama erken menopoz beni çok yıprattı tek anne olma şansım yumurta donansyonu rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Dün yazcaktim unuttumBeyzosum bebis nasil oldu canim insallah toparlamistir ama ben inaniyorum bizim ikizler 8 ay bittiginde solunum cihazi cikartilmisti sizin miniginizde hizla iyilesecek canim duala ediyorum bol bol bol biz yasadigimiz icin ayni duyguyu toparlanacak canim annecigine kavusacak yeğenin ❤❤❤❤❤❤❤
Cok şükür canim bunada şükür canim 2 kilo iyi massallah dahada iyi olacakDün yazcaktim unuttumdr solunum cihazinin cikarildigini söyledi, suan iyiye gidiyormus ins kötülesmez demis arada yine ihtiyaci oluyormus cihaza, 2 kilo olmus Allahin izniyle düzelcek ve annesine kavusacak
Ablalari dua ettiniz minigime Allah razi olsunDilerim hepimize sans getirir o cok güclü minik savasci Rabbim hepimize nasip etsinnnn
Bende gecici menopozdayim cok kötü gercekten insanin pskolojisi bozuluyor, insallahhh kontrolun güzel gecer canimAminnnerken menapoz gercekten insani yipratiyor kendimden biliyorum her ay ilac ilac bitince adet her ay ayni döngü ben bu ay ama kendiliginden ilacin yarisinda adet oldum kontrolde bakalim ne diyecek doktorum rabbim yar ve yardimcisi olsun hepimizin insallah❤❤❤
InsallahhhhhhBizi anne etsinler başka bir isteğim olmaz
Dün yazcaktim unuttumdr solunum cihazinin cikarildigini söyledi, suan iyiye gidiyormus ins kötülesmez demis arada yine ihtiyaci oluyormus cihaza, 2 kilo olmus Allahin izniyle düzelcek ve annesine kavusacak
Ablalari dua ettiniz minigime Allah razi olsunDilerim hepimize sans getirir o cok güclü minik savasci Rabbim hepimize nasip etsinnnn
Amin insallah canimNe güzel bir haber, çoğu gitmiş azı kalmış 1-2 haftaya annesinin kollarında olur bence. Hayatı boyunca hep güçlü olacak bebeğiniz emin ol
Insallahhhhhhcitayi yükselttim ben bu hizla 4 tane dogurabilirim
Bende ayni dusuncedeyim eskiden 5 tane cocugum OLSUN diye hayal ederdimInsallahhhhhhcitayi yükselttim ben bu hizla 4 tane dogurabilirim
Aboo sizdede cogul gebelik varBende ayni dusuncedeyim eskiden 5 tane cocugum OLSUN diye hayal ederdimrabbim cifter cifter versin insallah hepimizi kardesimin esi ikizlerden sonra tekrar 3. Cocuk icin doktora gittiler eger hamile olursan bunlarinda cogul ihtimali var demis . aboooo ikizlerden sonra bir ikiz daha bu ikizler normalde üçüzlerdi biri yasamadi. rabbimmmmm bizlerede nasip etsinnnn yarabbim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?