Rahimde miyom,polip yoksa
Yumurtalıkta kistin yoksa boşu boşuna hiç gitme
Dediğin gibi yap
Ama güvenilir bir doktor tarafından emin ol rahimden
Yeniden rahim filmi çektiricem zaten. Bulunduğum yerde de güvendiğim bi doktor var ona muayene olurum hatta rapor olarakta alırım sonucu. Aralık ayında histereskopi olmuştum sadece 1 tane polip varmış onu aldı doktor. Eşimin spermiogram ve sperm dna hasar testi de iyi çıktı böyle yani.

Hayırlısı olsun canım, Allah işlerini rast getirsin

Ben kadındoğum doktoruma sordum hiç bir etkisi yok dedi

Beyzosum bebis nasil oldu canim insallah toparlamistir ama ben inaniyorum bizim ikizler 8 ay bittiginde solunum cihazi cikartilmisti sizin miniginizde hizla iyilesecek canim duala ediyorum bol bol bol biz yasadigimiz icin ayni duyguyu toparlanacak canim annecigine kavusacak yeğenin ❤❤❤❤❤❤❤

İnşallah canım amin çok gencim ama erken menopoz beni çok yıprattı tek anne olma şansım yumurta donansyonu rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aminnn erken menapoz gercekten insani yipratiyor kendimden biliyorum her ay ilac ilac bitince adet her ay ayni döngü ben bu ay ama kendiliginden ilacin yarisinda adet oldum kontrolde bakalim ne diyecek doktorum rabbim yar ve yardimcisi olsun hepimizin insallah❤❤❤

Dün yazcaktim unuttum dr solunum cihazinin cikarildigini söyledi, suan iyiye gidiyormus ins kötülesmez demisarada yine ihtiyaci oluyormus cihaza, 2 kilo olmus Allahin izniyle düzelcek ve annesine kavusacak
Ablalari dua ettiniz minigime Allah razi olsun Dilerim hepimize sans getirir o cok güclü minik savasciRabbim hepimize nasip etsinnnn

Cok şükür canim bunada şükür canim 2 kilo iyi massallah dahada iyi olacak dahada alicak minik savasci amiiiiiiin canim benim aminnnn❤❤❤❤❤❤

Bende gecici menopozdayim cok kötü gercekten insanin pskolojisi bozuluyor, insallahhh kontrolun güzel gecer canim
Benim tahminim ben adet olmadan baslayacagim tedaviye yanlis anlamadiysam Bu igne ara kanama yapiyormus olabiliyormus bende tik yok bu ignede bana yaramadi galiba

Ne güzel bir haber, çoğu gitmiş azı kalmış 1-2 haftaya annesinin kollarında olur bence. Hayatı boyunca hep güçlü olacak bebeğiniz emin ol

Insallahhhhhh citayi yükselttim ben bu hizla 4 tane dogurabilirim
Bende ayni dusuncedeyim eskiden 5 tane cocugum OLSUN diye hayal ederdim rabbim cifter cifter versin insallah hepimizi kardesimin esi ikizlerden sonra tekrar 3. Cocuk icin doktora gittiler eger hamile olursan bunlarinda cogul ihtimali var demis . aboooo ikizlerden sonra bir ikiz daha bu ikizler normalde üçüzlerdi biri yasamadi. rabbimmmmm bizlerede nasip etsinnnn yarabbim.

Aboo sizdede cogul gebelik var benimde halamlar ikiz
Amin canim Insallahhh rabbim hepimize o duyguyu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…