- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
kavuşalım hayallerimize artıkAynen bizdede öyle bende hep ikiz olayim diye hayal ederdim
canim selam,Tşk ederim Zazacımmiyomlarım var burdakı tübbebek doktorum miyomların rahıme baskı yapmıyor transfer olabilirsin söyledi. Nebiliyim gitmesemde hep icimde kalicak olumsuz olursa
Nikolabda pcr testini verinSelam beyzacimKan verdik simdi, doktor cok yogunmus bugun o nedenle yarin sabahtan tekrar gelecegiz kontrol icin bir de tabi pcr testi icin. Bu arada bilmiyorum turkiyedeki arkadaslar haberdar mi ama 1 haziran itibariyle tekrar test istemeye baslamis Türkiye Andrey söyledi az evvel.
Ama sorun varsa biotexcomun doktoru görürse iyi olur benceTşk ederim Zazacımmiyomlarım var burdakı tübbebek doktorum miyomların rahıme baskı yapmıyor transfer olabilirsin söyledi. Nebiliyim gitmesemde hep icimde kalicak olumsuz olursa
AboooKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonuna razı değil diye... Yumurta kaliteme güvenmiyorum güvensem yine denerim burda tüp bebeği...... Görüşmeye gidenleri ve transfer olanları okuyunca valla bende heyecanlanıyorum.... Tekrar şansımı deniycem ikna etmek için yine yok falan derse boşuyorum ben bu adamı
İnşallahAboooyazik bu adamlara valla ordan ora pesimizdeler
Emin ol sonunda kabul etcek
Hepimizin sağlıkla hayırlı iyi yavrulara kavuşmasını diliyorum, Rabbimdenİnş sonucu da bu kadar güzel olur yavrunuza kavuşursunuz
Canım benim de uçak fobim varcanim selam,
bizde acaba gitmesek mi ön gorusmeye dedik(eşimin ucak fobisi var) ama soyle bir düşündük dedik ilac parasi zaten ucak parasina denk,gerci sonra ogrendikki ilac parasinin faturasini verince geri iade ediliyormus.ama yok dedim gene de gidelim,cunku bende de miyomlar var.hem dokror kendisi kontrol etsin,hem biz oranin bi havasini koklayalim icimize sindirelim.dedigin gibi olmazsa insan acaba mi der kafasinda.zaten okdr para ödüyoruz,kavgada yumruk mu sayalim simdi git bacim git,icin aklin kalmasin.bizde gidicez on gorusmeye kismetse
Evet canım doğru söylüyorsun. Artık mecburen gidicez nelere katlanmadık ki bu yoldaAma sorun varsa biotexcomun doktoru görürse iyi olur bence
1-2 günlük git ön görüşmeye dön
Bildiğim kadarıyla miyom olanlara tedavi öncesi ilaç veriyorlar,miyom küçülsün diye
Eftalios bildiyim kadarıyla sen de haşimoto hastasısın benim kibi. Sen covide karşı aşı oldunmu canım? Haşimoto hastalarına aşı yapılmıyormuş duydunmu böyle bir şey?A
Amiiin insallahh❤❤❤❤❤❤
Çok şükürKızlar önceden de yazmışım 3 yıldır kendiliginden adet olmadım erken menopoz hastasıyım hiç yumurtam olmadığını doktorlar defalarca söyledi ama iki aydır kendiliginden adet oluyorum bilgisi olanlar yazabilirmi
canım oradaki ön görüşme bir günde bitiyormuş ama pcr testini gittiğin gün bile versen ertesi sabah ilk uçakla dönemiyormuşsun . sizin pcr testi ne kadar sürede çıktı ve gidiş geliş kaç gün yada gece sürdü.İşe başladım ve izin için yırtınıyorum şimdide :)) bu arada bilet fiyatları uçmuş.Direk uçuşlarda THY gidiş dönüş 6000 tl ye yakın tutuyor 7 haziran sabahı gidecez inş.ayarlayabilirsem.Nikolabda pcr testini verin
Orası ucuz
ya kızlar ben aklımı yiyorum uçakta.Bende sonradan fobi gelişti.Dua, ağlama, bağırma hepsi var çok şükür.Ama zaza beni rahatlattı çok şükür sarsılmıyormuş rahatmış yolculuk.İlaç alıp binecem.Evet canım doğru söylüyorsun. Artık mecburen gidicez nelere katlanmadık ki bu yolda
Ayni benya kızlar ben aklımı yiyorum uçakta.Bende sonradan fobi gelişti.Dua, ağlama, bağırma hepsi var çok şükür.Ama zaza beni rahatlattı çok şükür sarsılmıyormuş rahatmış yolculuk.İlaç alıp binecem.
2 sene önce THY'ye mail yazdım.Genelde iç hatlarda kara üzerinden uçuyoruz niye paraşüt değilde can yeleği var koltuk altında diye? o derece korkuyorum.
Aminn aminn çok aminÇok şükür
İşte sevin Rabbim dualarınızı kabul etti
Rahat burak kendini hayatın tadını çıkar,Rabbim muhakak evladını vericek
Her uçak yolculuğu benim için bir işgence ne kadar kaçsam da senede 1-2 kes mecburen binyorum ve uçak eninceye kadar yüreyim hep ağzımdaya kızlar ben aklımı yiyorum uçakta.Bende sonradan fobi gelişti.Dua, ağlama, bağırma hepsi var çok şükür.Ama zaza beni rahatlattı çok şükür sarsılmıyormuş rahatmış yolculuk.İlaç alıp binecem.
2 sene önce THY'ye mail yazdım.Genelde iç hatlarda kara üzerinden uçuyoruz niye paraşüt değilde can yeleği var koltuk altında diye? o derece korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?