• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya kızlar ben aklımı yiyorum uçakta.Bende sonradan fobi gelişti.Dua, ağlama, bağırma hepsi var çok şükür.Ama zaza beni rahatlattı çok şükür sarsılmıyormuş rahatmış yolculuk.İlaç alıp binecem.
2 sene önce THY'ye mail yazdım.Genelde iç hatlarda kara üzerinden uçuyoruz niye paraşüt değilde can yeleği var koltuk altında diye? o derece korkuyorum.
Sen ne ilacı alyorsun ki canım

canım oradaki ön görüşme bir günde bitiyormuş ama pcr testini gittiğin gün bile versen ertesi sabah ilk uçakla dönemiyormuşsun . sizin pcr testi ne kadar sürede çıktı ve gidiş geliş kaç gün yada gece sürdü.İşe başladım ve izin için yırtınıyorum şimdide :)) bu arada bilet fiyatları uçmuş.Direk uçuşlarda THY gidiş dönüş 6000 tl ye yakın tutuyor 7 haziran sabahı gidecez inş.ayarlayabilirsem.
Pcr testim 5-6 saate maile atıldı
Bende gidiş dönüş aldım biletlerimi
13-23 haziran 2000 tl verdik iki kişi

Eftalios bildiyim kadarıyla sen de haşimoto hastasısın benim kibi. Sen covide karşı aşı oldunmu canım? Haşimoto hastalarına aşı yapılmıyormuş duydunmu böyle bir şey?
Hashimato hastasiyim bende canim vallahi duymadim tek bildigim bu bir kronik rahatsizlik oldugu . Olmadik daha asi hakki cikti fakat saglik bakanligi suraya almis saglik ocaginda oyle dediler sira alamiyoruz rezalet yeminle. bekliyoruz canim. Duymadim vallahi oyle birsey

Her uçak yolculuğu benim için bir işgence ne kadar kaçsam da senede 1-2 kes mecburen binyorum ve uçak eninceye kadar yüreyim hep ağzımda😫
Ben ilk meslege basladigimda ucaga ilk binerken korkudan aglamistim 20 sene once falan belietmemeye calismistim insanlara ama o korku varya fenaydi hostese kirk kere sormustum ya duserse bu ucak diye sonra alisiyor insan gide gele alisiliyor artik ucagin tek nefret ettigim tarafi uğultusu bir ona alisamadim kulaklik taksamda gidecegim yere kadar o ugultudan kurtulamiyor insan iskence gibi .

Hashimato hastasiyim bende canim vallahi duymadim tek bildigim bu bir kronik rahatsizlik oldugu . Olmadik daha asi hakki cikti fakat saglik bakanligi suraya almis saglik ocaginda oyle dediler sira alamiyoruz rezalet yeminle. bekliyoruz canim. Duymadim vallahi oyle birsey
Ben de hasimato hastasiyim bana asi cikmadi daha e devletten bakiyorum

Eftalios bildiyim kadarıyla sen de haşimoto hastasısın benim kibi. Sen covide karşı aşı oldunmu canım? Haşimoto hastalarına aşı yapılmıyormuş duydunmu böyle bir şey?
Öyle birşey yok,ben de hashimatoyum,sağlık çalışanıyım,iki aşımı da oldum.Çok şükür hiçbir sorun da yaşamadım canım.

Vallahi sağlık ocağında çalşan bir tanıdık söyledi. Otoimmın hastalıkları olanlara yapmıyoruz, hasimato da bir otoimmun hastalık o yüzden hasimatolulara da önermiyoruz dedi🙄 buralarda 18+ herkese aşı hakkı çıktı. Ben henüz olmadım bu hasimato yüzünden kafam karışdı

Merhaba Arkadaşlar, Donörü seçerken kan gruplarına ilişkin bilgi yok donör veritabanında siz nasıl yaptınız? Zaza ve beyzanur siz seçim yaptınız galiba nasıl bir yol izlendi?
Ben üç kişi seçtim biri bana uygun oldu

Back