Cok erken yasta yasadiklariniz icin cok uzuldum.Amin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm
Acaba akupunkturu hic denediniz mi?
Size onerim ankarqda bugra hoca ya da ist da berna hoca ile iletisime gecebilirsiniz.
Kendi yumurtalarinizla sansinizi deneyebilirsiniz