• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm
Cok erken yasta yasadiklariniz icin cok uzuldum.
Acaba akupunkturu hic denediniz mi?
Size onerim ankarqda bugra hoca ya da ist da berna hoca ile iletisime gecebilirsiniz.
Kendi yumurtalarinizla sansinizi deneyebilirsiniz

Öncelikle, dert etme kardeşim çaresiz bir problemin yok senin.. Herşey bunun gibi olsun, gerisi kaç yazar?? unutma sen daha çok gençsin, umutsuzluğa sakın kapılma.
Yumurta donasyonu ile anne olabilirsin.. Bitti... şu gencecik yaşında onlarla güzel güzel anılar biriktirirsin inşallah 🙏🙏💖
İnşallah canım amin çok gencim ama erken menopoz beni çok yıprattı tek anne olma şansım yumurta donansyonu rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bence de canım benim. Yyksekti fshın duşer ilacla daha iyi olur. Benim de normalde yarın kıbrısta olacaktım bi sürü sey engel oldu. Basta iki gün falan cok kotu aglamakli oldum sonra dedim ki belki diger ay olan yumurtalarla en iyi cocuğa ulasacagim.
İnşallah canım

Henuz andrey donus yapmadı yogun baya belli yani kieve giderken pasaport cikarmadiniz öyle mi birde hastanenin belirledigi ucret dışında uçak ve pcr testine para veriryz sadece dimi peki ilaçlar cok pahalı mi bi arkadasim tüp bebek yaptiriyr 4000 ilaca vermis bizde de öyle oluyormu
Kiev’e TC kimliği ile giriş yapılıyor ve ilk görüşmeye gidersen bütün ilaçlarını veriyorlar tekli paket seçersen bir aylık ikili pakette üç aylık ilaç veriyorlarmış andre öyle dedi üstelik giden arkadaşlarda nerdeyse bir valiz dolusu ilaçla geldik dediler

Şimdi Z Zaza74 cım bir sorum olucak senin derin tecrübene güvenerek sorayım dedim 😀 yumurta donasyonunu için ön görüşmeye gitmesem bütün tahlil rahîm filmi spermiogram mamografi vs ne gerekiyorsa burda yaptırıp göndersem, ön ödemeyi hesaplarına yatırsam sadece transfer için kieve gitsem sıkıntı olur mu acaca. Çünkü eğer donasyon işine girersek borçla yapacağız her defasında git gel sıkıntı olacak bana.
Rahimde miyom,polip yoksa
Yumurtalıkta kistin yoksa boşu boşuna hiç gitme
Dediğin gibi yap
Ama güvenilir bir doktor tarafından emin ol rahimden

Kızlar bisey sorcam bu bana igneyi verdi yaptım ya o iğnenin içinde fsh vardı şimdi de onu düşürmek için ilaç verdi tahlilde ben bu igneyi vurdum diye yüksek çıkar mı
Bu iğneler genelde estradiolu artırır ve fsh düşürür içini ferah tut
Sadece bir daha böyle yapmasınlar,daha dikkatli olsunlar sizlere.bir sürü para harcanıyor ve sorumluluk yok

Kizlar ben yurtdışı olunca passport şart ama vizeye gerek yoktur diye dusunyrdum kiev için yani siz gidenler pasaportsuz mu gittiniz çok şaşıs gügiriş çıkış konusunda hatta Azerbayca
Amin abla. Genetigime bile bakıldı neler yapıldı ama sebebi belli değil ne zaman doktora gitsem hiç yumurtan yok dendi çok ağır şeyler yaşadım 6 ay dogum kontrol hapı kullandım onunla adet olmuştum 3 sene önce 3 senedir hiç kendi kendime adet olmamıştım 7 haziranda kendi kendime adet oldum çok şaşırmısdim cunki onlarca doktor hiç yumurtan yok dedi doktora gittim varmış yumurtan buda çatlamış adet olmuşsun dedi varmı baska dedim yok dedi kıbrıs daki doktorumla konuştum tuh keşke yumurtan çatlamasaymış donanasyonda kendi yumurtanı kullanırdık dedi o ihtimal de gitti. 3 senedir adet olamaiyordum hergün dua ediyordum adet olayım diye olduğum gün sevinç ten çocuk gibi zipliyordum .Doktorla konuştukdan sonra tuh keşke adet olmasaydım o yıllarca doktorlarin hiç yumurtan yok dediği ve aniden adet olduğumda ögrendigim elimdeki tek yumurtam da gitti elimden şuan çok şaşkın ve üzgünüm
Bak ben hemşireyim ve bu konuda hem çok araştırma yaptım hem kendim yaşadım hemde doktorlarla konuştum hani kadınların doğuştan şu kadar yumurtası var bu kadarı doğduktan sonra gidiyor şu kadarı bilmem kaç yaşından sonra bilmem kaça düşüyor menapozda bitiyor diyorlar ya işte külliyen yalan vücut yumurta üretebiliyor.bana sağda hiç yumurtan yok çürüdü dediler solda bir iki tane var dediler sonra sağda yumurta var dediler hepsi ispatlı ultrason görüntüleri ve muayene notları var en son geçen hafta sağda bitmiş solda kist var (3 sene içinde farklı zamanlarda oldu) görünmüyor.Malesef bizim doktorların bazıları hepsi değil Tabiki ilk yazdığımı söylemeye alışmış.Hatta menopoza girip 60 ondan sonra doğuranların sebebi bu imiş.umudunu yitirme.bir arkadaştada hiç yoktu.sadece bir tane tüplerde kalmış ve gebe kalıp doğurdu.yüce mevlanın mucizeleri bitmez sadece vakti zamanı var

Bak ben hemşireyim ve bu konuda hem çok araştırma yaptım hem kendim yaşadım hemde doktorlarla konuştum hani kadınların doğuştan şu kadar yumurtası var bu kadarı doğduktan sonra gidiyor şu kadarı bilmem kaç yaşından sonra bilmem kaça düşüyor menapozda bitiyor diyorlar ya işte külliyen yalan vücut yumurta üretebiliyor.bana sağda hiç yumurtan yok çürüdü dediler solda bir iki tane var dediler sonra sağda yumurta var dediler hepsi ispatlı ultrason görüntüleri ve muayene notları var en son geçen hafta sağda bitmiş solda kist var (3 sene içinde farklı zamanlarda oldu) görünmüyor.Malesef bizim doktorların bazıları hepsi değil Tabiki ilk yazdığımı söylemeye alışmış.Hatta menopoza girip 60 ondan sonra doğuranların sebebi bu imiş.umudunu yitirme.bir arkadaştada hiç yoktu.sadece bir tane tüplerde kalmış ve gebe kalıp doğurdu.yüce mevlanın mucizeleri bitmez sadece vakti zamanı va

Kızlar bişey kafama takıldı yarın andreye yazacam.salıya ilk görüşme için bilet alacaktım eşime yarın aşı yapılacak acaba olumsuz bir etkisi olur mu bende 20 gün önce aşı oldum ve yarın iş başı yapıyorum.Yoksa bu akşam bileti alacaktım 🤔🤔🤔

Back