Insallah canimDaha önce bulunmuş sıkıntı yapma gene bulunur inş
Amin canim insallahhhZazam, beyzanur ve tedaviye başlayacak arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun o güzel rahimleriniz bebişleri sıkı sıkı tutsun hiç bırakmasın inşallah. Dualarım hepinizle öpüyorum
Hic stres yapma cnm , is yerine gelince birsey uydur yada senelik iznini iste.Andrey gercekten cok yogun kizlar , oraya gidince kendinizde göreceksiniz. Mutlaka döner sana , telefonu hic durmuyor valla devamli araniyor, ve klinikte ilgilenmesi gereken hastalarda cok var.Sen stres yapma , Pozitif olkızlar ya kafam berbat karışık.
Andre aramadı henüz.
İzindeydim işyeri yarın çağırdı bana bu hafta başla derlerse kieve gitme ihtimaline karşı bir bahane uydurmam lazım.Ki çok problemli bir yerde çalışıyorum.
Bebek için tefriciye başlamıştım.Zikirmatik hepsini silmiş 300 ün üzerinde duam gitti.
Stres yasak dedikçe stres üstüme üstüme geliyor.
Kendimi sakinleştirmek için Andre öğleden sonra arar bugün pazartesi yoğun ve benim gibi bir sürü haber bekleyen insanlar var diyorum.
İş yerine bir bahane bulacam bir şekilde. gerekirse işi bırakırım.Bundan önemli değil hiç bişey.İşi bırakmak biraz zora sokacak ama ne yapalım yapacak bişey yok.
Tefriciyeye de yeniden başlarım var bunda da bir hayır.(Diğer sıkıntıları düşünmek bile istemiyorum)
Bu arada burası alışkanlık yaptı.
Kafamda sürekli deli sorular ve planlar.Üzerine birde takıntılı kişilik yapısı!!! Ohhh suyundanda koy tam olsun hesabı.Andre ararsa akşam hastaneye gidecem korona testi yaptırmaya, uçak biletine bakacam ama iş yeri ile görüşmeden bakamam vs vs vs
Açıp ikide bir buraya bakıyorum acaba birinden yeni bir haber var mı? Testi pozitif çıkan oldu mu?
Dualarım sizlerle.Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Aynı ben ^_^kızlar ya kafam berbat karışık.
Andre aramadı henüz.
İzindeydim işyeri yarın çağırdı bana bu hafta başla derlerse kieve gitme ihtimaline karşı bir bahane uydurmam lazım.Ki çok problemli bir yerde çalışıyorum.
Bebek için tefriciye başlamıştım.Zikirmatik hepsini silmiş 300 ün üzerinde duam gitti.
Kendimi sakinleştirmek için Andre öğleden sonra arar bugün pazartesi yoğun ve benim gibi bir sürü haber bekleyen insanlar var diyorum.
İş yerine bir bahane bulacam bir şekilde. gerekirse işi bırakırım.Bundan önemli değil hiç bişey.İşi bırakmak biraz zora sokacak ama ne yapalım yapacak bişey yok.
Tefriciyeye de yeniden başlarım var bunda da bir hayır.(Diğer sıkıntıları düşünmek bile istemiyorum)
Kafamda sürekli deli sorular ve planlar.Üzerine birde takıntılı kişilik yapısı!!! Ohhh suyundanda koy tam olsun hesabı.Andre ararsa akşam hastaneye gidecem korona testi yaptırmaya, uçak biletine bakacam ama iş yeri ile görüşmeden bakamam vs vs vs
Açıp ikide bir buraya bakıyorum acaba birinden yeni bir haber var mı? Testi pozitif çıkan oldu mu?
Dualarım sizlerle.Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
kızlar ya kafam berbat karışık.
Andre aramadı henüz.
İnşaAllah canım İnşaAllah anne olucaksınikili transfer ne Zazam? 11 denemem var hiç ikili transfer yapılmadı bana
Canım hergün bakma şansım olmuyor siteye. Geç yazıyoruö o yüzden. İnşallah güzel haberlerle gidip dönersin. Rabbim sana çok güzel ikiz evlatlar nasip etsin.❤Kızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Çok güzel yenilikler öğrendim
Dr Elena bugünden tedavime start verdi
Progesterona başlamamı istemedi kendisi görmeyinceye kadar
Yani 13 hazirana kadar estrofemle devam edicem
Doktora neden bu kadar uzun sürücek benim estrofem kullanmam sorunca,senin rahimin için böylesi daha iyi dedi
Ben Kıbrısta 10-11 günden fazla estrofem kullanmadım dedim,oda senin rahimin ilk estrofemle başladığımızda gevşek endometriyum verir ,tedaviyi uzatıyorum ki çanlanma ve sıkılaşma olsun endometriyumda
Kızlar acaba kısa süre estrofem kullanıp progesterona geçtiğim içinmi ben bebeklerimi kaybetim
14 haziran Elena Mihaylovna rahimini gözümle görüp progesterona geçiricem seni dedi
Vede embriyo glue yapıcam dedi
Serumlar takılıcak
Serumların içinde Arjininde var
Rahim kaslarına iyi geliyormuş
Transferimi ikili transfer olarak karar verdi
Yani ilk transferim progesteronu başladıktan 5 gün sonra
İkinci transfer 7 gün
Kızlar her halde bunlar beni anne edicek
Vallah bundan sonra anne olmasam demek bu kitap kapanacak
Ama klinik hakikaten çalışıyor ve hastasına özen gösteriyor
Bu yenilikleri sizinle paylaşmak istedim
Tamara yeni bir gun , yeni bir hayat basliyor senin rahmindegidiş dönüş 100 tl ödedim tek yön 50 tl. ben senin dediğin mesafeye 400 tl ödemiştim. pazartesi günü transferim olacak canım Allah'ın izniyle ...
Size transfer doneminde intralipud serum gibi bagisiklik baskilayici ilaclar kullanildi mi?Hayır herşey süperdi nasıl oldu anlamadım dedi klinik şefi.hayretler içinde kaldı
hayır kullanmadım.Size transfer doneminde intralipud serum gibi bagisiklik baskilayici ilaclar kullanildi mi?
canım devlet bunlar için hemen randevu vermiyor gün veriyor.Doktora görünsende bunlar aynı gün oluyor diye biliyorum.Hatta sonuçlarıda hemen çıkmıyor.Raporlaması daha sonra yapılıyor.Ultrason dediği normal rahim ultrasonu.Kalınlığı, kist yada miyom vardı yokmu onu öğrenmek istiyorlar.Ben sadece ultrason görüntüsünü attım.Doktor temiz dedi.Andreyede böyle yazdım.Ama mamoğrafinin raporunu yolladım1. Ultrason kontrol sonuçları
2. Meme USG raporu
Hanımlar acil benden bunları istedi merkez. Bugün kadın doğumda devlettten randevu aldım. Bunları devlet hastanesi yapıyor mu? Ultrason kontrol dediği rapor şeklinde mi nasıl alıcam. Lütcen yaptıranlar cevap yazsın
Andrey ile saglikli embriyo transferinin tutmamasi konusunda ukraynadaki doktorun onerisi var miymis acaba bunun hakkinda bilgi verdiler mi?hayır kullanmadım.
Maalesef yemezler ama öyle bişey uyduracam artık.Doğruyu söylemeyi çok isterdim ama ilk gebeliğimde daha 2 aylıkken çocuğu bırakıp nasıl geleceksin diye işten çıkarma yolları aradılar.Daha doğup doğmayacağı bile belli değil diye kendimi yırtmıştım o zaman.İçime doğmuş sanki doğamadı gerçektende.Benim çalıştığım yerde çok abartılıp olay çok başka yerlere çekiliyor.Allah sağlıkla kucağına versin diyen yok bir kaç arkadaşım dışında.İşyerinize temaslı olduğunuzu o yüzden 2 hafta karantinada kalmanız gerektiğini söylesenizBenim kendi işim ama gitmek istemediğim bir toplantı falan olduğunda temaslıyım evden çıkamam diyorum napıyım. Gerçi işyerinde bunun heskoduyla ispatını falan isterler mi o taraflarını hiç bilmiyorum.
Kusura bakmayın böyle de yalan öneriyor gibi oldum ama hayırlı bi iş sonuçta. :)
Kendi gebeliklerimden ikiside tutundu.İlki trizomi, ikincide beta hcg düzenli artış göstermedi.Yani muhtemelen oda genetik olarak bozuktu.Donasyonda ise hiç yatıp dinlenmedim.Görümcem kanserdi.Ve benden başka ilgilenecek anlayan ve koşturacak kimse yoktu.Kıbrıstan gelir gelmez hastane kapılarında koşturmaya devam ettim.Yatmadım.Hem işe git işten gel hastane olmadı kısmet değilmiş.Belkide doğru zaman geldi artık.Asıl sorun bence tutunma değildi.Andrey ile saglikli embriyo transferinin tutmamasi konusunda ukraynadaki doktorun onerisi var miymis acaba bunun hakkinda bilgi verdiler mi?
Cunku embriyoya genetik test yaptirsaniz bile tutunmama sorunu belki cozulmeli once..
Zamani simdi gelmis olsun, ukrayna size saglikli bebegi versin.Kendi gebeliklerimden ikiside tutundu.İlki trizomi, ikincide beta hcg düzenli artış göstermedi.Yani muhtemelen oda genetik olarak bozuktu.Donasyonda ise hiç yatıp dinlenmedim.Görümcem kanserdi.Ve benden başka ilgilenecek anlayan ve koşturacak kimse yoktu.Kıbrıstan gelir gelmez hastane kapılarında koşturmaya devam ettim.Yatmadım.Hem işe git işten gel hastane olmadı kısmet değilmiş.Belkide doğru zaman geldi artık.Asıl sorun bence tutunma değildi.
Lekelenme olabilir. Devam ediyor mu rengi değişti miKızlar çamaşırımda bi kahverengilik var adet mi oluyorumçok mu erken sevindim acaba sabahta yaptım idrar testi hafif çizgi vardı
Lekeleme olabilir canım korkma yat dinlen mutlaka.. merkezi arayıp durumunu söyledim mi?Kızlar çamaşırımda bi kahverengilik var adet mi oluyorumçok mu erken sevindim acaba sabahta yaptım idrar testi hafif çizgi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?