- 6 Ocak 2021
- 85
- 333
- 43
- 47
Kıbrıs’a gidecek arakadaşlar, karantina ücretine zam gelmiş, tek kişi 4000 iki kişi 5800 olmuş bilginiz olsun, bugün itibariyle Fiat bu, eski ücreti yatırıp zor durumda
Canım Zazam Allah senden de buradaki tüm savaşçı kadınlardan da razı olsun en zor zamanlarımda çok destek oldunuz. Hep ama hep duamdasınız inşallah bebeğimi sağsağlim kucağıma alayım sonra da sizin pozitif haberlerinizle bayram edelim. Bir gün belki bebişlerimizi de alıp kadınlar kulübü buluşması yaparız. Hepinizi öyle çok seviyorum ki iyiki varsınız.Dün noname35 ile konuştum maşallah 30 hafta olmuşlar,darısı hepimizin başına
Biliyorsun Tamaram oda çok ağır kayıp verdi 21-22 haftalık düşük yaşamıştı
Hata eski doktoru demişti ona sen hep bu haftalarda hep düşük yapıcaksın,ama baksana prensesine kavuşmasını sayılı haftalar kaldı
İnşallah Noname35 sağ salim evladına kavuşsun,sende hamile kal ve çok rahat taşı ve sağ salim doğur kucağına al canım kardeşim
Tamaracığım o kadar umutsuzdum ki bebeğimi kaybettikten sonra öyle isyan ettim ki yine de Rabbim affetti beni ve verdi nurunu diyorum. Rabbim bizi görüyor ne acılardan geçtiğimizi biliyor o yüzden eninde sonunda duamızı kabul edip muradımıza erdirecek. Ben tüm kalbimle dualarımı ediyorum en çok buradaki kadınlar hakediyor çünkü anne olmayı. Sırayla hepimizin evlat sahibi olduğu günleri büyük neşeyle yine burada kutlayacağız inşallah.Canım Zazam çook duygulandırdın beni. noname35 inşallah bebeğini kucaklayacak Allahın izniyle, çoğu gitmiş azı kalmış inşallah sen de bende ve buradaki tüm kader ortağı kardeşlerimizle mutlu sona ereceğiz. inşallah Rabim sesimi duyar bana da evlat sahibi olmayı nasip eder tüm kalbimle diliyorum bunu. vee sana kendime ne kadar dua ediyorsam inan ki aynısını sana da ediyorum. Öyle çok hak ediyorsun ki. bak burada en küçük bir soruda zaza bilir diyorlar zaza yardım eder diyorlar bu güzel kalbin mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor canım ve ben inanıyorum ki Kiev seni çok mutlu edecek. Dualardasın kuzum hepimizin dualarındasın. seviliyorsun
ben daha önce Kıbrısta donasyon yaptırdım.Benim yüzümden tutmadı sanıyorum.çünkü geldikten sonra yatıp dinlenme fırsatım olmadı.Şuan Kiev planlıyorum.Eşimde ok dedi.Üstelik daha hesaplı.ve anlatılanlardan dolayı yaklaşımları hoşuma gitti.ben ikili paket isteyeceğim ayrıca bütün genetiklerine baktırmak için ekstra ücret ödemeyi düşünüyorum.(ilk bebeğim trizomi 13 olduğu için 3,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım).Birinci pakette indirgeme yani redüksiyon fiyata dahil değil.benim yaşımdan dolayı birden fazla embriyo yerleştirirler.Eğer üç yada daha fazla embriyo yerleştirirlerse ve hepsi tutunursa bir veya iki tanesini almaları gerekebilir.Buda ekstra ücret demek.Andrey baştan söyledi.Asıl önemlisi bir defada pes etmeyi düşünmüyorum.O yüzden ikili paket alacağım.Tabi hepsi yarın andreden gelecek tedavinize başlayabiliriz cevabına bağlı.kieve giden arkadaşlar hangi paketi tercih ettiniz?ben de andreyle mesajlaştım paketleri sundu.kararsız kaldım şuan kıbrısla kiev arasında
Şöyle söyleyim size, bende bundan 3-4 ay önce aynı sıkıntıyı yaşadım.. ilk denememizde yine bu seferki gibi multivitaminlere d vitaminine ve omega 3 e başlamıştım. Bir gün sol yan ağrısından kıvranarak gittim işe.. hemen ürolojiye çıktım. Doktor kullandığın ilaç var mı diye sordu bende ilaç değil ama bir takım vitaminler kullanıyorum dedim. Özellikle D vitamininin fazlası, böbrek taşı kumu olanlarda riskliymiş.. fazla d vitamini kullanımı taşları harekete geçirebiliyormuş benim de taşım varmış o ağrı yapmaya başlamış. Vitaminler biliyosunuzdur belki vücutta depolanmazlar fazlası idrarla atılır. Ağrılarınızın sebebi direk vitaminler olmasada bilmediğiniz bir böbrek taşınız varsa, dolaylı yoldan sebep olmuş olabilir..Hanımlar bu kullandığımız vitaminler böbrek ağrısı yapar mı? Ağır bir sey kullanmıyorum ama çok sayıda alıyorum. Aldıklarım 1 kapsul balık yağı koenzim q10 alpha lipolik asit selenyum ve melatonin. Arada her gün olmamak kaydıyla gynositol de kullanıyorum. Su çok içerim zaten normalde de. 3 haftafır falan yanlarım ağrıyor. Vitaminlere başlayalı 1 buçuk ay falan oldu. Bu kadar kısa sürede böbreklerime zarar vermis olamam heralde
Kiev tedavi ilaçlarınıda veriyor bedavaAyrıca kievde herşey dahil otel, transfer , yeme içme vs bunların hiç birisini düşünmek istemiyorum.Kendime stresi yasak ediyorum.Benimki yumurta donasyonu olacak.Kıbrısta bana göstermediler o kişiyi ama kievde ben seçeceğim.Sen nerde kendini daha güvende ve iyi hissedeceksen oraya git canım.
Oncelikle kaybiniz icin cok uzuldum.ben daha önce Kıbrısta donasyon yaptırdım.Benim yüzümden tutmadı sanıyorum.çünkü geldikten sonra yatıp dinlenme fırsatım olmadı.Şuan Kiev planlıyorum.Eşimde ok dedi.Üstelik daha hesaplı.ve anlatılanlardan dolayı yaklaşımları hoşuma gitti.ben ikili paket isteyeceğim ayrıca bütün genetiklerine baktırmak için ekstra ücret ödemeyi düşünüyorum.(ilk bebeğim trizomi 13 olduğu için 3,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım).Birinci pakette indirgeme yani redüksiyon fiyata dahil değil.benim yaşımdan dolayı birden fazla embriyo yerleştirirler.Eğer üç yada daha fazla embriyo yerleştirirlerse ve hepsi tutunursa bir veya iki tanesini almaları gerekebilir.Buda ekstra ücret demek.Andrey baştan söyledi.Asıl önemlisi bir defada pes etmeyi düşünmüyorum.O yüzden ikili paket alacağım.Tabi hepsi yarın andreden gelecek tedavinize başlayabiliriz cevabına bağlı.
Bunu da dusundum. D vitamini özellikle kısları bikaç damla kullanıyorum ama asla hergün değil hatta belki haftada 1 bile değil. Damla seklindeki kücük siseler aylarca gidiyor. Düzenli kullandığım böbreğe zarar verecek demir var, taşikardi hastasıyım ve kansız kalmamam lazım o yuzden hergün olmasa da kullanıyordum. Ama onu da bu diger vitaminlere başladım diye bıraktım iki aya yakındır kullanmıyorum. Carsambadan sonra gidecem doktora ağrı devam ederse. Tesekkur ederim.Şöyle söyleyim size, bende bundan 3-4 ay önce aynı sıkıntıyı yaşadım.. ilk denememizde yine bu seferki gibi multivitaminlere d vitaminine ve omega 3 e başlamıştım. Bir gün sol yan ağrısından kıvranarak gittim işe.. hemen ürolojiye çıktım. Doktor kullandığın ilaç var mı diye sordu bende ilaç değil ama bir takım vitaminler kullanıyorum dedim. Özellikle D vitamininin fazlası, böbrek taşı kumu olanlarda riskliymiş.. fazla d vitamini kullanımı taşları harekete geçirebiliyormuş benim de taşım varmış o ağrı yapmaya başlamış. Vitaminler biliyosunuzdur belki vücutta depolanmazlar fazlası idrarla atılır. Ağrılarınızın sebebi direk vitaminler olmasada bilmediğiniz bir böbrek taşınız varsa, dolaylı yoldan sebep olmuş olabilir..
Eğer siz doktora gidene kadar rahatsız edecek boyuta gelirse buscopan alabilirsiniz rahatlatır.. Benim ara ara hala oluyor ama taş alınacak büyüklükte değil o yüzden buscopanla içip rahatlıyorum..Bunu da dusundum. D vitamini özellikle kısları bikaç damla kullanıyorum ama asla hergün değil hatta belki haftada 1 bile değil. Damla seklindeki kücük siseler aylarca gidiyor. Düzenli kullandığım böbreğe zarar verecek demir var, taşikardi hastasıyım ve kansız kalmamam lazım o yuzden hergün olmasa da kullanıyordum. Ama onu da bu diger vitaminlere başladım diye bıraktım iki aya yakındır kullanmıyorum. Carsambadan sonra gidecem doktora ağrı devam ederse. Tesekkur ederim.
Bu kadar başarısız tüp bebek denemesine göre donasyon şart. Onunda garantisi yok. Fulya acıbadem prof ercan baştuyu öneririmkızlar merhaba bende bu sayfaya ilk defa yazıyorum 9 yıllık evliyiz en iyi merkezlerde 10 kez tüp bebek denedik. Her denemede yaklaşık 4-10 arası yumurta toplandı sperm sorunumuz yok fakat olgun yumurta 2,3 adet çıkıyor çıksa da döllenmiyor döllenen de kalitesiz oluyor. hiç kaliteli embriyo elde edemedik. siz ne tavsiye edersiniz donasyon da kararsızım. Doktor tavsiyeniz var mı ? artık yeter donasyona git mi dersiniz fikir almak isterim.
yaşım 33 ve 10 denemem var .
amin zazam çok güzel bir dua Allah göz aydınlığı evlatlar nasip etsinCanım kardeşim hiç isyan etme,ne biliyorsun her kesin içinde bir acısı,sınağı var
Allah sağlığımızla bizi imtihan etmesin
Kötü evlatla bizi imtihan etmesin
Biz bilmediğimizi Rabbim biliyor
Her hamile kadın bir insan dünyaya getiriyor
Her insan iyi olmuyor
Allah bize iyi insan dünyaya getirib büğütmeyi nasip etsin
Tamaram Ekin006 dan sonra sen geliyorsun
Ard arda hamileler karavanı düzelticez
Amiiiiiin hemde cok aminAllah onların evlatlarınıda korusun,bizede tez zamanda evlat versin
Yok dediler canim merkezden bana ben gelmeden once asi olmus olucam dedim esimle birlikte bana ucret odemenize gerek kalmaz o zaman dediçift aşılılara karantina kalkacak diyorlar yine de para ödenecek mi acaba
Hayır herşey süperdi nasıl oldu anlamadım dedi klinik şefi.hayretler içinde kaldıOncelikle kaybiniz icin cok uzuldum.
Eski mesajlariniza baktim, kaybettiginiz bebek kendi yumurtanizla olusan spontan gebelikmis.
Kibristaki donasyon yqpilirken embriyo genetik yaptirmiSsiniz, 3 tane saglikli gelen olmus ama embriyo tutunma olmamis sanirim.merkez size tutunmama icin aciklamda bulunmus muydu?
inş güzel haberlerini alırız
Canımmm seni o kadar iyi anlıyorum ki inşallah hepimiz dediğin gibi anne olacağız ben de bunu tüm kalbimle diliyorum. o kadar haklısın ki anne olmayı en çok buradaki kadınlar hak ediyor ve Allahın izniyle dualarımız kabul olacak inşallahTamaracığım o kadar umutsuzdum ki bebeğimi kaybettikten sonra öyle isyan ettim ki yine de Rabbim affetti beni ve verdi nurunu diyorum. Rabbim bizi görüyor ne acılardan geçtiğimizi biliyor o yüzden eninde sonunda duamızı kabul edip muradımıza erdirecek. Ben tüm kalbimle dualarımı ediyorum en çok buradaki kadınlar hakediyor çünkü anne olmayı. Sırayla hepimizin evlat sahibi olduğu günleri büyük neşeyle yine burada kutlayacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?