• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Zazam çook duygulandırdın beni. noname35 inşallah bebeğini kucaklayacak Allahın izniyle, çoğu gitmiş azı kalmış inşallah sen de bende ve buradaki tüm kader ortağı kardeşlerimizle mutlu sona ereceğiz. inşallah Rabim sesimi duyar bana da evlat sahibi olmayı nasip eder tüm kalbimle diliyorum bunu. vee sana kendime ne kadar dua ediyorsam inan ki aynısını sana da ediyorum. Öyle çok hak ediyorsun ki. bak burada en küçük bir soruda zaza bilir diyorlar zaza yardım eder diyorlar bu güzel kalbin mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor canım ve ben inanıyorum ki Kiev seni çok mutlu edecek. Dualardasın kuzum hepimizin dualarındasın. seviliyorsun :dua::KK200:
Tamaram Ekin006 dan sonra sen geliyorsun
Ard arda hamileler karavanı düzelticez😂🥰

Canım Zazam çook duygulandırdın beni. noname35 inşallah bebeğini kucaklayacak Allahın izniyle, çoğu gitmiş azı kalmış inşallah sen de bende ve buradaki tüm kader ortağı kardeşlerimizle mutlu sona ereceğiz. inşallah Rabim sesimi duyar bana da evlat sahibi olmayı nasip eder tüm kalbimle diliyorum bunu. vee sana kendime ne kadar dua ediyorsam inan ki aynısını sana da ediyorum. Öyle çok hak ediyorsun ki. bak burada en küçük bir soruda zaza bilir diyorlar zaza yardım eder diyorlar bu güzel kalbin mutlu olmayı sonuna kadar hak ediyor canım ve ben inanıyorum ki Kiev seni çok mutlu edecek. Dualardasın kuzum hepimizin dualarındasın. seviliyorsun :dua::KK200:
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤

Kızlar iyi ki varsınuz içime su serptiniz yarın Murat hocayla konusucam ama hemşireye olur demiş bide onun ağzından duyim içim rahatlasın bakalım herseyin hayırlısı hepiniz ayrı ayrı yardımcı oluyorsunuz bana allahım ins ins bir gün buraya kızlarrr hamileyim yazarım şimdilik hepinizi öpüyorum 🥰

Kızlar dün eşimle tartıştım zaten ben bu dönemde iyice bunalımdayım benim bu fsh 26 çıktı ya bu da araştırmış 15 üstü olmaz tüp bebek bak bu son şansın diyo bi kere yaptırcaz zaten onu zar zor ikna ettim olsun diye bu işlem iğnelere de başladım 2 gündür 3 bin verdim acaba bu ay beklesem öbür ay tekrar mı hormon testi yapsam bu benim son şansım allahım ama Zeynep hanım Murat bey uygun görmese yapmaz dedi çünkü tsh de yüksek ti Esra hanım olmaz düşürün dedi öyle yapalım bu fsh de bi kaç arkadaş bu ay geç adet oldun ondandır dedi çünkü daha 26 yaşındayım doktor alttan baktığın da yumurtaların gayet canlı dedi acaba Murat bey bunkarun hepsini göz önünde bulundurup mı öyle dedi nolur bana yardım edin yada yarın Murat beyi arayıp sorayım mı bu parayı bulana kadar 5 yıldır çalışıyoruz dün dedi zaten bu sefer olmaz da çocuk işini unut ağla ağla bi hal oldum artık ne yapıcagımı şaşırdım bilgisi olan arkadaşlar bana yardım cı olsun Zaza yardım et sen bilirsin bu işleri son şansım
Merhaba arkadaşlar belki konu ile ilgili değil ama bugün yaşadığım yoğun duyguları en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim. Şu pandemiyi insanlar fırsata çevirdi herkes hamile hatta şimdi komşuları gördüm ikinciye hamileymiş ve doğurmak üzereler biraz da canım sıkıldı . Anlık bir an Allah’a sitem ettim biliyorum yanlış ama sizlerle paylaşmak istedim. Daha bizler tedaviye başlayabilmek için neler neler yaşıyoruz strese giriyoruz ve sonucunu bile bilemiyoruz insanlar o kadar kolay elde ediyor ki planlarınınyapıyorlar ve oluyor. sanki hayat başkalarına ilerliyor gibi geliyor😩😔

Merhaba arkadaşlar belki konu ile ilgili değil ama bugün yaşadığım yoğun duyguları en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim. Şu pandemiyi insanlar fırsata çevirdi herkes hamile hatta şimdi komşuları gördüm ikinciye hamileymiş ve doğurmak üzereler biraz da canım sıkıldı . Anlık bir an Allah’a sitem ettim biliyorum yanlış ama sizlerle paylaşmak istedim. Daha bizler tedaviye başlayabilmek için neler neler yaşıyoruz strese giriyoruz ve sonucunu bile bilemiyoruz insanlar o kadar kolay elde ediyor ki planlarınınyapıyorlar ve oluyor. sanki hayat başkalarına ilerliyor gibi geliyor😩😔
Bunu bazen ben de dusunuyorum ama herkesin hayattaki sinavi farkli. Bizimki de buymus diyorum.Allah daha kotusunu gostermesin hicbirimize en azindan bir cikis yolu var, bundan 30-40 sene olsaydi belki bu bir hayaldi . Icinizi ferah tutun nasibinizde varsa olacaktir 💗

Ben benimkini ikna edemiyorum yumurta donasyonu için. O zaman seninle nasıl bir bağımız olacak başkasının yumurtası diyor. Öyle diyorum yok böyle diyorum yok kabul etmiyor. En son ben kabul ediyorum da sana noluyo dedim 🤦‍♀️ Yani benim korkum yine tedavi görücem olmazsa bu sefer donasyon içinde artık 2 sene bekleriz ki parayı toparlayabilelim.. Vallahi bunaldım kızlar 😠😠
bacım eger aklınmda varsa sakın tekrar deneme kocanı ikna et bu tedavi olmadı tekrar para topladın o sıra yuro yükseldi tedavi yükseldi gene bir sıkıtı (hiç aklına gelirmiydi bir hastalık çıkacakta tüm dünya kapanacak) erteleme bacım ben haziranda gidecektim paramla eşimin iznini ayarlicam die ekim de gittim kasımda trasfer oldum. haladiyorum ki belki haziranda gitseydim şimdi yavrum kucagımda olurdu. hatta 2019 ilk ayında tese ameliyatından sonra param hazır olsaydı ben daha 23 yaşında olurdum. 2 sen iki senerdir. araya verme her geçen gün senden gidyor. her dafasında rahim bir kat daha yıprnıyor. ben şanslılardanım konuşması kolay ama sen yinede düşün bacım.

Canım kardeşim hiç isyan etme,ne biliyorsun her kesin içinde bir acısı,sınağı var
Allah sağlığımızla bizi imtihan etmesin
Kötü evlatla bizi imtihan etmesin
Biz bilmediğimizi Rabbim biliyor
Her hamile kadın bir insan dünyaya getiriyor
Her insan iyi olmuyor
Allah bize iyi insan dünyaya getirib büğütmeyi nasip etsin🤲❤️🥰

Canım kardeşim hiç isyan etme,ne biliyorsun her kesin içinde bir acısı,sınağı var
Her insan iyi olmuyor

Her insan iyi olmuyor
Amin inşallah. Ama bugün onları görünce kötü oldum daha ilk çocukları iki yaşına gelmemiş ikinciye hamile. dedim ki onları Allah daha mı çok seviyor diye anlık bir an sitem ettim.Bir de şu tedavi sürecinde olayları düşünürken nasıl olacak diye, onları da görünce anlık duygu seline kapıldım. Ama ne çare bekleyeceğiz göreceğiz nasipten ötesi yok

Amin inşallah. Ama bugün onları görünce kötü oldum daha ilk çocukları iki yaşına gelmemiş ikinciye hamile. dedim ki onları Allah daha mı çok seviyor diye anlık bir an sitem ettim.Bir de şu tedavi sürecinde olayları düşünürken nasıl olacak diye, onları da görünce anlık duygu seline kapıldım. Ama ne çare bekleyeceğiz göreceğiz nasipten ötesi yok
Allah onların evlatlarınıda korusun,bizede tez zamanda evlat versin😍

bacım eger aklınmda varsa sakın tekrar deneme kocanı ikna et bu tedavi olmadı tekrar para topladın o sıra yuro yükseldi tedavi yükseldi gene bir sıkıtı (hiç aklına gelirmiydi bir hastalık çıkacakta tüm dünya kapanacak) erteleme bacım ben haziranda gidecektim paramla eşimin iznini ayarlicam die ekim de gittim kasımda trasfer oldum. haladiyorum ki belki haziranda gitseydim şimdi yavrum kucagımda olurdu. hatta 2019 ilk ayında tese ameliyatından sonra param hazır olsaydı ben daha 23 yaşında olurdum. 2 sen iki senerdir. araya verme her geçen gün senden gidyor. her dafasında rahim bir kat daha yıprnıyor. ben şanslılardanım konuşması kolay ama sen yinede düşün bacım.
Haklısın canım çok sağol

Hanımlar bu kullandığımız vitaminler böbrek ağrısı yapar mı? Ağır bir sey kullanmıyorum ama çok sayıda alıyorum. Aldıklarım 1 kapsul balık yağı koenzim q10 alpha lipolik asit selenyum ve melatonin. Arada her gün olmamak kaydıyla gynositol de kullanıyorum. Su çok içerim zaten normalde de. 3 haftafır falan yanlarım ağrıyor. Vitaminlere başlayalı 1 buçuk ay falan oldu. Bu kadar kısa sürede böbreklerime zarar vermis olamam heralde:KK43::KK43::KK43::KK43:
hayır canım bence alakası yok.idrarını yaparken yanma vardı, küçük tuvaletini yaparken ağrı duyuyorsan idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Yada hava geçişlerinden dolayı üşütmüş olabilirsin.Yazdığın ilaçlarının biri hariç hepsini kullandım.Üstelik onların çoğu ilaç değil takviye zaten.Rahat ol ama devam ederse ürolojiye git canım.

canım benim hissettiğin duyguların hepsi normal.Birincisi isyan etme.Vermiyorsa arkasındaki hayrı biz bilemeyiz.Biz sadece elimizden geleni sonuna kadar yapmakla yükümlüyüz.gerisi takdiri ilahi.Ayrıca allah sevdiği kulu denermiş.Kimine çok para verir denermiş ne yapacak diye kiminden alır denermiş, kimini hastalıklar kimisini yakınlarının acısı ile...Varsın bizim sınavımızda bu olsun.Canımız sağ. Umudumuz bazen çok azalıyor ama neyseki yok değil.O dibe vuruşları, bebeğiyle gezen, oynayan görünce nasıl iç geçirdiğimizi biz biliriz.dua ederkende tam edecekmişsin.Ben "sağlıklı, sıhhatli, eşimle birlikte büyüteceğim, okula gittiğini, evlendiğini göreceğim hayırlı bir evlat istiyorum " gibi.

hayır canım bence alakası yok.idrarını yaparken yanma vardı, küçük tuvaletini yaparken ağrı duyuyorsan idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Yada hava geçişlerinden dolayı üşütmüş olabilirsin.Yazdığın ilaçlarının biri hariç hepsini kullandım.Üstelik onların çoğu ilaç değil takviye zaten.Rahat ol ama devam ederse ürolojiye git canım.
Yanma yok sadece yanlarımda ağrı var bazen ön tarafta bazen sırtta. Muhtemelen üşüttüm cunku kısa sortla yatmaya basladım o kadar da sıcak degilken. Ben biraz pimpirikliyim. Tesekkür ederim

Ekin006 bugün sabah test yapıcaktın
Yaptınmı
Haber vermedin bize merak etim kuzum🌹

Back