Teşekkürederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızdaHamileliğimizden çocuklarımızdan bahsedeceğimiz günler gelsin
Transfer edilen embriyolar bilgisi size soylendi mi acaba? Toplam 4 embriyo olusmus , 2 tane mi transfer edildi ve embriyolarinizin grade nedir?

Sevgili arkadaşım cnm Z Zaza74 'm çok iyiii Dilerim ki yüzünü güldürecek embriyolardır

Kalanlari dondurdunuz mu?onlarin grade nasil
Kalanlarında grade 1 olduğu söylendi kaliteleri iyi dedi murat bey dondurduk 1 yıl saklayacağız şimdilik ,inşallah gerek kalmaz ama kafamız rahat olur en azından diye düşündük ama öbürleride 5Ab 4aa mı onu bilmiyorum bu transfer edilenleride sormadıydım transferden sonra öğrendim

Kalanlar da kardes olacak desenize:))
1 yil saklama ucreti alindi mi sizden?

Sizinki yumurta donasyonu dimi 1 kere gittiniz tedaviye sanirim bide gynolife ne kadar tedavi ücreti para biriktirmeye basladim bende Bakalim euro aldi basini gidio 2 bin eurom var sedece simdilik
Evet ilk denemem,yumurta donasyonu gynolifeta yaptık 5000 euro verdik tedaviye canım inşallah biran önce toparlarsınız parayı Allah yardımcımız olsun

Su anda sen sadece 50 tl mi odedin otel-merkez icin?
Bana 1 kez otelden merkeze ve merkezden alana olacak sekilde500 tl ulasim icin odenir demislerdi.
Senin transfer bugun muydu?

gidiş dönüş 100 tl ödedim tek yön 50 tl. ben senin dediğin mesafeye 400 tl ödemiştim. pazartesi günü transferim olacak canım Allah'ın izniyle ...

gidiş dönüş 100 tl ödedim tek yön 50 tl. ben senin dediğin mesafeye 400 tl ödemiştim. pazartesi günü transferim olacak canım Allah'ın izniyle ...
O zaman su anda gidecekler transfer ucretini az mi odeyecek? Gunes otelden lefkosadaki merkez gibi dusunsek tek yon 50 tl olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…