Transfer edilen embriyolar bilgisi size soylendi mi acaba? Toplam 4 embriyo olusmus , 2 tane mi transfer edildi ve embriyolarinizin grade nedir?Teşekkürederim iyi dilekleriniz için arkadaşlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızdaHamileliğimizden çocuklarımızdan bahsedeceğimiz günler gelsin
Sevgili arkadaşım cnm Z Zaza74 'm çok iyiiiEvet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Kuzum benim embriyolar hazırlanmış artık dondurulmuş bile
6 tana (4AA) blastokistim beni bekliyor
Onlara ben anneleri kurban olsun
Onları okadar istiyorum ki
Allahım şahid
Allahım birinide olsa bana versin
2 tane transfer edildi,kaliteleri grade 1 denildi transfer günüde kağıt verdiler Kaliteleri 5AB ve 4AA yazıyorduTransfer edilen embriyolar bilgisi size soylendi mi acaba? Toplam 4 embriyo olusmus , 2 tane mi transfer edildi ve embriyolarinizin grade nedir?
Yeminlen soyulmusuz haberimiz bile olmamisSizin yine iyiymis ben 3 sene once tatile gittigimde ayakkabim ayagimi sıkmışti.Çakma ayakkabiya 300 Tl verdim.
Turkiyede 50 yas ustune asi basladi cok geride kaldik dunyadan 12 yas altina anca agustosta baslar bizdeAlmanya artık aşıları 12 yaş altına yapmaya başladı
Biz geride kaldık her şeyde olduğu gibi
Evet. Ukrayna için de öyle kimlik yeterKıbrıs için pasapot gerekmiyordu değil mi sadece yeni kimlik yeterli
Kalanlari dondurdunuz mu?onlarin grade nasil2 tane transfer edildi,kaliteleri grade 1 denildi transfer günüde kağıt verdiler Kaliteleri 5AB ve 4AA yazıyordu
Kalanlarında grade 1 olduğu söylendi kaliteleri iyi dedi murat bey dondurduk 1 yıl saklayacağız şimdilik ,inşallah gerek kalmaz ama kafamız rahat olur en azından diye düşündük ama öbürleride 5Ab 4aa mı onu bilmiyorum bu transfer edilenleride sormadıydım transferden sonra öğrendimKalanlari dondurdunuz mu?onlarin grade nasil
Kalanlar da kardes olacak desenize:))Kalanlarında grade 1 olduğu söylendi kaliteleri iyi dedi murat bey dondurduk 1 yıl saklayacağız şimdilik ,inşallah gerek kalmaz ama kafamız rahat olur en azından diye düşündük ama öbürleride 5Ab 4aa mı onu bilmiyorum bu transfer edilenleride sormadıydım transferden sonra öğrendim
Sizinki yumurta donasyonu dimi 1 kere gittiniz tedaviye sanirim bide gynolife ne kadar tedavi ücreti para biriktirmeye basladim bende Bakalim euro aldi basini gidio 2 bin eurom var sedece simdilikAlındı canım maalesefkıbrısta adım atsan para 500 euro dediler pazarlıkla 300 euroya indirdiler.
Evet ilk denemem,yumurta donasyonu gynolifeta yaptık 5000 euro verdik tedaviye canım inşallah biran önce toparlarsınız parayı Allah yardımcımız olsunSizinki yumurta donasyonu dimi 1 kere gittiniz tedaviye sanirim bide gynolife ne kadar tedavi ücreti para biriktirmeye basladim bende Bakalim euro aldi basini gidio 2 bin eurom var sedece simdilik
Neyse ki karantina ucreti azken gittin. Simdi gidecekler icin resmen soygun !Alındı canım maalesefkıbrısta adım atsan para 500 euro dediler pazarlıkla 300 euroya indirdiler.
Su anda sen sadece 50 tl mi odedin otel-merkez icin?
Bana 1 kez otelden merkeze ve merkezden alana olacak sekilde500 tl ulasim icin odenir demislerdi.
Senin transfer bugun muydu?
çok güzel canım, sağlıkla kucağına al inşallah. bence ikiz olabilirMerhaba arkadaşlar ben bugün erken gebelik testi yaptım çok erken oldu daha bugün transferin 5. Günü ama ikinci çizgi çıktıçok hafif hemen belli oldu inşallah vardır.
Teşekkürederim inşallah kanda da güzel çıkar devam ederçok güzel canım, sağlıkla kucağına al inşallah. bence ikiz olabilir
O zaman su anda gidecekler transfer ucretini az mi odeyecek? Gunes otelden lefkosadaki merkez gibi dusunsek tek yon 50 tl olacak ?gidiş dönüş 100 tl ödedim tek yön 50 tl. ben senin dediğin mesafeye 400 tl ödemiştim. pazartesi günü transferim olacak canım Allah'ın izniyle ...
İki kisi 5400 tl olmus diye okudum burda.Kaç lira olmuş ki karantina ücreti biz iki kişi 4550 ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?