• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar ben bugün erken gebelik testi yaptım çok erken oldu daha bugün transferin 5. Günü ama ikinci çizgi çıktı 🙏çok hafif hemen belli oldu inşallah vardır.🙏

Eklentiler

• 25B048EA-FE71-493F-8504-4FBC4F278AE1.jpeg
    25B048EA-FE71-493F-8504-4FBC4F278AE1.jpeg
    139,3 KB · Görüntüleme: 105
İnşallah siz şuan hamilemisiniz
Küçücük bir embriyo olarak aynı bedende başladığımız hamilelik yolculuğumuz kısa bir süre önce, o bu hayattaki ilk nefesini almasıyla tamamlandı ve biz miniğimize kavuştuk 😊❤️😊 Şimdi ise bizi ebeveyn yapan miniğimizle yeni bir yolculuğa başlıyoruz...
Birlikte nefes alacağımız dünyamıza hoş geldin bebeğim 😘❤️
En büyük dileğim ise; isteyen herkesin en kısa sürede kolayca evlat sahibi olması ve o en anlamlı ilk nefesi birlikte alabilmesi...💐
Miniğimize Biotexcom' daki tedavi sonrası kavuştuk. Umarım sende oradaki tedavin sonucunda kendi evladını kucağına alırsın cnm...
Daha öncede burada bahsetmiştim her şey pakete dahil, sadece uçak bileti almak yeterli...
Ayrıca gidip görüşmen, muayene olman, testlerinizi kendilerinin yapması, sen ve eşine uygun tedaviye karar vermeleri, zaten en doğrusu...
Hiç sıkıntı çekmeden gidip gelmek, nerede kalacağım, ulaşımı nasıl sağlayacağım, yanıma para alacak mıyım, kaldığım yerden kliniğe nasıl gideceğim, transfer sonrası havaalanına nasıl geri döneceğim, sabah öğle akşam nerede ne yiyeceğim vb. ana dertlerin :) olmaması tedavi sırasında aslında görünmeyen çok önemli unsurlardan bence, başkalarının sizin adınıza her şeyinizi planlıyor olması çok hoş, insan strese girmiyor ve ekstradan başka şeyler düşünmüyor! En son gittiğimizde eşime dedim ki; iyi ki bu şekilde her şey paket dahilinde sadece uçaktan iniyoruz ve gerisi artık dönene kadar kliniğin kontrolünde ne güzel...
Biz her gittiğimizde hiç zorlanmadık, çok rahat gidip geldik, Biotexcom eşim ve bana hem sağlık sigortamızı yaptı epostayla gönderdi, hem tedavi olduğuma dair izin kağıdımı, hem ulaştığımızda bizi alıp karantina otellerine bırakıp sabahında kendileri Covid testi yapıp sonuç çıkana kadar odamızda bize her türlü imkanı sağladılar, yaz döneminde ise iznimize denk getirip tedavi boyunca da paket kapsamında 9 gece kaldık, eşim ve benim için extra bir ödememiz olmadı. Süreci çok güzel yönettiler gerçekten, ben memnun kaldım.
Biz her gittiğimizde tedaviye başka ülkelerden de gelenler vardı, orada tanıştığımız kişiler oldu ve benim bildiklerimden, pandemiden önce üçüzlere hamile kaldı ve redüksiyondan sonra bir kız bir erkek ikizlerini doğurdu :) Pandeminin ilk aylarında ise, her ülke tarafından ilk önce gidip gelinmesi yasaklanan ülke İtalya olmasına rağmen, izinle en çok İtalya'dan tedaviye gelmişlerdi. Hatta bizi güldürmüşlerdi, İstanbula girişleri serbest olduğu için önce İstanbula gelip, İstanbuldan Kiev'e geçiyorlarmış :) eee ne de olsa, onlarda Akdeniz insanı, İtalyanlarla bu tarz konularda benzeşiyoruz diye boşuna demiyorlar :):sampiyon:
Mesela Almanya'dan da birisiyle tanışmıştık, o ise donasyona değil, tüp bebek tedavisine gelmişti, ilaçlar tedaviler imkanlar daha pahalı, burası daha iyi demişti.
Biotexcom 'daki İki tedavimde de ilk görüşmeye gittim, zaten 1 gün sürüyor ve paket dahilinde, dr. kontrolü, örnekler, kan testleri yapıldı, tedavi planı oluşturuldu, transfere kdr olan ilaçlar verildi, sözleşmeler imzalandı ve paket ücretinin yarısını ödedik. Benim ilk tedaviye başladığımda, zaten önceden var olan ve tüp bebek denemelerinden ve kullandığım ilaçların etkisiyle de iyice büyüyen myomlarım vardı, ayrıca 6 ay öncesinde de tüp bebek denemelerim sırasında endometrium iç kısımdan histeroskopiyle polip ve myom çıkarılmıştı. Kliniği görmek, aklımdakileri sormak, beni tedavi edecek doktorla tanışmak, myomlarımla beni görmesinin ve değerlendirmesinin doğru olacağını düşündüm. Sonuçta her gün tedavi için gelenleri, donörleri, taşıyıcı anneleri, tüp bebek yaptıranları görüyorlar ki tahminim bu sayı hiç az değil... o zaman bana da transfere kadar miyoma göre ilaç verilmişti, transferden önce myomların alınmasının doğru olacağı ve karar verirsem çok çok iyi bir doktor tarafından rahime zarar vermeden alınması gerektiği söylenmişti. Bu şekilde de transfer olur denmişti ama ilerleyen zamanlarda oluşacak komplikasyonlar için bir şey denemez, tutabilir, devam edebilir yada myomlardan devam etmeyebilir denmişti, ben yine de myomlarla denemek istedim, transfer edilen 2 tane aa kalite embriodan biri tutmuştu ama kalp sesini alamayınca kürtaj oldum. 2 ay sonra da tüm riskleri göze alıp (bir kaç görüş aldığım tecrübeli doktorların bile hep açık ameliyat teklif etmiş olmalarına rağmen) ben konusunda çok çok iyi ve çok fazla sayıda laparoskopik ameliyat yapmış, çok sevgili ve değerli doktoruma(hem de sezeryanımı gerçekleştiren :KK52: ) güvenerek, laparoskopik myom ameliyatı ile myomlarımı çıkardı, 5 ay sonra da transfer olabilirsin dedi :) gerçekten onunda ellerine sağlık, minnettarım...
İkinci tedavime başladığımda ise; ameliyat olduğumdan da yine ilk görüşmeye gittim. Yine aynı doktorla devam edip, beni muayene etti ve artık çok daha iyi durumdayız diyerek bana ve eşime tüm test, örnekler, tahliller yapılarak sözleşmeyle yeniden başladık (araya pandemi girince hazırlığa başlamada 2,5 ay gecikme oldu), 7 ay sonrada transferim oldu. Sonu da güzellikle sonuçlandı :KK66:
Evet çok çeşitli dil konuşan ve tercümanlarını duyabiliyorsunuz. 2,5 sene önce ve tedavimin olduğu dönemlerde de Türkçe konuşan koordinatör işten ayrılmıştı, biz tedaviler boyunca İngilizce iletişim kurup görüşmeleri de İngilizce yaptık. Gittiğimde oradaki koordinatörlere, Türkiye'den gelmek isteyenler yada Türkçe konuşmak isteyenler için koordinatörün olması yine çok iyi olur diye dile getirmiştim. Ama geçen sene Türkçe tercüman talep edenlere görüşmeler sırasında Türkçe tercüman ayarlandığını biliyorum yine de yardımcı olunuyordu, tabii çoğu tedavi olmak isteyenin bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Sonrasında geçen yaz gittiğimizde Andrey denk geldik, koordinatör olarak başlamıştı, ona da ne kdr güzel olmuş Türkçe iletişim kurulabilecek koordinatörün olması demiştik. Şimdi Türkçe web sitesi bile var.
Biz her 2 hotelde de kaldık. Sağlık kabini 2 yerde de var diye hatırlıyorum (onu söylemeyi atlamışsın Zazam :-)) transfer dönemi 1 hafta progestan iğne veya ihtiyaç görülenlere serum takıldığından görevli hemşire, siz dönene kdr isterseniz ücretsiz iğnenizi yaptırabiliyorsunuz!
Estağfurullah Zaza'm, rica ederim, anlattıklarımı canlı canlı gördün en azından :KK66: (demeekk öyle he abartıyormuşum bi ara görüşelim bu konuyu hahahaaa :-))
Hayır tatlım E Ekin006 , ben doğum yaptım :)
2019 yılında Kiev'de tedaviye başlayıp, bebeğini kucağına alanlardan ve buraya yaşadıklarını, tecrübelerini yazan kişilerden biriyim.
Yukardaki gri kutularda eski paylaştığım mesajlarımdan birkaçını ekledim, özet bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca üyelerin profilinden merak ettiğiniz konular olursa eski mesajlarına bakabiliyorsunuz! Kiev'de tedavi olan diğer arkadaşlarımın da yazdıklarına profillerdeki mesajlardan ulaşabilirsiniz.
Yine tekrarlamak istiyorum yeni katılanlara; Sitede sağ üstte yer alan büyüteç 🔍Ara işaretine basarak, öğrenmek/bilgi almak istediğiniz, endişe duyduğunuz konular, testler, merkezler vb. ilgili, ara kısmına; öğrenmek istediğiniz şeylerle ilgili tek bir kelimeyi yazıp "bu konuda" diye işaretleyip arayabilirsiniz. önceki mesajlar içinde aradığınız kelimeler geçiyorsa, buradan da ilgili mesajlara ve konuşmalara, bilgilere ulaşabilirsiniz!!!

Hayır tatlım E Ekin006 , ben doğum yaptım :)
2019 yılında Kiev'de tedaviye başlayıp, bebeğini kucağına alanlardan ve buraya yaşadıklarını, tecrübelerini yazan kişilerden biriyim.
Yukardaki gri kutularda eski paylaştığım mesajlarımdan birkaçını ekledim, özet bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca üyelerin profilinden merak ettiğiniz konular olursa eski mesajlarına bakabiliyorsunuz! Kiev'de tedavi olan diğer arkadaşlarımın da yazdıklarına profillerdeki mesajlardan ulaşabilirsiniz.
Yine tekrarlamak istiyorum yeni katılanlara; Sitede sağ üstte yer alan büyüteç 🔍Ara işaretine basarak, öğrenmek/bilgi almak istediğiniz, endişe duyduğunuz konular, testler, merkezler vb. ilgili, ara kısmına; öğrenmek istediğiniz şeylerle ilgili tek bir kelimeyi yazıp "bu konuda" diye işaretleyip arayabilirsiniz. önceki mesajlar içinde aradığınız kelimeler geçiyorsa, buradan da ilgili mesajlara ve konuşmalara, bilgilere ulaşabilirsiniz!!!
Hatırladım şimdi niki 🙃sayfaları hızlı hızlı okuyunca sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah benimkininde devamı gelir kan testine kadar yapmayı düşünüyorum

biz kiew den almanyaya geri döndük dün sok olduk pasaport kontrolu bile yok vallahi😱 , direk gectik heryerden, ne pasoport nede test soran oldu, direk bavulu aldik ciktik. Korona bitti galiba kizlar, kibris ne karantinayi uzatiyor bu ne sacmalik yaaa insanlara yazik degilmi onca para yaa artik akillarina baslarina alsinlar kaldircaklarina zam yapiyolar😡
Almanya artık aşıları 12 yaş altına yapmaya başladı🤣
Biz geride kaldık her şeyde olduğu gibi

Merhaba cnm , evet esime orda tese yapilcak, 10/12 gün kalacaciz ikinci gidimizde nasip olursa, yumurta toplama günü tese ameliyati yapilacak.Büyük risk tabiki bulunur bulunmaz Allah bilir ama ben inaniyorum 🙏❤️Pozitiv düsün sende canim, Rabbim nasip ettiki teee oralara gittik❤️Allahim kimsenin emegini boss cikarmasin insallahhhh🥰🥰
Smin canim insallah hayirli haberlerinizi aliriz takip edicem gelismeleri

Back