İnşallah siz şuan hamilemisiniz
Hayır tatlım E Ekin006 , ben doğum yaptım :)
2019 yılında Kiev'de tedaviye başlayıp, bebeğini kucağına alanlardan ve buraya yaşadıklarını, tecrübelerini yazan kişilerden biriyim.
Yukardaki gri kutularda eski paylaştığım mesajlarımdan birkaçını ekledim, özet bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca üyelerin profilinden merak ettiğiniz konular olursa eski mesajlarına bakabiliyorsunuz! Kiev'de tedavi olan diğer arkadaşlarımın da yazdıklarına profillerdeki mesajlardan ulaşabilirsiniz.
Yine tekrarlamak istiyorum yeni katılanlara; Sitede sağ üstte yer alan büyüteç Ara işaretine basarak, öğrenmek/bilgi almak istediğiniz, endişe duyduğunuz konular, testler, merkezler vb. ilgili, ara kısmına; öğrenmek istediğiniz şeylerle ilgili tek bir kelimeyi yazıp "bu konuda" diye işaretleyip arayabilirsiniz. önceki mesajlar içinde aradığınız kelimeler geçiyorsa, buradan da ilgili mesajlara ve konuşmalara, bilgilere ulaşabilirsiniz!!!

Hatırladım şimdi niki sayfaları hızlı hızlı okuyunca sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah benimkininde devamı gelir kan testine kadar yapmayı düşünüyorum

Almanya artık aşıları 12 yaş altına yapmaya başladı
Biz geride kaldık her şeyde olduğu gibi

Smin canim insallah hayirli haberlerinizi aliriz takip edicem gelismeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…