Biz tedaviye:5000 euro ,transfer arabasına:500 tl ,diğer embiriyoların saklanmasına 300 euro,karantina ücretine :4550 tl verdik tabi uçak biletleri hariç kiev bu açıdan daha iyi galibaİki kisi 5400 tl olmus diye okudum burda.
Sen gittiginde gynolife 5000 eur tedavi
4550 tl karantina
Transfer icin ne aldilar?
Canım inşallah hayırlısıyla bebislerini alip gelirsin..gidiş dönüş 100 tl ödedim tek yön 50 tl. ben senin dediğin mesafeye 400 tl ödemiştim. pazartesi günü transferim olacak canım Allah'ın izniyle ...
Merhaba bende de aynı sıkıntı var genetik sıkıntı. İki kere hamile kaldım fakat 8.haft a da kaybettim. Şimdi pgt ile deniyoruz. Fakat yumurta toplama işlemi çok ağır ilerliyorHayirlisi olsun insallahyok benim genetik gecisli hastaligim var, kendi yumurtalarimla PGT yontemi ile denedim. Ancak saglikli embriyo gelmedi.Saglikli bir yumurta ariyorum
Supermis, darisi basimizaYok cnm hicbisey doldurmadik valla ucaktan indik kontrol bile yok pasport felan direk herkes cikti ve bavulunu aldi
Bize bisey soran olmadi düsün pasoport bile kontrol etmediler.
Mitokondri nakliyle ilgili sadece tek bir olay biliyorum eğer anladigim seyse o da sadece bikac geni yüzünden sürekli düsük yapan bir kadına uygulanmış diye. Yani kadının bikac sorunlu geni dısında rahim yumurta falan hicbir sorunu yokmus. Kzınızdan almamız konusu cok etik degil cunku cocuga ondan gen geciyor kucuk bir yuzde dahi olsa. Eger kocanız öz babasıysa zaten hicbir etik kurulundan gecmez bu dusunce.Merhabalar, forumda yeniyim, 43 yaşındayım 5 senedir bebek için uğraşıyorum, 17 yaşında bir kızım var, kardeşi olmasını çok istiyor, aslında kolay hamile kalabiliyordum ama dış gebelik geçirdim ameliyat sırasında yapisiklik oldu, tuplerim su topladı, tıkandı alındı, tup bebekle 2 kez hamile kaldım düşük yaptim, 2 senedir artik hamile de kalamıyorum, esim donasyon istemiyor, mitokondri nakli diye bir şey okudum, böyle birsey var mi diye sizlere danışmak istedim, belki eşimi buna ikna edebilirim hatta ne kadar etik ne kadar doğru bir düşünce bilemiyorum ama eger böyle bir mitokondri nakli varsa kızımın yumurtasından mitokondri alınabilir mi, yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın ne olur, konuya yabancıyım ama sizden gelecek bilgi bana en azından yol gösterir diye düşündüm, bu yoldaki herkese bol şanslar...
Tabii ki vardırMerhaba arkadaşlar ben bugün erken gebelik testi yaptım çok erken oldu daha bugün transferin 5. Günü ama ikinci çizgi çıktıçok hafif hemen belli oldu inşallah vardır.
Cok tesekkur ederim yanıtınız için, benim ikinci evliligim gerci yine eğer gen geçişi oluyorsa sorun olur, ben internette gen geçişi olmuyor diye okumuştum mitokondri nakli için, yumurtaya enerji verip genclestiriyor diye yazılıydı, uygulama olsa bile 18 yaşını da geçmesi gerekir, ama gen geçişi varsa böyle bir şey düşünmem tabi, bilmediğim için o nedenle sormuştum, cok sagolun tekrar...Mitokondri nakliyle ilgili sadece tek bir olay biliyorum eğer anladigim seyse o da sadece bikac geni yüzünden sürekli düsük yapan bir kadına uygulanmış diye. Yani kadının bikac sorunlu geni dısında rahim yumurta falan hicbir sorunu yokmus. Kzınızdan almamız konusu cok etik degil cunku cocuga ondan gen geciyor kucuk bir yuzde dahi olsa. Eger kocanız öz babasıysa zaten hicbir etik kurulundan gecmez bu dusunce.
Yakışıklı oğlanın güzel annesi
Rica ederim. Umarım aileniz için hepinizi mutlu edecek bir çıkış bulursunuz.Cok tesekkur ederim yanıtınız için, benim ikinci evliligim gerci yine eğer gen geçişi oluyorsa sorun olur, ben internette gen geçişi olmuyor diye okumuştum mitokondri nakli için, yumurtaya enerji verip genclestiriyor diye yazılıydı, uygulama olsa bile 18 yaşını da geçmesi gerekir, ama gen geçişi varsa böyle bir şey düşünmem tabi, bilmediğim için o nedenle sormuştum, cok sagolun tekrar...
Aynen ukrayna kesinlikle ucuza geliyor.Biz tedaviye:5000 euro ,transfer arabasına:500 tl ,diğer embiriyoların saklanmasına 300 euro,karantina ücretine :4550 tl verdik tabi uçak biletleri hariç kiev bu açıdan daha iyi galiba
Amiiinn Seceyim
Sağol canım inşallah perşembe günü kan sonucuda güzel çıkarTabii ki vardır
Çok şükür
Bukadar erken çıkması bu ikizlerin haberi bak görürsün
Cok tesekkur ederim, inşallah bu forumda Allah hepimizin yolunu açık etsin, emeklerimizi çabalarımizi bosa çıkarmasınRica ederim. Umarım aileniz için hepinizi mutlu edecek bir çıkış bulursunuz.
Pazartesi kap bebeleri gel:))gidiş dönüş 100 tl ödedim tek yön 50 tl. ben senin dediğin mesafeye 400 tl ödemiştim. pazartesi günü transferim olacak canım Allah'ın izniyle ...
Noname kaç gündür aklımdaydın iyiki yazdın meleğimZazam, beyzanur ve tedaviye başlayacak arkadaşlar hepinizin yolu açık olsun o güzel rahimleriniz bebişleri sıkı sıkı tutsun hiç bırakmasın inşallah. Dualarım hepinizle öpüyorum
Allah kolaylik versin canim hic kolay euro masallahi var yakinda 12 olursa hic sasirmam bende gynolifta tedavi goruyorum ilk tedavide 5500 euro demislerdi indirim yaptilar 4500 euro odedik arkadasa sormussun ama bende cevap vereyim dedim kusura bakma atlamis gibi oldum dondurulmuslar icin 500 euro dediler ben dondurulmus yumurtalari almadim mesala ikinci tedaviye sifirdan basliycam ben yenidonorle yine 5500 euro dediler fakat indirim aldik hakkimiz vardi bazi sebeblerden dolayi bize 1500 euro odedik.Sizinki yumurta donasyonu dimi 1 kere gittiniz tedaviye sanirim bide gynolife ne kadar tedavi ücreti para biriktirmeye basladim bende Bakalim euro aldi basini gidio 2 bin eurom var sedece simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?