• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oncelikle size cok tesekkur etmem gerekiyor.Kiev hakkinda hic bilgim yoktu.Sizin burada paylastiklarinizi okuyunca hemen esimi aradim ve kıbrısı unut direk kiev'e gidiyoruz dedim.Kıbrıs konusunda endiseliydim artik isi tamamen ticarete dönüstürmüsler Paykasimlariniz sayesinde hic dusunmeden icim cok rahat karar verebildim.Allah razi olsun kucaginizi bos birakmasin.Umarim tese sonrasi olumlu haberler aliriz.Malesef olumsuz oursa defteri kapaticaz cunku esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor.

Hayirli olsun rabbim 2 kisi gidip 3 kisi donmeyi nasip etsin.Esiniz tese icin orada tekrar operasyon gecirecek mi yoksa embriyo transferi mi kusura bakmayim forumda yeniyim sureç nasil isliyor bilemiyorumda
Merhaba cnm , evet esime orda tese yapilcak, 10/12 gün kalacaciz ikinci gidimizde nasip olursa, yumurta toplama günü tese ameliyati yapilacak.Büyük risk tabiki bulunur bulunmaz Allah bilir ama ben inaniyorum 🙏❤️Pozitiv düsün sende canim, Rabbim nasip ettiki teee oralara gittik❤️Allahim kimsenin emegini boss cikarmasin insallahhhh🥰🥰

98FF0EA1-6DAA-465C-ABD3-EDA6C421A675.jpeg

24 mayısta böyle bişi paylaşılmış mesela 🤷🏻‍♀️

biz kiew den almanyaya geri döndük dün sok olduk pasaport kontrolu bile yok vallahi😱 , direk gectik heryerden, ne pasoport nede test soran oldu, direk bavulu aldik ciktik. Korona bitti galiba kizlar, kibris ne karantinayi uzatiyor bu ne sacmalik yaaa insanlara yazik degilmi onca para yaa artik akillarina baslarina alsinlar kaldircaklarina zam yapiyolar😡

Hayy massallah 5800 vayy be baya zam gelmis yakinda tedavilere ilaclarada zam gelirse sasirmam 😁😁😁 kibrista hersey 2 kati olmus otel fiatlarina bile zam geldi
Kiz o 5800 tl ye iki kez kiewe gidilip gelinir🤭🤭
Bu arada biz sadece 200 euro harcadik ,marketten cikolata felan aldik, yeme icme disarda gezerken , sigara , hediyelik esya ve gezebilmek icin taxi parasi.

Karantina oteli merkezin söylediği olmak zorunda mı
Ben hem tatil hem tedavi olsun istemiştim

Devletin belirlediği otellerde kalınıyor ama karantinada olduğunuz için odanın dışına çıkış izni vermiyorlar. testiniz negatif olduğunda da otel bazı oteller dışarı çıkmamak kaydıyla belli yerlere izin veriyorlar. ama en önemlisi tatil otelleri merkeze uzak olduğu için ulaşımı siz ödüyorsunuz bu da baya pahalıya geliyor. biz bir önceki gelişimizde karantina oteline 1350 tl gibi bir şey ödemiştik 3 gün için ama 700 tl taksi ücreti ödedik. çünkü her taksiye binilmiyor sadece bakanlık onaylı olanlara biniliyor onların da fiyat listeleri var en yakın mesafe 50 tl. biz şehir içinde kalıyoruz merkez ile aramızdaki mesafe 3km. ödemesi 50 tl

Kiz o 5800 tl ye iki kez kiewe gidilip gelinir🤭🤭
Bu arada biz sadece 200 euro harcadik ,marketten cikolata felan aldik, yeme icme disarda gezerken , sigara , hediyelik esya ve gezebilmek icin taxi parasi.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 süper bu yaa ben kibristan cakma canta almistim en ucuzu 150 tl 😁😁

Devletin belirlediği otellerde kalınıyor ama karantinada olduğunuz için odanın dışına çıkış izni vermiyorlar. testiniz negatif olduğunda da otel bazı oteller dışarı çıkmamak kaydıyla belli yerlere izin veriyorlar. ama en önemlisi tatil otelleri merkeze uzak olduğu için ulaşımı siz ödüyorsunuz bu da baya pahalıya geliyor. biz bir önceki gelişimizde karantina oteline 1350 tl gibi bir şey ödemiştik 3 gün için ama 700 tl taksi ücreti ödedik. çünkü her taksiye binilmiyor sadece bakanlık onaylı olanlara biniliyor onların da fiyat listeleri var en yakın mesafe 50 tl. biz şehir içinde kalıyoruz merkez ile aramızdaki mesafe 3km. ödemesi 50 tl
Maalesef canim kibris baya pahali

Su anda sen sadece 50 tl mi odedin otel-merkez icin?
Bana 1 kez otelden merkeze ve merkezden alana olacak sekilde500 tl ulasim icin odenir demislerdi.
Senin transfer bugun muydu?

Kiz sosyete pazarlarinda 30/40 liraya cakma canta almayani dövüyolar 🤣senin aldigin ne öyle altin kaplamali cakmami🤭🤣
Aynen oyle burdada ayni fiat a satiliyor benim canta guzel olsa aldigim paraya degdi derim kibrista sokak ortasinda cantam kopmustu sokakta ilk gordugum cantacidan aldim ciktim sanirsam turistim ve turkiyede turistlere yapilan ayni sey benim basima geldi kaziklandim🤣🤣🤣🤣🤣 o an anlamamistimda turkiyeye döndüğümde benim cantanin aynisinin pazarda 20 tl ye satildigini görünce ben ufak bir şok yasadim esim hala söylenir 150 tly canta aldirdinya bana diye 😁😁😁😁

biz kiew den almanyaya geri döndük dün sok olduk pasaport kontrolu bile yok vallahi😱 , direk gectik heryerden, ne pasoport nede test soran oldu, direk bavulu aldik ciktik. Korona bitti galiba kizlar, kibris ne karantinayi uzatiyor bu ne sacmalik yaaa insanlara yazik degilmi onca para yaa artik akillarina baslarina alsinlar kaldircaklarina zam yapiyolar😡
Beyzacim
Merhaba, karantina ile ilgili birsey soylendi mi? Kalicaksiniz kalmicaksiniz gibi? :) birsey imzalayip doldurdunuz mu ya da?

Beyzacim
Merhaba, karantina ile ilgili birsey soylendi mi? Kalicaksiniz kalmicaksiniz gibi? :) birsey imzalayip doldurdunuz mu ya da?
Yok cnm hicbisey doldurmadik valla ucaktan indik kontrol bile yok pasport felan direk herkes cikti ve bavulunu aldi🤣
Bize bisey soran olmadi düsün pasoport bile kontrol etmediler.

Back