Merhaba cnm , evet esime orda tese yapilcak, 10/12 gün kalacaciz ikinci gidimizde nasip olursa, yumurta toplama günü tese ameliyati yapilacak.Büyük risk tabiki bulunur bulunmaz Allah bilir ama ben inaniyorum Pozitiv düsün sende canim, Rabbim nasip ettiki teee oralara gittikAllahim kimsenin emegini boss cikarmasin insallahhhhOncelikle size cok tesekkur etmem gerekiyor.Kiev hakkinda hic bilgim yoktu.Sizin burada paylastiklarinizi okuyunca hemen esimi aradim ve kıbrısı unut direk kiev'e gidiyoruz dedim.Kıbrıs konusunda endiseliydim artik isi tamamen ticarete dönüstürmüsler Paykasimlariniz sayesinde hic dusunmeden icim cok rahat karar verebildim.Allah razi olsun kucaginizi bos birakmasin.Umarim tese sonrasi olumlu haberler aliriz.Malesef olumsuz oursa defteri kapaticaz cunku esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor.
Hayirli olsun rabbim 2 kisi gidip 3 kisi donmeyi nasip etsin.Esiniz tese icin orada tekrar operasyon gecirecek mi yoksa embriyo transferi mi kusura bakmayim forumda yeniyim sureç nasil isliyor bilemiyorumda