• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar bu kullandığımız vitaminler böbrek ağrısı yapar mı? Ağır bir sey kullanmıyorum ama çok sayıda alıyorum. Aldıklarım 1 kapsul balık yağı koenzim q10 alpha lipolik asit selenyum ve melatonin. Arada her gün olmamak kaydıyla gynositol de kullanıyorum. Su çok içerim zaten normalde de. 3 haftafır falan yanlarım ağrıyor. Vitaminlere başlayalı 1 buçuk ay falan oldu. Bu kadar kısa sürede böbreklerime zarar vermis olamam heralde:KK43::KK43::KK43::KK43:
Bu arada ağrı kesici antibiyotik falan hiç kullanmam normalde de. Bi tek demir icerim eskiden beri onu da bıraktım vucudu cok zorlamayım diye kansız kaldım o yüzden yine

Ben siralayaim bakin ilkt tedavide neler odedigimizi 4500 euro transfer ucreti
Biz gittigimizde turkiyede pandemi yoktu
Karsilama ucreti 1000 euro dediler onu odedik
Ucak biletleri otel ucreti odedik kaldigimiz otelin geceligi 550 tl di cok iyi hatirliyorum esimde fisleri var 2 gece kaldik bunlarin parasini merkeze odedik

Ayrica merkeze gittigimizde bana bir suru testler yaptilar 1 test 150 euroydu
Toplam 3 kere kan verdim test dedigim 3 teste 450 euro dedik
Esim ilk cagirdiklarindaki ucak biletleri karsilama onlari unuttum orda sorun oldu esime tekrardan sperm ornegi vereceksin dediler buna ekstra dediler hic unutmuyorum 100 euroydu kizlar muhasebeden hepsinin faturalarini aldik cunku biz . Yani sunu anladim orda kubrisa adim atman para

Hanımlar bu kullandığımız vitaminler böbrek ağrısı yapar mı? Ağır bir sey kullanmıyorum ama çok sayıda alıyorum. Aldıklarım 1 kapsul balık yağı koenzim q10 alpha lipolik asit selenyum ve melatonin. Arada her gün olmamak kaydıyla gynositol de kullanıyorum. Su çok içerim zaten normalde de. 3 haftafır falan yanlarım ağrıyor. Vitaminlere başlayalı 1 buçuk ay falan oldu. Bu kadar kısa sürede böbreklerime zarar vermis olamam heralde:KK43::KK43::KK43::KK43:
Bu kullandıkların gıda takviyesi
Onlardan böbrek ağrımaz
Acaba üşütünmü
Geçmezse idrar testi ver ve ultrasonda baktır
Acaba kum,küçük taşmı var

Ucak biletleri otel ucreti odedik kaldigimiz otelin geceligi 550 tl di cok iyi hatirliyorum esimde fisleri var 2 gece kaldik bunlarin parasini merkeze odedik

Esim ilk cagirdiklarindaki ucak biletleri karsilama onlari unuttum orda sorun oldu esime tekrardan sperm ornegi vereceksin dediler buna ekstra dediler hic unutmuyorum 100 euroydu kizlar muhasebeden hepsinin faturalarini aldik cunku biz . Yani sunu anladim orda kubrisa adim atman para
Pandemi ve karantina isleri hic olmadan gittin ilk sefer.sanirim otel ve ucagi merkeZ mi ayarlasin dediniz?
Karsilama 1000 eur nedir yahuu, sana neden test yaptilar ki?
merkezler de sinegin yagini cikartiyorlar gibi:)

Allah kolaylik versin canim hic kolay euro masallahi var yakinda 12 olursa hic sasirmam bende gynolifta tedavi goruyorum ilk tedavide 5500 euro demislerdi indirim yaptilar 4500 euro odedik arkadasa sormussun ama bende cevap vereyim dedim kusura bakma atlamis gibi oldum dondurulmuslar icin 500 euro dediler ben dondurulmus yumurtalari almadim mesala ikinci tedaviye sifirdan basliycam ben yenidonorle yine 5500 euro dediler fakat indirim aldik hakkimiz vardi bazi sebeblerden dolayi bize 1500 euro odedik.
Yeni donor icin 1500 eur odendi ve embriyolar olustumu?
1500 eur yeni tedavi + karantina + transfer +ilaae filan derken kievden ucuza gelir bu sefer..

Bu kullandıkların gıda takviyesi
Onlardan böbrek ağrımaz
Acaba üşütünmü
Geçmezse idrar testi ver ve ultrasonda baktır
Acaba kum,küçük taşmı var
Benim sırtımda böbreklerimin az üstünde fıtık var. Onun ağrısı mı vuruyor dedim acaba. Doktora gidecem bu hafta ama bbiraz korkmaya başladım gidip kötü haber alırsam artık 2 ay icinde 2 kötü haber olacak. Psikolojim kaldırır mı bilmiyorum

Canım artık seninde bu kıbrıstakı tedavin son bulsun ve bebeğine kavuş
Artık tatiıe bile gidemiycez kıbrısa böyle olursa

Benim sırtımda böbreklerimin az üstünde fıtık var. Onun ağrısı mı vuruyor dedim acaba. Doktora gidecem bu hafta ama bbiraz korkmaya başladım gidip kötü haber alırsam artık 2 ay icinde 2 kötü haber olacak. Psikolojim kaldırır mı bilmiyorum
Kötüyü hiç yanına yaklaştırma
İnşallah kendiliğinden geçer hiç doktora bile iş kalmaz

Merhaba cnm , evet esime orda tese yapilcak, 10/12 gün kalacaciz ikinci gidimizde nasip olursa, yumurta toplama günü tese ameliyati yapilacak.Büyük risk tabiki bulunur bulunmaz Allah bilir ama ben inaniyorum 🙏❤️Pozitiv düsün sende canim, Rabbim nasip ettiki teee oralara gittik❤️Allahim kimsenin emegini boss cikarmasin insallahhhh🥰🥰
Canım ön görüşmeye gitmiştin ya sen kaç gün kaldınız toplamda

Cok tesekkur ederim yanıtınız için, benim ikinci evliligim gerci yine eğer gen geçişi oluyorsa sorun olur, ben internette gen geçişi olmuyor diye okumuştum mitokondri nakli için, yumurtaya enerji verip genclestiriyor diye yazılıydı, uygulama olsa bile 18 yaşını da geçmesi gerekir, ama gen geçişi varsa böyle bir şey düşünmem tabi, bilmediğim için o nedenle sormuştum, cok sagolun tekrar...
Yukarda ara büyüteç kısmına mitokondri yazıp bu forumda/konuda aratabilirsiniz! Daha önceden bu konu detaylı konuşuldu, üyelerin yazdıkları bilgilere erişirsiniz. Gen ve diğer takıldığınız konular ile ilgili ise; bu konuda çalışan merkeze e-posta atarak yada uygun başka iletişim kanalıyla ulaşarak bilgi almanız daha sağlıklıdır. Onlar size net ve doğru bilgi verecektir. Sizde ona göre yolunuzu çizerseniz.

Yukarda ara büyüteç kısmına mitokondri yazıp bu forumda/konuda aratabilirsiniz! Daha önceden bu konu detaylı konuşuldu, üyelerin yazdıkları bilgilere erişirsiniz. Gen ve diğer takıldığınız konular ile ilgili ise; bu konuda çalışan merkeze e-posta atarak yada uygun başka iletişim kanalıyla ulaşarak bilgi almanız daha sağlıklıdır. Onlar size net ve doğru bilgi verecektir. Sizde ona göre yolunuzu çizerseniz.
Bunu bilmiyordum, foruma yeni üye oldum sayılır, cok teşekkürler ben dediğiniz şekilde aratıp bakayim bana fikir olur, cok sagolun🙏🙏

Canım artık seninde bu kıbrıstakı tedavin son bulsun ve bebeğine kavuş
Artık tatiıe bile gidemiycez kıbrısa böyle olursa
Amiin insallah canim son bulur artik bu inan cok yoruldum ilk yasadiklarimdan dolayi biraz temkinliyim korkularim olsada artik gercekten kibris defteri kapansin istiyorum. insallah yarabbim rabbim hepimizin yuzunu güldürsün canim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Back