Hayirlisiyla guzel sonuclarinizi alalim.Teşekkürederim canımTest gününü burdaki doktorum 3 haziran dedi 10 gün sonraya denk geliyor kıbrıs 5 haziran dedi ben dayanamayıp 3 ünde yaparım bugünde transferden sonra 4 üncü günüm ama pek bişey hissetmiyorum arada hafif bel ağrım var okadar.inşallah güzel olur transfer edilen embiriyoların kalitesi 5AB ,4AA bakalım rabbim emeklerimizin karşılığını kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldurarak versin
bizde çok şanslıydık karamla adını duyunca koşarak gelirdi geceleri uyandırırdı mama isterdi kendini kral beni de kölesi gibi görüyordu ama çok tatlı bir kediydiBen de sadesutlu ile aynı fikirdeyim, güzel sevgi dolu sıcacık bir yuvada onu seven insanlarla bir ömrü sonlandırmış. Ne mutlu ona.. başınız sağolsun
Ben hesapladim ilk tedavimde 30000 sadece ignelere gittiHersey o kadar pahalı ki 4 iğneye sadece 4 bin TL verdim allahım olsun da
Ammiiiiiinnalllahım yüzüne baksın aziz mübarek gün, hepimizin duaları kabul olsun............
Cok cabuk bitiyor bide igneler herhafta igne aliyorsunHersey o kadar pahalı ki 4 iğneye sadece 4 bin TL verdim allahım olsun da
Ahhh be canim ya sen kedim oldu deyince kedimin hatta iki kediminde öldüğü gunu hatirladim agladim ya benimkinin biri dogum yaparken öldü 1 ay sonra öbürünü araba carpti insanin canindan can gidiyor gibi hissediyorsun ölünce benimkilerde cok özel kedilerdi hediye gelmişlerdi bana ahhh ya basin saolsun tekrardank
bizde çok şanslıydık karamla adını duyunca koşarak gelirdi geceleri uyandırırdı mama isterdi kendini kral beni de kölesi gibi görüyordu ama çok tatlı bir kediydi
Ben bugün Andre ile telefonda görüştüm.Durumuma uygun seçenekleri sıraladı.Gitmeden önce benden rahim ultrasonu ve raporunu(duvar kalınlığı, kist, miyom vs var mı diye).Elimdeki daha önce yapılmış testlerimde yolladım.Yarında son durumu net görmeleri için rahim ultrasonunu yenileyeceğim.Eşe sperm tahlillerini ve diğer tahlilleri onlar yapıyorlar zaten.Eğer iki defa gitme şansın var ise yüzyüze tedavi başlarken istiyorlarmış.(embriyo transferi ve yumurta donasyonunda çok şart değilmiş).Üstelik gelin ki tedavi sonuna kadar kullanacağınız ilaçlarınızı verelim diyorlar.Sen sadece uçak bileti alıyorsun.Durumuna uygun tedavi paketini belirliyorsun. Zaten tahlilleri de kısacık sürede çıkıyormuş.İlk görüşme bir günde bitiyormuş.Zaten zaza74'de aynılarını daha önce anlatmış.Andrey anlatırken zazanın yazdıkları sayesinde ne konuşacağımı ve ne duyacağımı biliyordum.Ben ekstradan sadece cinsiyet tayini yapıyorlar mı diye sordum.Pazartesi doktordan tedavi olabilir sonucu gelir ise inş gitmeyi düşünüyorum.İlerde keşke 4-5 sene önce deneseydim demek istemiyorum.Önceside tedavi başlamana ve bir doktor kontrolüne girmene gerek yok bence.Zaten onlar seni yönlendirecekler.Ben sadece ekstra olarak folikasit başlıyorum.Birde meme ultrasonu istediler.Sanırım yaştan dolayı erken menopozda tedbir amaçlıdır.( yaş 43).Kıbrısta donasyon istanbulda tüp bebek denemelerim oldu.Sonuç negatif.Bu defa inanamak istiyorum.Bu umuda bağlanmak istiyorum.Merhaba Arkadaslar;
Oncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun.41 yaşindayim 4 senelik evliyim.Evliligimin 3.ayinda erken menepoz teshisi konuldu.3 basarisiz tup bebek denemesi yasadim.ikisinde hic yumurta olusmadi sonuncuda 3 adet yumurtam olustu.Fakat toplanma asamasina bile gelemedi.Neyse fazla uzatmayayim.1 senedir menepozdayim esim azosepermi sperm sayisi sifir daha once istanbulda zeynep kamil inferilite bolumunun hocasi ile gorustuk esiminden tese ile sperm bulabileceklerini onu bunu dert etmememizi soyledi.Gecen seneden beri yumurta donasyonu ile ilgili arastirma halindeyiz kıbrısta bircok merkez ile gorustum fakat onlarda bizim icin yumurta degil embriyo transferinin daha iyi olacagini soylediler esimde bunu kabul etmiyor.Maddi olarak kendimizi ancak toparladik ve Eylul ayi icin bismillah diyip baslamayi dusunyoruz Dun foruma girip tekrar merkezler hakkinda yapilan yorumlari arastirmak istedim ve kiev hakkindaki yorumlari okuyunca hic dusunmeden nedense icim cok rahat olarak bir sekikde orasi icin karar kıldım.Bu ilk tedavim olucak merkezeneler sormaliyim gitmeden once burada bir doktor takibine girmem gerekiyor mu yani surec hakkinda hic bilgim yok.Ayrica esimin tese ameliyati olmasi gerekiyor sperm bulunmazsa nasil olucak bu durumu yasayan arkadaslar var mi simdiden stres yapmaya basladim.Bilgi verebilirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.
Çağırırlarsa salı yada çarşamba günü kesin bende bilet alırım.Allahım hepimizin işini rast götür yarabbim.Sizdeki sorunda yumurta rezervi mi?Sali gidip cuma donuyoruz insallah
Doktor tavsiyesi değil ama balık yağı ve Q10 kullandın mı?kızlar merhaba bende bu sayfaya ilk defa yazıyorum 9 yıllık evliyiz en iyi merkezlerde 10 kez tüp bebek denedik. Her denemede yaklaşık 4-10 arası yumurta toplandı sperm sorunumuz yok fakat olgun yumurta 2,3 adet çıkıyor çıksa da döllenmiyor döllenen de kalitesiz oluyor. hiç kaliteli embriyo elde edemedik. siz ne tavsiye edersiniz donasyon da kararsızım. Doktor tavsiyeniz var mı ? artık yeter donasyona git mi dersiniz fikir almak isterim.
yaşım 33 ve 10 denemem var .
yaaa detayli olarak verdiginiz bilgiler icin cok cok tesekkur ediyorum.Ön gorusme icin gitmeyi dusunuyoruz.Ama sanirim Ekim ayini bulacak malum pandemi sebebi yle maddi olarak biraz sarsildik ancak o zamana toparlaniyoruz.Sonucta kucuk rakamlardan bahsetmiyoruz.Allahim sizin ve tum bu zorlu yola cikanlarin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bos birakmasin.Bu arada cinsiyet tayinini bizde istiyoruz size o konuda bilgi verdiler mi sanirim ekstra ucret talep ediyorlarBen bugün Andre ile telefonda görüştüm.Durumuma uygun seçenekleri sıraladı.Gitmeden önce benden rahim ultrasonu ve raporunu(duvar kalınlığı, kist, miyom vs var mı diye).Elimdeki daha önce yapılmış testlerimde yolladım.Yarında son durumu net görmeleri için rahim ultrasonunu yenileyeceğim.Eşe sperm tahlillerini ve diğer tahlilleri onlar yapıyorlar zaten.Eğer iki defa gitme şansın var ise yüzyüze tedavi başlarken istiyorlarmış.(embriyo transferi ve yumurta donasyonunda çok şart değilmiş).Üstelik gelin ki tedavi sonuna kadar kullanacağınız ilaçlarınızı verelim diyorlar.Sen sadece uçak bileti alıyorsun.Durumuna uygun tedavi paketini belirliyorsun. Zaten tahlilleri de kısacık sürede çıkıyormuş.İlk görüşme bir günde bitiyormuş.Zaten zaza74'de aynılarını daha önce anlatmış.Andrey anlatırken zazanın yazdıkları sayesinde ne konuşacağımı ve ne duyacağımı biliyordum.Ben ekstradan sadece cinsiyet tayini yapıyorlar mı diye sordum.Pazartesi doktordan tedavi olabilir sonucu gelir ise inş gitmeyi düşünüyorum.İlerde keşke 4-5 sene önce deneseydim demek istemiyorum.Önceside tedavi başlamana ve bir doktor kontrolüne girmene gerek yok bence.Zaten onlar seni yönlendirecekler.Ben sadece ekstra olarak folikasit başlıyorum.Birde meme ultrasonu istediler.Sanırım yaştan dolayı erken menopozda tedbir amaçlıdır.( yaş 43).Kıbrısta donasyon istanbulda tüp bebek denemelerim oldu.Sonuç negatif.Bu defa inanamak istiyorum.Bu umuda bağlanmak istiyorum.
Onun düşüncesiyle bakarsak hiç çocuğunuz olmasa da bi bağınız olmuyor. Bu durumda degisen hiçbir sey olmayacak. Biraz daha kemeri sıkıp donorle birlikte bir kere daha siz denemeyi teklif edin. Yumurtalar beraber döllensinBen benimkini ikna edemiyorum yumurta donasyonu için. O zaman seninle nasıl bir bağımız olacak başkasının yumurtası diyor. Öyle diyorum yok böyle diyorum yok kabul etmiyor. En son ben kabul ediyorum da sana noluyo dedimYani benim korkum yine tedavi görücem olmazsa bu sefer donasyon içinde artık 2 sene bekleriz ki parayı toparlayabilelim.. Vallahi bunaldım kızlar
Cinsiyet tayini için normal şartlarda testleri varmış.3000euro.Ama pandemı nedeni ile ellerinde pek yokmuş.Olanlarıda üçüncü paketi alanlarda kullanıyorlarmış.Ama bu konuda net bilgi sahibi değilim dedi Andrey.Bende PGT testi ile bakılıyordu bir sorar mısınız ve bu testi siz yapıyor musunuz dedim.Oda öğrenip dönüş yapacak inş.Bunu okuyanlar bulmuşta bunuyor diye düşünmeyin lütfen.Allah hayırlısını versin bende bu şekilde dua ediyordum.Ama gönlümden geçenide öğrenmek istedim.yaaa detayli olarak verdiginiz bilgiler icin cok cok tesekkur ediyorum.Ön gorusme icin gitmeyi dusunuyoruz.Ama sanirim Ekim ayini bulacak malum pandemi sebebi yle maddi olarak biraz sarsildik ancak o zamana toparlaniyoruz.Sonucta kucuk rakamlardan bahsetmiyoruz.Allahim sizin ve tum bu zorlu yola cikanlarin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bos birakmasin.Bu arada cinsiyet tayinini bizde istiyoruz size o konuda bilgi verdiler mi sanirim ekstra ucret talep ediyorlar
Bunalmakta çok haklısın hepimiz aynı yollardan geçiyoruz.Ama bak önümüzde çok güzel örnekler var.Herşeyin bir vakti zamanı var.Sabır.Belkide bu bizim sınavımız.Bilemeyiz.Ve strese girme.Artık her hücrenin bir beyni var diyor bilim adamları.Stres herseye etki ediyor.Yumurtaların dahil bütün hücrelerin etkileniyor.Ben benimkini ikna edemiyorum yumurta donasyonu için. O zaman seninle nasıl bir bağımız olacak başkasının yumurtası diyor. Öyle diyorum yok böyle diyorum yok kabul etmiyor. En son ben kabul ediyorum da sana noluyo dedimYani benim korkum yine tedavi görücem olmazsa bu sefer donasyon içinde artık 2 sene bekleriz ki parayı toparlayabilelim.. Vallahi bunaldım kızlar
Ben de boy boy kız istiyorum valla, böyle üç beş tane falan doğururmuşum zamanında evlenebilsem simdi olur da doguracak olursam kesin erkek doğururum. Olsun ne yapalım öyle olsun onu da severizCinsiyet tayini için normal şartlarda testleri varmış.3000euro.Ama pandemı nedeni ile ellerinde pek yokmuş.Olanlarıda üçüncü paketi alanlarda kullanıyorlarmış.Ama bu konuda net bilgi sahibi değilim dedi Andrey.Bende PGT testi ile bakılıyordu bir sorar mısınız ve bu testi siz yapıyor musunuz dedim.Oda öğrenip dönüş yapacak inş.Bunu okuyanlar bulmuşta bunuyor diye düşünmeyin lütfen.Allah hayırlısını versin bende bu şekilde dua ediyordum.Ama gönlümden geçenide öğrenmek istedim.
Baya maliyetliymiş ben 2 sene once kibrista sordugumda 1000 Euro gibi bisey soylemslerdi diye hatirliyorum.Rabbim hayirlisiyla bir evlat nasipet etsin bizlere de artik kiz erkek fark etmez.Ama kiz olursada guzel olurCinsiyet tayini için normal şartlarda testleri varmış.3000euro.Ama pandemı nedeni ile ellerinde pek yokmuş.Olanlarıda üçüncü paketi alanlarda kullanıyorlarmış.Ama bu konuda net bilgi sahibi değilim dedi Andrey.Bende PGT testi ile bakılıyordu bir sorar mısınız ve bu testi siz yapıyor musunuz dedim.Oda öğrenip dönüş yapacak inş.Bunu okuyanlar bulmuşta bunuyor diye düşünmeyin lütfen.Allah hayırlısını versin bende bu şekilde dua ediyordum.Ama gönlümden geçenide öğrenmek istedim.
Kaç yaşındasınız?Ben de boy boy kız istiyorum valla, böyle üç beş tane falan doğururmuşum zamanında evlenebilsem simdi olur da doguracak olursam kesin erkek doğururum. Olsun ne yapalım öyle olsun onu da severiz
Ben sadece tüm kromozomlarına baktırmak için 3000 euro ödedim.O zaman testi dubaide yapıyorlardı.Embriiyolardan parça alıp kromozomlarında bozukluk var mı diye( ilk gebeliğim trizomi 13'lüydü).Bu arada zaten cinsiyetlerinide öğrenmiş oluyorlardı.Baya maliyetliymiş ben 2 sene once kibrista sordugumda 1000 Euro gibi bisey soylemslerdi diye hatirliyorum.Rabbim hayirlisiyla bir evlat nasipet etsin bizlere de artik kiz erkek fark etmez.Ama kiz olursada guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?