- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
Kaç yasindasın sen canım. Daha once gitmis miydin hic hormon testi vermeyeKızlar fsh 26 çıktı Murat beye dedim ama başlayabiliriz dedi siz ne diyorsunuz çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yasindasın sen canım. Daha once gitmis miydin hic hormon testi vermeyeKızlar fsh 26 çıktı Murat beye dedim ama başlayabiliriz dedi siz ne diyorsunuz çok korkuyorum
Ayy çok sevindim.Benden zaten hayır yokbirde esimde sperm bulunmazsa diye cok korkuyorum.Rabbim yardımcınız olsun insallah hayirli haberler alirsinizSiz kıbrısta mi tedaviye başliyorsunuzMerhaba cnm bizde azosperm, iki kez tese yaptik gayet güzeldi, teseyi yapan doktor her defasinda bulunur demisti, Allah büyük insallah bu sefer yapacagimiz tesede olumlu gecer insallah yüzümüz gülerBismillah dedik basladikDilerim Rabbim herkesin yüzünü güldürür.
Cok tesekkurler.Amin rabbim herkese nasip etsin insallah❤Merhaba,
Bence siz direkt Kiev biotexcoma sayfasına girin oradan whattsapdan görüşmek istediğinize dair mesaj atın.
Türkçe bilen müşteri hasta ilişkileri temsilcisi Andery var. O size müsait olunca dönüş yapacaktır.
Detayları ile sürecinizi paylaşınca sizi bilgilendirecektir.
Kararınız sizin için hayırlara vesile olsun inşaallah
amin canım hepimize inşallah göz aydınlığı evlatlar verirBasin saolsun canim . evlat gibi oluyorlar ben kedim öldüğünde 3 gun kendime gelememistim seni cok iyi anliyorum . rabbim insallah en kisa zamanda bir evlat sahibi olmayi nasip etsin canim sana rabbim büyüktür
Yok gitmedim 25 yaşındayımKaç yasindasın sen canım. Daha once gitmis miydin hic hormon testi vermeye
Evettt bizdeee kismetse sayendeeeAa sidemi
Kızlar ben 11 hazirana biletimi alıcam
Benimle aynı denk gelen kızlar yazın orda buluşalım
Sali gidip cuma donuyoruz insallahTeşekkürler yaa siz ne zaman ordasınız
ah ne guzelmis bu sizinle beraber heyecanlanbekliyoruz dualarim sizinleeeçok şükür kuzum güzel haberler geldi yumurtalar döllenmiş
Amin kuzu inş bi bakarsın kalan embriyolarla sonra çocuğuna kardeş de yaparsınEvet Azekerli ilk defa farklılık görüyorum,duyuyorum.İnşallah yarasında
Kuzum benim embriyolar hazırlanmış artık dondurulmuş bile
6 tana (4AA) blastokistim beni bekliyor
Onlara ben anneleri kurban olsun
Onları okadar istiyorum ki
Allahım şahid
Allahım birinide olsa bana versin
Cok üzuldum, evlat gibiler bize dost arkadas her nasil goruyorsaniz ama hep cok kiymetliler sizin gibi bir ailesi sicak bir yuvasi oldugu icin cok sansli ve hep sevildi, bu belki icinizi bir nebze ferahlatirarkadaşlar kedimi kaybettim melek oldu zormuş evcil hayvan çok seviliyor hele de benim gibi çocuk yerine koyunca
Bu ay reglim gecikti demissin. Ondan olabilir canım. Ben de ilk ogrendigimde cok panikledim ama once bi derin nefes al. Stres yapma yumurtalarına yazık. Et ve tavuk yeme bi süre, unlu seylerden uzak dur. Göxlemledigim kadarıyla fsh yukselmesinin en onemli sebeblerinden biri stres ve umutsuzluk.Yok gitmedim 25 yaşındayım
Ben de sadesutlu ile aynı fikirdeyim, güzel sevgi dolu sıcacık bir yuvada onu seven insanlarla bir ömrü sonlandırmış. Ne mutlu ona.. başınız sağolsunCok üzuldum, evlat gibiler bize dost arkadas her nasil goruyorsaniz ama hep cok kiymetliler sizin gibi bir ailesi sicak bir yuvasi oldugu icin cok sansli ve hep sevildi, bu belki icinizi bir nebze ferahlatir
Canım benim eşimde azospermi iki kere mikro teşe ameliyatı oldu hatta ilk ameliyat Zeynep Kamil de hiç tedavi uygulanmadan direk ameliyata alındı ikinci de 4 aylık iğne kullanarak tedavi sonrasi girdi ama ikisi de olumsuz bizde şimdi embriyo transferi düşünüyoruz eşin hiç tese olmadıysa merkezle görüş ona göre eşinden sperm bulunursa onla deneyin yoksa spermi de bankadan alırsınızMerhaba Arkadaslar;
Oncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun.41 yaşindayim 4 senelik evliyim.Evliligimin 3.ayinda erken menepoz teshisi konuldu.3 basarisiz tup bebek denemesi yasadim.ikisinde hic yumurta olusmadi sonuncuda 3 adet yumurtam olustu.Fakat toplanma asamasina bile gelemedi.Neyse fazla uzatmayayim.1 senedir menepozdayim esim azosepermi sperm sayisi sifir daha once istanbulda zeynep kamil inferilite bolumunun hocasi ile gorustuk esiminden tese ile sperm bulabileceklerini onu bunu dert etmememizi soyledi.Gecen seneden beri yumurta donasyonu ile ilgili arastirma halindeyiz kıbrısta bircok merkez ile gorustum fakat onlarda bizim icin yumurta degil embriyo transferinin daha iyi olacagini soylediler esimde bunu kabul etmiyor.Maddi olarak kendimizi ancak toparladik ve Eylul ayi icin bismillah diyip baslamayi dusunyoruz Dun foruma girip tekrar merkezler hakkinda yapilan yorumlari arastirmak istedim ve kiev hakkindaki yorumlari okuyunca hic dusunmeden nedense icim cok rahat olarak bir sekikde orasi icin karar kıldım.Bu ilk tedavim olucak merkezeneler sormaliyim gitmeden once burada bir doktor takibine girmem gerekiyor mu yani surec hakkinda hic bilgim yok.Ayrica esimin tese ameliyati olmasi gerekiyor sperm bulunmazsa nasil olucak bu durumu yasayan arkadaslar var mi simdiden stres yapmaya basladim.Bilgi verebilirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.
Rabbim gonlunuze gore versin daha once tese olmadi simdiden strese girdim ya sperm bulunmazsa diye bana kalsa sıkıntı degil ama esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor 2 senedir ikna etmeye calisiyorum.Bakalim artik merkezle gorusucezCanım benim eşimde azospermi iki kere mikro teşe ameliyatı oldu hatta ilk ameliyat Zeynep Kamil de hiç tedavi uygulanmadan direk ameliyata alındı ikinci de 4 aylık iğne kullanarak tedavi sonrasi girdi ama ikisi de olumsuz bizde şimdi embriyo transferi düşünüyoruz eşin hiç tese olmadıysa merkezle görüş ona göre eşinden sperm bulunursa onla deneyin yoksa spermi de bankadan alırsınız
Murat beydediyse dogrudur canim bir sorun olursa murat bey tedaviyi hemen ertekiyor eger uygun gorduyse dogrudur❤❤❤Hemşireye özellikle sordum sıkıntı olur mı hayır ben de 27 yaşındayım yapsam benim de aynı çıkar zaten olmazsa Murat bey tedaviye başlamazdı dedi bilmiyorum
alllahım yüzüne baksın aziz mübarek gün, hepimizin duaları kabul olsun............Öyle dedi vala şimdi ilk iğnemi vurdum kızlar dua edin
sorma bacım sorma allahım yuro böle pahalıyken durumu olmadığı halde bu yola giren herkese kolaylık sağlasın inşllah. ben 7 buçuktu 2750 yuroydu genede belim kırıldı allahım size yardım etsin bacımHersey o kadar pahalı ki 4 iğneye sadece 4 bin TL verdim allahım olsun da