- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
33Kaç yaşındasınız?
Hayirlisi olsun insallahÇağırırlarsa salı yada çarşamba günü kesin bende bilet alırım.Allahım hepimizin işini rast götür yarabbim.Sizdeki sorunda yumurta rezervi mi?
Canim benim kendi fikrim bu ilaclar kullaniyorsan eger ben hayit tohumu kullanma derim ters tepki eder diye biliyorum eger yaniliyorsam arkadaslarim soylesin ama sogan kürü faydali diye okumuştumKızlar bu fsh yi düşürmek için hayıt tohumu ya da soğan kürü içim mi zararı olur mu
Insallah ikiside olur canim ikizler olsun insallah rabbim gönlün e gore versinBaya maliyetliymiş ben 2 sene once kibrista sordugumda 1000 Euro gibi bisey soylemslerdi diye hatirliyorum.Rabbim hayirlisiyla bir evlat nasipet etsin bizlere de artik kiz erkek fark etmez.Ama kiz olursada guzel olur
Evet 2 sene once 1000 euroydu gecen sene ilk gidisimde 2000 euro dediler bu sene fiati sormadim ama yine o civarlarda zam geldiyse 500 euro kadar gelmistirBaya maliyetliymiş ben 2 sene once kibrista sordugumda 1000 Euro gibi bisey soylemslerdi diye hatirliyorum.Rabbim hayirlisiyla bir evlat nasipet etsin bizlere de artik kiz erkek fark etmez.Ama kiz olursada guzel olur
Çok sağol canım kardeşimZazacım çok mutlu oldum, sevincine heyecanına, bu kez her şey çok güzel olucak inşallah, çok farklı protokoller uyguluyorlar belki de başarılarının sebebi bu, bu tedavin şimdiye kadar olan tüm negatiflikleri unutturacak sana, ben inanıyorum bu kadar çabanın karşılığı mutlu sonla bitecek, Kiev’i seçerek çok doğru karar vermişiz ben bunu farkettim, hakkımızda hayırlısı olsun canım yolun şansın açık olsun
Çok geçmiş olsun kardeşimMerhaba Arkadaslar;
Oncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun.41 yaşindayim 4 senelik evliyim.Evliligimin 3.ayinda erken menepoz teshisi konuldu.3 basarisiz tup bebek denemesi yasadim.ikisinde hic yumurta olusmadi sonuncuda 3 adet yumurtam olustu.Fakat toplanma asamasina bile gelemedi.Neyse fazla uzatmayayim.1 senedir menepozdayim esim azosepermi sperm sayisi sifir daha once istanbulda zeynep kamil inferilite bolumunun hocasi ile gorustuk esiminden tese ile sperm bulabileceklerini onu bunu dert etmememizi soyledi.Gecen seneden beri yumurta donasyonu ile ilgili arastirma halindeyiz kıbrısta bircok merkez ile gorustum fakat onlarda bizim icin yumurta degil embriyo transferinin daha iyi olacagini soylediler esimde bunu kabul etmiyor.Maddi olarak kendimizi ancak toparladik ve Eylul ayi icin bismillah diyip baslamayi dusunyoruz Dun foruma girip tekrar merkezler hakkinda yapilan yorumlari arastirmak istedim ve kiev hakkindaki yorumlari okuyunca hic dusunmeden nedense icim cok rahat olarak bir sekikde orasi icin karar kıldım.Bu ilk tedavim olucak merkezeneler sormaliyim gitmeden once burada bir doktor takibine girmem gerekiyor mu yani surec hakkinda hic bilgim yok.Ayrica esimin tese ameliyati olmasi gerekiyor sperm bulunmazsa nasil olucak bu durumu yasayan arkadaslar var mi simdiden stres yapmaya basladim.Bilgi verebilirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.
Aminnnn meleğimZazaaa hersey cok güzel olacak Allahin izniyleRabbim hepimizin yüzüne gülsün insallah
OLumlu düşünün inş çıkar embriyo donasyonuna hiç gerek kalmaz ama yaşadıklarımdan yola çıkarak eşiniz hiç ameliyat olmamış iyi bir tedavi ve iyi doktor etsin ameliyatı çok önemli oluyor bilinçsiz ellerde daha da sıkıntılı durumlara yol açabiliyor iyi bir üroloji doktoru araştırın ve imkanınız varsa özel hastane olsunRabbim gonlunuze gore versin daha once tese olmadi simdiden strese girdim ya sperm bulunmazsa diye bana kalsa sıkıntı degil ama esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor 2 senedir ikna etmeye calisiyorum.Bakalim artik merkezle gorusucez
İnşallah kuzumSali gidip cuma donuyoruz insallah
İçini ferah tutÖyle dedi vala şimdi ilk iğnemi vurdum kızlar dua edin
Evet canım ben Kıbrıs’a sordum cinsiyet seçimi ve genetik tarama 2500 Euro dedilerEvet 2 sene once 1000 euroydu gecen sene ilk gidisimde 2000 euro dediler bu sene fiati sormadim ama yine o civarlarda zam geldiyse 500 euro kadar gelmistir
İnşallah her şey güzel olucakBen bugün Andre ile telefonda görüştüm.Durumuma uygun seçenekleri sıraladı.Gitmeden önce benden rahim ultrasonu ve raporunu(duvar kalınlığı, kist, miyom vs var mı diye).Elimdeki daha önce yapılmış testlerimde yolladım.Yarında son durumu net görmeleri için rahim ultrasonunu yenileyeceğim.Eşe sperm tahlillerini ve diğer tahlilleri onlar yapıyorlar zaten.Eğer iki defa gitme şansın var ise yüzyüze tedavi başlarken istiyorlarmış.(embriyo transferi ve yumurta donasyonunda çok şart değilmiş).Üstelik gelin ki tedavi sonuna kadar kullanacağınız ilaçlarınızı verelim diyorlar.Sen sadece uçak bileti alıyorsun.Durumuna uygun tedavi paketini belirliyorsun. Zaten tahlilleri de kısacık sürede çıkıyormuş.İlk görüşme bir günde bitiyormuş.Zaten zaza74'de aynılarını daha önce anlatmış.Andrey anlatırken zazanın yazdıkları sayesinde ne konuşacağımı ve ne duyacağımı biliyordum.Ben ekstradan sadece cinsiyet tayini yapıyorlar mı diye sordum.Pazartesi doktordan tedavi olabilir sonucu gelir ise inş gitmeyi düşünüyorum.İlerde keşke 4-5 sene önce deneseydim demek istemiyorum.Önceside tedavi başlamana ve bir doktor kontrolüne girmene gerek yok bence.Zaten onlar seni yönlendirecekler.Ben sadece ekstra olarak folikasit başlıyorum.Birde meme ultrasonu istediler.Sanırım yaştan dolayı erken menopozda tedbir amaçlıdır.( yaş 43).Kıbrısta donasyon istanbulda tüp bebek denemelerim oldu.Sonuç negatif.Bu defa inanamak istiyorum.Bu umuda bağlanmak istiyorum.
Kullandim ari sütü, incir kuru omepa q10 omepa vm. Yumurta kalitesu degismez dediler.Doktor tavsiyesi değil ama balık yağı ve Q10 kullandın mı?
merhabalar,benzer durumda hikayemiz.38 yasindayim 6 kez tup bebek yaptirdik.her toplamada 10-15 arasi yum toplandi.hemen hemen hepsi olgun,1 tane falan haric hepside dölleniyordu.ancak blast aşamasına gelemiyorlardi ki zaten 3. gunde iyi degildiler(genelde 4-5-6 hucreli) .yani kisaca matematigi şu; 70 toplanan sadece 4 tane kotu kalite(cc) blast elde ettik.tabii onlarda tutmadi.eşimde bir sorun yok buarada.kullanmadigim sey kalmadi neredeyse.en son mayista negatif alinca donasyona karar verdik.cunku bir 70 tane daha yum toplansa olmatyacak gibi(tabiyki bilemeyiz) ki birtane iyi kalite bulsak bile o da tutunmayabilir dedik.ve tup bebekte ucuz degil,ben bi 6-7 tedavi daha yapip ustune tekrar donasyon parasi vermk istemiyorum ki okdr ilaci vucuda kullanmakta cabası...kızlar merhaba bende bu sayfaya ilk defa yazıyorum 9 yıllık evliyiz en iyi merkezlerde 10 kez tüp bebek denedik. Her denemede yaklaşık 4-10 arası yumurta toplandı sperm sorunumuz yok fakat olgun yumurta 2,3 adet çıkıyor çıksa da döllenmiyor döllenen de kalitesiz oluyor. hiç kaliteli embriyo elde edemedik. siz ne tavsiye edersiniz donasyon da kararsızım. Doktor tavsiyeniz var mı ? artık yeter donasyona git mi dersiniz fikir almak isterim.
yaşım 33 ve 10 denemem var .
Spgan kürü rahim temizliği için kullanılıyor diye biliyorum. Fsh değerini düşürmek için Testere Dişli Aslan Pençesi önerilir. Çok kullandım gerçekten de düşürüyor.Soğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Biz kiew de basladik, simdi döndük kizlar eve simdi girdimAyy çok sevindim.Benden zaten hayır yokbirde esimde sperm bulunmazsa diye cok korkuyorum.Rabbim yardımcınız olsun insallah hayirli haberler alirsinizSiz kıbrısta mi tedaviye başliyorsunuz
Cok tesekkurler.Amin rabbim herkese nasip etsin insallah❤
Hayirli olsun cnm Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahÖyle dedi vala şimdi ilk iğnemi vurdum kızlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?