Çağırırlarsa salı yada çarşamba günü kesin bende bilet alırım.Allahım hepimizin işini rast götür yarabbim.Sizdeki sorunda yumurta rezervi mi?
Hayirlisi olsun insallah yok benim genetik gecisli hastaligim var, kendi yumurtalarimla PGT yontemi ile denedim. Ancak saglikli embriyo gelmedi.Saglikli bir yumurta ariyorum

Kızlar bu fsh yi düşürmek için hayıt tohumu ya da soğan kürü içim mi zararı olur mu
Canim benim kendi fikrim bu ilaclar kullaniyorsan eger ben hayit tohumu kullanma derim ters tepki eder diye biliyorum eger yaniliyorsam arkadaslarim soylesin ama sogan kürü faydali diye okumuştum

Baya maliyetliymiş ben 2 sene once kibrista sordugumda 1000 Euro gibi bisey soylemslerdi diye hatirliyorum.Rabbim hayirlisiyla bir evlat nasipet etsin bizlere de artik kiz erkek fark etmez.Ama kiz olursada guzel olur
Insallah ikiside olur canim ikizler olsun insallah rabbim gönlün e gore versin❤❤❤

Baya maliyetliymiş ben 2 sene once kibrista sordugumda 1000 Euro gibi bisey soylemslerdi diye hatirliyorum.Rabbim hayirlisiyla bir evlat nasipet etsin bizlere de artik kiz erkek fark etmez.Ama kiz olursada guzel olur
Evet 2 sene once 1000 euroydu gecen sene ilk gidisimde 2000 euro dediler bu sene fiati sormadim ama yine o civarlarda zam geldiyse 500 euro kadar gelmistir

Çok sağol canım kardeşim

Çok geçmiş olsun kardeşim
Beyzanur arkadaşımızdada senin durumdur
Onun eşinede tese yapıcaklar
Ben kendi düşüncemi söyleyim,eğer tesede sperm bulmasalar hazır embriyo transferine girin

Rabbim gonlunuze gore versin daha once tese olmadi simdiden strese girdim ya sperm bulunmazsa diye bana kalsa sıkıntı degil ama esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor 2 senedir ikna etmeye calisiyorum.Bakalim artik merkezle gorusucez
OLumlu düşünün inş çıkar embriyo donasyonuna hiç gerek kalmaz ama yaşadıklarımdan yola çıkarak eşiniz hiç ameliyat olmamış iyi bir tedavi ve iyi doktor etsin ameliyatı çok önemli oluyor bilinçsiz ellerde daha da sıkıntılı durumlara yol açabiliyor iyi bir üroloji doktoru araştırın ve imkanınız varsa özel hastane olsun

İnşallah her şey güzel olucak

merhabalar,benzer durumda hikayemiz.38 yasindayim 6 kez tup bebek yaptirdik.her toplamada 10-15 arasi yum toplandi.hemen hemen hepsi olgun,1 tane falan haric hepside dölleniyordu.ancak blast aşamasına gelemiyorlardi ki zaten 3. gunde iyi degildiler(genelde 4-5-6 hucreli) .yani kisaca matematigi şu; 70 toplanan sadece 4 tane kotu kalite(cc) blast elde ettik.tabii onlarda tutmadi.eşimde bir sorun yok buarada.kullanmadigim sey kalmadi neredeyse.en son mayista negatif alinca donasyona karar verdik.cunku bir 70 tane daha yum toplansa olmatyacak gibi(tabiyki bilemeyiz) ki birtane iyi kalite bulsak bile o da tutunmayabilir dedik.ve tup bebekte ucuz degil,ben bi 6-7 tedavi daha yapip ustune tekrar donasyon parasi vermk istemiyorum ki okdr ilaci vucuda kullanmakta cabası...

tavsiyem donasyonu düşünmeniz olur.10 iyi bir deneme sayisi.ve insan artik yoruluyor.gencsiniz daha ama hayat kadinlar icin kotuye dogru ilerliyor bu konuda.ben 33 umde yeni evlenmistim,ozaman olmayan 38-39 mda zor diye düşünduk.zaten eşinizde bir sorun yoksa kaliteli bir yumurta olussa emin olun dogal yolla olma yuzdesi de düşük degil zaten bizim icin.
ne karar verirseniz verin,umarim hakkinizda hayirlisi olur

Soğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Spgan kürü rahim temizliği için kullanılıyor diye biliyorum. Fsh değerini düşürmek için Testere Dişli Aslan Pençesi önerilir. Çok kullandım gerçekten de düşürüyor.
Ancak yanlış bir şey yapmamak adına Ibrahim Saracoglunun sitesine yaz bence, onlar hormon değerlerini istiyorlar, ona gore sana tavsiyelerde bulunurlar.

Biz kiew de basladik, simdi döndük kizlar eve simdi girdim dilerim en yakin zamanda transfer icin giderim

Kizlar imkaniniz varsa lütfen kiewe gidin . Orasi cok farkli, kisiye özel tedavi yapiyorlar. Her ülkeden ciftler var. Insallah benimde hersey yolunda gider ve en yakin zamanda transfere giderim. Bugun yola cikmadan sonkez yine klinikteydik. Valla cok duygusallastim ordan ayrilirken birdahakine bebisimle ordan dönerim insallah. Allahim hepimizin emeginin karsiligini versin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…