Ayy çok sevindim.Benden zaten hayır yokbirde esimde sperm bulunmazsa diye cok korkuyorum.Rabbim yardımcınız olsun insallah hayirli haberler alirsinizSiz kıbrısta mi tedaviye başliyorsunuz
Cok tesekkurler.Amin rabbim herkese nasip etsin insallah❤

Amin kuzu inş bi bakarsın kalan embriyolarla sonra çocuğuna kardeş de yaparsın

arkadaşlar kedimi kaybettim melek oldu zormuş evcil hayvan çok seviliyor hele de benim gibi çocuk yerine koyunca
Cok üzuldum, evlat gibiler bize dost arkadas her nasil goruyorsaniz ama hep cok kiymetliler sizin gibi bir ailesi sicak bir yuvasi oldugu icin cok sansli ve hep sevildi, bu belki icinizi bir nebze ferahlatir

Yok gitmedim 25 yaşındayım
Bu ay reglim gecikti demissin. Ondan olabilir canım. Ben de ilk ogrendigimde cok panikledim ama once bi derin nefes al. Stres yapma yumurtalarına yazık. Et ve tavuk yeme bi süre, unlu seylerden uzak dur. Göxlemledigim kadarıyla fsh yukselmesinin en onemli sebeblerinden biri stres ve umutsuzluk.

Cok üzuldum, evlat gibiler bize dost arkadas her nasil goruyorsaniz ama hep cok kiymetliler sizin gibi bir ailesi sicak bir yuvasi oldugu icin cok sansli ve hep sevildi, bu belki icinizi bir nebze ferahlatir
Ben de sadesutlu ile aynı fikirdeyim, güzel sevgi dolu sıcacık bir yuvada onu seven insanlarla bir ömrü sonlandırmış. Ne mutlu ona.. başınız sağolsun

Olabilir bilmiyorum hiç başlıcam ya tedaviye olur sa olur olmazda kader derim 2 doğal gebeliğim oldu sonuçta

Canım benim eşimde azospermi iki kere mikro teşe ameliyatı oldu hatta ilk ameliyat Zeynep Kamil de hiç tedavi uygulanmadan direk ameliyata alındı ikinci de 4 aylık iğne kullanarak tedavi sonrasi girdi ama ikisi de olumsuz bizde şimdi embriyo transferi düşünüyoruz eşin hiç tese olmadıysa merkezle görüş ona göre eşinden sperm bulunursa onla deneyin yoksa spermi de bankadan alırsınız

Rabbim gonlunuze gore versin daha once tese olmadi simdiden strese girdim ya sperm bulunmazsa diye bana kalsa sıkıntı degil ama esim embriyo transferini kesinlikle istemiyor 2 senedir ikna etmeye calisiyorum.Bakalim artik merkezle gorusucez

Hemşireye özellikle sordum sıkıntı olur mı hayır ben de 27 yaşındayım yapsam benim de aynı çıkar zaten olmazsa Murat bey tedaviye başlamazdı dedi bilmiyorum
Murat beydediyse dogrudur canim bir sorun olursa murat bey tedaviyi hemen ertekiyor eger uygun gorduyse dogrudur❤❤❤

Hersey o kadar pahalı ki 4 iğneye sadece 4 bin TL verdim allahım olsun da
sorma bacım sorma allahım yuro böle pahalıyken durumu olmadığı halde bu yola giren herkese kolaylık sağlasın inşllah. ben 7 buçuktu 2750 yuroydu genede belim kırıldı allahım size yardım etsin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…