- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Kievde benim tedavimhangi merkeze gidiyorsun zaza bende tekrar donasyon düşünüyorum.Daha önce denedim olmadı ama benim hatamdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kievde benim tedavimhangi merkeze gidiyorsun zaza bende tekrar donasyon düşünüyorum.Daha önce denedim olmadı ama benim hatamdı.
Tamaracım, transfer öncesi kullandığın bir ilaç veya vitamin var mı? ya da yapılması/yapılmaması gereken dikkat edilmesi gereken herhangi bir şey?
ya çok özür dilerim belki tekrar tekrar yazacaksın ama bana özeldende olsa biraz detay verirmişim.Yaşım 43 ve son bir defa daha denemek istiyorum.Benimki yumurta donasyonu olacak.Kievde benim tedavim
Teşekküredrim inşallahEkin006 canim transferin hayirli olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz❤❤❤❤❤
yazdıklarını okuyunca direk eşime tekrar deneyelim mi dedim.çok heyecanlandım.bana umut verdin ama inan kafamda deli sorular.çünkü sonrası çok büyük çöküş oluyor bana.hepimize olduğu gibihangi merkeze gidiyorsun zaza bende tekrar donasyon düşünüyorum.Daha önce denedim olmadı ama benim hatamdı.
Ahh o çöküşleri ben 24 defa yaşadımyazdıklarını okuyunca direk eşime tekrar deneyelim mi dedim.çok heyecanlandım.bana umut verdin ama inan kafamda deli sorular.çünkü sonrası çok büyük çöküş oluyor bana.hepimize olduğu gibi
Ekin canım test günün ne zamanTeşekküredrim inşallah
Detaylı anlatımınız için teşekkür ederim inşallah hepimiz kısa zamanda hayallerimize kavuşuruzHoşgeldiniz öncelikle
Mesajınıza yanıt vermek istedim, bizde sperm donasyonu yaptıracağız erkek infertilitesinde dolayı..
Merkezimi seçerken durumumuzdan dolayı ve ulaşımı daha kolay olduğu için öncelikle direkt kıbrısa yöneldim.. Yumurta donasyonu olsaydı eğer kesinlikle daha detaylı bir araştırmaya girerdim ama Zaza’nında dediği gibi yaşınız genç yumurta rezervinizde iyiyse hangi merkezi hangi ülkeyi seçtiğinizin pek bir önemi yok gibi bişey.. İyi hazırlanmış bir rahim, kaliteli sperm ve yumurta, iyi de bir embriyolog işinizi çözecektir..
Zaten kıbrıstaki klinikleri araştırırken farkedeceksiniz hepsi aynı 2 sperm bankası ile anlaşmalı.. Onlarda Danimarka bankası. Gerekli tüm genetik testleri yapılmış güvenilir bankalar. Bu bankalardan satın aldıkları ve ellerinde tuttukları bir havuz var. Ordan seçim yapıyorsunuz. Eğer onların ellerindekilerden uygun aday bulamazsanız bankanın sitesine üye olup kendiniz seçip seçtiğiniz donörü de ücret karşılığında getirtebiliyormuşsunuz ama süreç pandemiden ötürü baya uzuyormuş. Ben o yüzden merkezimin elindeki donör havuzundan seçtim.
Olduğumuz tedaviler başlı başına maliyetli olduğu için ben riske atmamak adına normal bir kadın doğumcuya değil tüp bebek konusunda uzman bir doktora gideceğim yumurta takibine.. Takiplerim türkiyede olacak yumurta toplama günümden önce kıbrısa gidip yumurtaları toplatacağım. Bana dondurulmuş embriyo transferi yapılacak yüksek ihtimalle o yüzden hazirandaki gidişimizde yumurtalar toplanıp embriyo oluşturulup embriyolar dondurulacak eylül gibi de transfer için yine burdaki doktorum hazırlayacak ve transfere gideceğim.
Şimdilik aktarabileceklerim bunlar, yine merak ettikleriniz olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.
Umarım sizde rüyalarınıza kavuşursunuz en kısa zamanda
Zazacım çok mutlu oldum, sevincine heyecanına, bu kez her şey çok güzel olucak inşallah, çok farklı protokoller uyguluyorlar belki de başarılarının sebebi bu, bu tedavin şimdiye kadar olan tüm negatiflikleri unutturacak sana, ben inanıyorum bu kadar çabanın karşılığı mutlu sonla bitecek, Kiev’i seçerek çok doğru karar vermişiz ben bunu farkettim, hakkımızda hayırlısı olsun canım yolun şansın açık olsunKızlar bugün Biotexcomun doktoruyla konuştum
Çok güzel yenilikler öğrendim
Dr Elena bugünden tedavime start verdi
Progesterona başlamamı istemedi kendisi görmeyinceye kadar
Yani 13 hazirana kadar estrofemle devam edicem
Doktora neden bu kadar uzun sürücek benim estrofem kullanmam sorunca,senin rahimin için böylesi daha iyi dedi
Ben Kıbrısta 10-11 günden fazla estrofem kullanmadım dedim,oda senin rahimin ilk estrofemle başladığımızda gevşek endometriyum verir ,tedaviyi uzatıyorum ki çanlanma ve sıkılaşma olsun endometriyumda
Kızlar acaba kısa süre estrofem kullanıp progesterona geçtiğim içinmi ben bebeklerimi kaybetim
14 haziran Elena Mihaylovna rahimini gözümle görüp progesterona geçiricem seni dedi
Vede embriyo glue yapıcam dedi
Serumlar takılıcak
Serumların içinde Arjininde var
Rahim kaslarına iyi geliyormuş
Transferimi ikili transfer olarak karar verdi
Yani ilk transferim progesteronu başladıktan 5 gün sonra
İkinci transfer 7 gün
Kızlar her halde bunlar beni anne edicek
Vallah bundan sonra anne olmasam demek bu kitap kapanacak
Ama klinik hakikaten çalışıyor ve hastasına özen gösteriyor
Bu yenilikleri sizinle paylaşmak istedim
Teşekkürederim canım Test gününü burdaki doktorum 3 haziran dedi 10 gün sonraya denk geliyor kıbrıs 5 haziran dedi ben dayanamayıp 3 ünde yaparımbugünde transferden sonra 4 üncü günüm ama pek bişey hissetmiyorum arada hafif bel ağrım var okadar.inşallah güzel olur transfer edilen embiriyoların kalitesi 5AB ,4AA bakalım rabbim emeklerimizin karşılığını kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldurarak versinEkin canım test günün ne zaman
Bugün kaçıncı günün
Dualarımdasın gülüm
Tamaracımm, yaramazlıklarından fırsat bulursa güzelliklerini de burada anlatır inşaallahhİşte bu günüm güzel bir haberle başladı, ben çok inanıyorum bu kez olacağına kesinlikle burası senin için en doğru yer Rabbim emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah. seneye de bebişlerinin güzelliklerini anlatcaksın burada bize
Merhaba cnm bizde azosperm, iki kez tese yaptik gayet güzeldi, teseyi yapan doktor her defasinda bulunur demisti, Allah büyük insallah bu sefer yapacagimiz tesede olumlu gecer insallah yüzümüz gülerBismillah dedik basladikDilerim Rabbim herkesin yüzünü güldürür.Merhaba Arkadaslar;
Oncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun.41 yaşindayim 4 senelik evliyim.Evliligimin 3.ayinda erken menepoz teshisi konuldu.3 basarisiz tup bebek denemesi yasadim.ikisinde hic yumurta olusmadi sonuncuda 3 adet yumurtam olustu.Fakat toplanma asamasina bile gelemedi.Neyse fazla uzatmayayim.1 senedir menepozdayim esim azosepermi sperm sayisi sifir daha once istanbulda zeynep kamil inferilite bolumunun hocasi ile gorustuk esiminden tese ile sperm bulabileceklerini onu bunu dert etmememizi soyledi.Gecen seneden beri yumurta donasyonu ile ilgili arastirma halindeyiz kıbrısta bircok merkez ile gorustum fakat onlarda bizim icin yumurta degil embriyo transferinin daha iyi olacagini soylediler esimde bunu kabul etmiyor.Maddi olarak kendimizi ancak toparladik ve Eylul ayi icin bismillah diyip baslamayi dusunyoruz Dun foruma girip tekrar merkezler hakkinda yapilan yorumlari arastirmak istedim ve kiev hakkindaki yorumlari okuyunca hic dusunmeden nedense icim cok rahat olarak bir sekikde orasi icin karar kıldım.Bu ilk tedavim olucak merkezeneler sormaliyim gitmeden once burada bir doktor takibine girmem gerekiyor mu yani surec hakkinda hic bilgim yok.Ayrica esimin tese ameliyati olmasi gerekiyor sperm bulunmazsa nasil olucak bu durumu yasayan arkadaslar var mi simdiden stres yapmaya basladim.Bilgi verebilirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.
Basin saolsun canim . evlat gibi oluyorlar ben kedim öldüğünde 3 gun kendime gelememistim seni cok iyi anliyorum . rabbim insallah en kisa zamanda bir evlat sahibi olmayi nasip etsin canim sana rabbim büyüktürarkadaşlar kedimi kaybettim melek oldu zormuş evcil hayvan çok seviliyor hele de benim gibi çocuk yerine koyunca
Hayatta cektigimiz tek aci tek sanci dogum sancisi olsun insallah arka arkaya doguralim canim hepimizİnşallah hepimiz anlatalım bebişlerimizi burda
Guzel haberlerin olumlu haberlerin olsun insallahh❤❤❤❤❤❤Teşekkürederim canım Test gününü burdaki doktorum 3 haziran dedi 10 gün sonraya denk geliyor kıbrıs 5 haziran dedi ben dayanamayıp 3 ünde yaparımbugünde transferden sonra 4 üncü günüm ama pek bişey hissetmiyorum arada hafif bel ağrım var okadar.inşallah güzel olur transfer edilen embiriyoların kalitesi 5AB ,4AA bakalım rabbim emeklerimizin karşılığını kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldurarak versin
Zazacım, yaşadığın olumsuzlukları takdir edilesi bir beceri ile olumluya çevirmişsin. Yaklaşımın şahaaaaneee Yürekten inanıyorum bundan sonrası çoook güzel olacakAhh o çöküşleri ben 24 defa yaşadım
Taş olsaydı ikiye ayrılırdı
Ben yinede ayaktayım,belki benden güç alasınız diye.belki bana bakıb şükr edesiniz diye.
Tabii sizdende bana çok büğük güç ve destek geliyor dualarınızla
17 nisan ilk görüşmeye gittim ben biotexcoma ve inan havalimanından otel ve tüm detayları fotoraflarla paylaştım
Benden sonra 2 arkadaşımda gittiler ve aynı ayrıntıları paylaştılar
Biraz eski sayfalara dön bundan çok değil 1-1.5 ay önceye (17 nisan) her şey detaylı anlatılmış
Merhaba,Merhaba Arkadaslar;
Oncelikle Allah herkesin yardimcisi olsun.41 yaşindayim 4 senelik evliyim.Evliligimin 3.ayinda erken menepoz teshisi konuldu.3 basarisiz tup bebek denemesi yasadim.ikisinde hic yumurta olusmadi sonuncuda 3 adet yumurtam olustu.Fakat toplanma asamasina bile gelemedi.Neyse fazla uzatmayayim.1 senedir menepozdayim esim azosepermi sperm sayisi sifir daha once istanbulda zeynep kamil inferilite bolumunun hocasi ile gorustuk esiminden tese ile sperm bulabileceklerini onu bunu dert etmememizi soyledi.Gecen seneden beri yumurta donasyonu ile ilgili arastirma halindeyiz kıbrısta bircok merkez ile gorustum fakat onlarda bizim icin yumurta degil embriyo transferinin daha iyi olacagini soylediler esimde bunu kabul etmiyor.Maddi olarak kendimizi ancak toparladik ve Eylul ayi icin bismillah diyip baslamayi dusunyoruz Dun foruma girip tekrar merkezler hakkinda yapilan yorumlari arastirmak istedim ve kiev hakkindaki yorumlari okuyunca hic dusunmeden nedense icim cok rahat olarak bir sekikde orasi icin karar kıldım.Bu ilk tedavim olucak merkezeneler sormaliyim gitmeden once burada bir doktor takibine girmem gerekiyor mu yani surec hakkinda hic bilgim yok.Ayrica esimin tese ameliyati olmasi gerekiyor sperm bulunmazsa nasil olucak bu durumu yasayan arkadaslar var mi simdiden stres yapmaya basladim.Bilgi verebilirseniz cok sevinirim biraz uzun oldu hakkinizi helal edin.