Kullanma bisey cnm , gerek olsaydi dr tsh icin hap verirdi sana, benimde bir miyom var bende düsündüm ama tetiklemesinden korkuyorum.Soğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanma bisey cnm , gerek olsaydi dr tsh icin hap verirdi sana, benimde bir miyom var bende düsündüm ama tetiklemesinden korkuyorum.Soğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Cok heyacanliyim ikinizin adina insallah hayirli olacak canim kardesim❤❤❤❤❤İnşallah kuzum
Bende 13 haziran orda olucam
Aminn canim kardesim âmin son tedavim olsun diye dua ediyorum cektiklerimi biliyorsun kibrista korkularim var yinede deneyeceğim. ama olmazsa kieve gidicez bizde insallah guxel haberlerin olur insallah canim benim❤❤❤❤❤❤Kizlar imkaniniz varsa lütfen kiewe gidin . Orasi cok farkli, kisiye özel tedavi yapiyorlar. Her ülkeden ciftler var. Insallah benimde hersey yolunda gider ve en yakin zamanda transfere giderim. Bugun yola cikmadan sonkez yine klinikteydik. Valla cok duygusallastim ordan ayrilirken birdahakine bebisimle ordan dönerim insallah. Allahim hepimizin emeginin karsiligini versin insallahhh
Son olsun insallah canimmm Dilerim allahin izniyle yavrularinla dönersin kibristan Hepimiz anne olmayi hakediyoruz insallahh bizlerinde zamani gelmistir ve bu sene hepimiz kavusuruz yavrularimizaAminn canim kardesim âmin son tedavim olsun diye dua ediyorum cektiklerimi biliyorsun kibrista korkularim var yinede deneyeceğim. ama olmazsa kieve gidicez bizde insallah guxel haberlerin olur insallah canim benim❤❤❤❤❤❤
Amiiiin kuzumBiz kiew de basladik, simdi döndük kizlar eve simdi girdim dilerim en yakin zamanda transfer icin giderim
kaldirsinlar artik su karantinayi yaa karantinami kaldi artikKıbrıs’a gidecek arakadaşlar, karantina ücretine zam gelmiş, tek kişi 4000 iki kişi 5800 olmuş bilginiz olsun, bugün itibariyle Fiat bu, eski ücreti yatırıp zor durumda kalmayın
Amiiinnn canim benim insallahh❤❤❤❤❤❤Son olsun insallah canimmm Dilerim allahin izniyle yavrularinla dönersin kibristan Hepimiz anne olmayi hakediyoruz insallahh bizlerinde zamani gelmistir ve bu sene hepimiz kavusuruz yavrularimiza
Ne kaldırması bir de zam yapmışlar, yakın bir arkadaşım ailesinin yanına gidecekti bugün konuştuk vazgeçti gitmektenkaldirsinlar artik su karantinayi yaa karantinami kaldi artik
Canim miyom icin birsey verdiler miKullanma bisey cnm , gerek olsaydi dr tsh icin hap verirdi sana, benimde bir miyom var bende düsündüm ama tetiklemesinden korkuyorum.
Bunlar ne yapmak istiyor bununlaKıbrıs’a gidecek arakadaşlar, karantina ücretine zam gelmiş, tek kişi 4000 iki kişi 5800 olmuş bilginiz olsun, bugün itibariyle Fiat bu, eski ücreti yatırıp zor durumda kalmayın
Biz zaten kiev yolcularıyız,ama embriyoları orda kalan transfere gidicek olan arkadaşlarımıza yazıkNe kaldırması bir de zam yapmışlar, yakın bir arkadaşım ailesinin yanına gidecekti bugün konuştuk vazgeçti gitmekten
Kesinlikle tavsiye etmiyorumSoğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Çok garip, kız da delirmiş aylardır ailemi göremiyorum diyor, bu gidişle kesin batıracaklarBunlar ne yapmak istiyor bununla
Nakadar saçma
Ada batıcak vallah
Valla cnm bana zoladex vurdular , miyom icin özel birsey verilmedi, zaten bu igne yeterli oluyor galiba, ama bir poset ilac ve igne verdiler yanima,Canim miyom icin birsey verdiler mi
Ne dediler
Hayy massallah 5800 vayy be baya zam gelmis yakinda tedavilere ilaclarada zam gelirse sasirmam kibrista hersey 2 kati olmus otel fiatlarina bile zam geldikaldirsinlar artik su karantinayi yaa karantinami kaldi artik
Gercekten amac nedir!!! Zorunlu giden tupculer disinda kim gider baskaBunlar ne yapmak istiyor bununla
Nakadar saçma
Ada batıcak vallah
Kesinlikle çok zor canımAhhh be canim ya sen kedim oldu deyince kedimin hatta iki kediminde öldüğü gunu hatirladim agladim ya benimkinin biri dogum yaparken öldü 1 ay sonra öbürünü araba carpti insanin canindan can gidiyor gibi hissediyorsun ölünce benimkilerde cok özel kedilerdi hediye gelmişlerdi bana ahhh ya basin saolsun tekrardan
Kızlar bu fsh yi düşürmek için hayıt tohumu ya da soğan kürü içim mi zararı olur mu
Bizde çarşamba gidiş cumartesi dönüşSizinle orda karşılaşıcazSali gidip cuma donuyoruz insallah