• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar imkaniniz varsa lütfen kiewe gidin . Orasi cok farkli, kisiye özel tedavi yapiyorlar. Her ülkeden ciftler var. Insallah benimde hersey yolunda gider ve en yakin zamanda transfere giderim. Bugun yola cikmadan sonkez yine klinikteydik. Valla cok duygusallastim ordan ayrilirken birdahakine bebisimle ordan dönerim insallah. Allahim hepimizin emeginin karsiligini versin insallahhh❤️❤️❤️
Aminn canim kardesim âmin 🙏🙏🙏🙏🙏 son tedavim olsun diye dua ediyorum cektiklerimi biliyorsun kibrista korkularim var yinede deneyeceğim. ama olmazsa kieve gidicez bizde insallah guxel haberlerin olur insallah canim benim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

Aminn canim kardesim âmin 🙏🙏🙏🙏🙏 son tedavim olsun diye dua ediyorum cektiklerimi biliyorsun kibrista korkularim var yinede deneyeceğim. ama olmazsa kieve gidicez bizde insallah guxel haberlerin olur insallah canim benim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤
Son olsun insallah canimmm❤️❤️ Dilerim allahin izniyle yavrularinla dönersin kibristan❤️❤️ Hepimiz anne olmayi hakediyoruz insallahh bizlerinde zamani gelmistir ve bu sene hepimiz kavusuruz yavrularimiza😘😘😘

Kıbrıs’a gidecek arakadaşlar, karantina ücretine zam gelmiş, tek kişi 4000 iki kişi 5800 olmuş bilginiz olsun, bugün itibariyle Fiat bu, eski ücreti yatırıp zor durumda kalmayın
kaldirsinlar artik su karantinayi yaa karantinami kaldi artik

Kıbrıs’a gidecek arakadaşlar, karantina ücretine zam gelmiş, tek kişi 4000 iki kişi 5800 olmuş bilginiz olsun, bugün itibariyle Fiat bu, eski ücreti yatırıp zor durumda kalmayın
Bunlar ne yapmak istiyor bununla
Nakadar saçma
Ada batıcak vallah

Ne kaldırması bir de zam yapmışlar, yakın bir arkadaşım ailesinin yanına gidecekti bugün konuştuk vazgeçti gitmekten
Biz zaten kiev yolcularıyız,ama embriyoları orda kalan transfere gidicek olan arkadaşlarımıza yazık

Soğan kürü kulllansam mı acaba ya nolur bisey deyin
Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Ben kullanmıştım rahim de kist oluştu ekim kasım ayında tedavim iptal olmuştu kist nedeni ile. sonra düşününce soğandan olduğunu anladım
Yinede karar senin iyice araştırmanı tavsiye ederim Allah yar ve yardımcın olsun.🙏🙏

Ahhh be canim ya sen kedim oldu deyince kedimin hatta iki kediminde öldüğü gunu hatirladim agladim ya benimkinin biri dogum yaparken öldü 1 ay sonra öbürünü araba carpti insanin canindan can gidiyor gibi hissediyorsun ölünce benimkilerde cok özel kedilerdi hediye gelmişlerdi bana ahhh ya basin saolsun tekrardan😪😪😪😪😪😪
Kesinlikle çok zor canım

Kızlar bu fsh yi düşürmek için hayıt tohumu ya da soğan kürü içim mi zararı olur mu

Soğan kürü miyom varsa büyütüyor diye duymuştum, bende miyom var o yüzden korktum yapmadım. Bir de birkaç yerde çok güvenli olmadığını duydum bence yapmayın. Allah korusun tedavi öncesi risk almaya hiç gerek yok. Fsh'ınız sorun olsa doktorunuz zaten başlamazdı tedaviye öyle düşünün. Bence elinizden geldiğince yürüyüş yapmak, nefes egzersizi yapmak (internette videoları var) ve pozitif düşünmek, sakin olmak şu aşamada yapabileceğiniz en iyi şey. Naçizane tavsiyem. :) Gönlünüzce olsun, güzel gitsin İnşallah. :KK200:

Back