• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin cnm , yok daha cikmadi , fazla kilo alamamis ayin 3 hafta oldu sadece 100 gram almis😔 ama dr kötü degil demis . Solunum cihazina bagli halen, iyi olsunda sanirim bebegin 9.ayini doldurcaklar, 2 ay kalir demisti doktor. Bakalim yarin doktoru ne dicek.
Hayata karsi direnecek rabbimin izniyle canim kilo alicak yavas yavas bizim ikizleride 9 ay bitene kadar kuvezde tuttular biraz daha gelisimin tamamlasin solunum cihazinindan cikarirlar canim insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Teyzem gecen yıl 42 yaşındayken kist sebebiyle doktora gidiyordu. Doktor muayeneden sonra çocuk istiyorsan hala doğal hamile kalabilirsin demişti. Sigara icmiyor en yüksek kilosu 75 falan. Yine de bana saçma gelmişti doğrusu doktorun dediği. Ama doğal hamile kalan kalıyor zaten bir şekilde, zira cok aşırı sigara içen bi tanıdık da 37 sinde falan doğurmuştu o da doğal.
Benide annem 41 yasinda doğurmus bense 21 yasinda menepozdaydim saka gibi bir dünya malesef kimin ne olacagi belli olmuyor ne sigaram
Var alkolum nede baska menepoz olmasina sebep bir rahatsizlik sebepsiz menepozz 😂🙄

Benide annem 41 yasinda doğurmus bense 21 yasinda menepozdaydim saka gibi bir dünya malesef kimin ne olacagi belli olmuyor ne sigaram
Var alkolum nede baska menepoz olmasina sebep bir rahatsizlik sebepsiz menepozz 😂🙄
Yaşın çok gençmiş, geçmis olsun. Viral bir enfeksiyon falan da bazen sebep olabiliyormuş. Bana yetişmez ama bi 10 yıla falan 3 boyutlu yazıcılarda yumurtalık üretmeye başlanacak teknoloji yolda. 2017 de bi fareye nakil edilmis bu yumurtalıkla farenin yavrusu olmuş. Simdi domuzlar üzerinde çalışıyorlarmıs. Bakarsın 10 yıla tamamen tedavisi bulunur erken menopozun. Moralinizi yüksek tutun

Kızlar yardım edin acil gylife Acıbadem’le anlaşmalı ve ilk muane üçreti 680 TL diyo kafayı yemiş bunlar başka hastanede olmaz mı bunun daha iğnesi ilacı var
Donasyon hazırlığı için mi? Bende 500 TL vermiştim anlaşması falan yoktu.

merhaba kader arkadaşlarım
öncelikle rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah maddi manevi güç harcıyoruz hayallerimiz, umutlarımız yıkılmaz inşallah
2 sorum olacak sizlere film ve sperm testi yapılıp merkeze gönderdikten sonra ve oradan olur cevabı aldıktan sonra donörü seçme süremiz ne kadar yada seçtikten sonra ne zaman transfer yapılıyor (uygun donör bulunduysa)donör hazırlığı ve benim hazırlık sürecim ne kadar diğer sorum da hazırlık için 500 tl - 680 tl gibi rakamlar var kendi kadın doğumcumuz yapabılıyor mu hazırlığı ?

İnşallah hayırlı haberlerle dönün orada klinikte otelde nasıl davranıyorlar dil sorun oluyormu hepsini yazın lütfen bizlere umut olursun

merhaba kader arkadaşlarım
öncelikle rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah maddi manevi güç harcıyoruz hayallerimiz, umutlarımız yıkılmaz inşallah
2 sorum olacak sizlere film ve sperm testi yapılıp merkeze gönderdikten sonra ve oradan olur cevabı aldıktan sonra donörü seçme süremiz ne kadar yada seçtikten sonra ne zaman transfer yapılıyor (uygun donör bulunduysa)donör hazırlığı ve benim hazırlık sürecim ne kadar diğer sorum da hazırlık için 500 tl - 680 tl gibi rakamlar var kendi kadın doğumcumuz yapabılıyor mu hazırlığı ?
Ben de ilk yaptıraceğım kendi kadın doğum doktorum takibimi yapacağını söyledi. Merkez bişey demedi henüz

Hanımlar size küçük bir bilgi vereyim. biz kimlik kontrolden geçerken nufus kağıdımız eski tip olduğu için uyarıldık, 1 hazirandan sonra bu kimlikle giremezsiniz dediler, ama internette 30 haziran olarak bilgi var. yakın tarihte gelecek arkadaşlarım bu konuya dikkat etsinler
Sevgilerimle :KK200: :KK200:

Günaydin cnm , yok daha cikmadi , fazla kilo alamamis ayin 3 hafta oldu sadece 100 gram almis😔 ama dr kötü degil demis . Solunum cihazina bagli halen, iyi olsunda sanirim bebegin 9.ayini doldurcaklar, 2 ay kalir demisti doktor. Bakalim yarin doktoru ne dicek.

Bebekler biz yetişkinlerden daha güçlüler, 9. ayın sonunda nur topu gibi olacak eminim :nazar::KK200:

Inşallah saglikla annesine kavuşacak bebiş.. tamaranin dediği gibi bebekler güçlüdür.. Canım senin de tedavin hayırlı olsun .. Güzel haberlerle dön inşallah.. yegeninle birlikte koşup oynasın bebislerin 🤲

Hanımlar size küçük bir bilgi vereyim. biz kimlik kontrolden geçerken nufus kağıdımız eski tip olduğu için uyarıldık, 1 hazirandan sonra bu kimlikle giremezsiniz dediler, ama internette 30 haziran olarak bilgi var. yakın tarihte gelecek arkadaşlarım bu konuya dikkat etsinler
Sevgilerimle :KK200: :KK200:
Canım tedavin hayırlı olsun.. hayirli sağlıklı bebeislerin olsun inşallah Rabbim yar yardımcın olsun .. hatırlatma için teşekkürler ⚘

Kızlar bide bu ay adet olmadım diye gittim ilaç verdi bugün de kendiliğinden biraz geliyo acaba ilacı içim mi iyice söksün diye yoksa içmişim mi sökülür mü

Back