Ammiiiiiiinnnnn canim âmin

Bu işlemi banda sormuşdum gynolife indirimle felan 6500 eu söylemişdi Enis bey. Evet normal yumurta donasyonundan pahalı. Hem sana yumurta toplamı işlemi yapılacak, hem dönöre. Bizde sperm bankadan olucakdı ama. Sizde sperm kendinize ait olursa belke fiyat daha az olur. Biz bunun icin gidicekdik Kıbrısa pandemi başladı. Şimfi artık kendi yumurtamdan vaz kecdim direk embriyo donasyonu düşünüyorum hem de artık Ukraynada. Canım Zazamın sayesinde

Tamara kuzum Rabbim evlatlarına kavuştursun seni.unutasın tüm acılarını
En iyi ve kaliteli embriyolar senin olsun kuzum
Hasan beye benden selamlar
Onu çok severim,iyi insan

Madi durumunuz iyiyse sperm donasyonu yaptırın derim
İnşallah kararınız ne olursa olsun yavrunuza kavuşun

Rabbim utandırmasın bizi

Zazam buda benden burasi türkiye gibi kizlar cok cana yakin insanlari, Yarin saat 10 da klinikte randevumuz var
cok heyecanli ya başlayan her arkadaşım; tüm kalbimle tüm duamla yanınızdayım.sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum valla.bolbool foto bekliyoruz beyzacım senden

haklısınız,hiç kolay değil o tedavi süreçleri.burdaki cogu arkadaşımız tekrarlayan başarisiz tedaviler sonunda burda buluşuyor.umarim hepimuz cektigimiz acıları en kısa zamanda unuturuz düşüklerinizi incelemeye gönderdiniz mi? embriyodan mi yoksa rahimden mi kaynakliydi?

cok heyecanli ya başlayan her arkadaşım; tüm kalbimle tüm duamla yanınızdayım.sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum valla.bolbool foto bekliyoruz beyzacım senden

Benim fotolar az oldu her halde
Ama nasıl yazmıştım aynısıda oluyor

Beyza çok isterdim tedavim seninle olsun kuzum
Çok pozitiv dolu insansın
Şansın yaver gitsin canım kardeşim
Valla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettik gercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum insallah hepimizin sonu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…