• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettik🤭 gercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile😍 ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum😊 insallah hepimizin sonu güzel olur ❤️🐣🐣
Çok heyecanlandım valla, hadi bir an önce hayırlı haberlerini alalım. Umarım tek seferde ikizi bulup bir daha bu kadar yıpranmazsınız.

Valla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettik🤭 gercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile😍 ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum😊 insallah hepimizin sonu güzel olur ❤️🐣🐣
Beyzaaaaa yemin ederim içim kıpırdadı
Ahhh
Darısı bize olsun
Allahım okadar hasretindeyimki bu duygunun😍😍😍😍😍

Tamara kuzum Rabbim evlatlarına kavuştursun seni.unutasın tüm acılarını
En iyi ve kaliteli embriyolar senin olsun kuzum
Hasan beye benden selamlar😂
Onu çok severim,iyi insan💋❤️

Amin canım inşallah :dua: bende onu çok seviyorum çok iyi niyetli bir insan. söylerim selamını elbette :21:

Tup bebek tedavisi icin gelenler de bu kapsamda degerlendirilecek mi?
Detaylari nerede yaziyor
Detaylari kibris ada tv de izledim ben sadece tatil icin gelenlere 5 gun otelinden ayrilmamak kosuluyla bileklik takilacakmis pcr gidiste donustede pcr olmak kosuluyla turistlere 7 hazirandan sonra kapimiz aciliyor diyordu sunucu azcikta kibris sivesi vardida yari kismini anladigim bunlar canim

Back