Hayırlı sonuçlar ile bekliyoruz Beyzacım hepimize umut ol inşallahCikti cnm negatif sabah ucuyoruz allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sonuçlar ile bekliyoruz Beyzacım hepimize umut ol inşallahCikti cnm negatif sabah ucuyoruz allah nasip ederse
Yık canım benim merkezim Kıbrıs british göstermiyor sadece bebeklik fotosu gösterebiliyoruz dedilersperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?
❤❤❤❤❤❤❤ rica ederim canim benimÇok teşekkür ederim aynı anda hem kendinden hem donörden yumurta alındığını bilmiyordum. Sanırım bu şekilde yapaxağım.
Ammiiiiiiinnnnn canim âminÇok yorucu bir süreç. Aslında tüp bebekte kullanılan ilaçlara benim vücudum aşırı tepki verdi. O yüzden donasyon düşünmüştüm. İyi bir doktor da bulamadım sorularıma cevap alacaüım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimsenin emeği karşılıksız kalmasın çok zor bi süreç.
Beyzosum hayirli yolculuklarin olsun insallah kurban oldugum rabbim butun islerini kolaylastirsin ❤❤❤❤❤Aminnn cnm insallahh Rabbim hepimizin emeklerinin karsiligini versin insallah
Bu işlemi banda sormuşdum gynolife indirimle felan 6500 eu söylemişdi Enis bey. Evet normal yumurta donasyonundan pahalı. Hem sana yumurta toplamı işlemi yapılacak, hem dönöre. Bizde sperm bankadan olucakdı ama. Sizde sperm kendinize ait olursa belke fiyat daha az olur. Biz bunun icin gidicekdik Kıbrısa pandemi başladı. Şimfi artık kendi yumurtamdan vaz kecdim direk embriyo donasyonu düşünüyorum hem de artık Ukraynada. Canım Zazamın sayesindeÇo
Hem donörden hem kendimden yumurta kullanıldığını bilmiyordum teşeklür ederim. İnşallah doğru yere yazıyorumdur. Siteyi kullanmayı çok bilmiyorum çünkü. Acaba bu işlemin fiyatı normal yuöurta donadyonundan daha mı fazladır.
Zazam buda benden burasi türkiye gibi kizlar cok cana yakin insanlari, Yarin saat 10 da klinikte randevumuz var
Her şey gönlünüzce olsun Güzel başlanğıclar ve mutlu son dilerimAminnn cnm insallahh Rabbim hepimizin emeklerinin karsiligini versin insallah
Tamara kuzum Rabbim evlatlarına kavuştursun seni.unutasın tüm acılarınıçook teşekkür ederim canım. Karantina süresi 10 gün biz 9 gün kalıp döneceğiz Allah'ın izniyle. 31 Mayıs'ta transfer olacak 2 gün dinlenip öyle döneceğiz. geçen sefer gittiğimizde merkeze çok uzak bir otele yerleşmiştik ama bu kez merkeze çok yakın şehiriçi bir otelde kalacağız, dışarı çıkmak yokmuş. bizde bol bol film götürüp orada izler vakit geçiririz diye plan yaptık. zaten amacım tedavi olduğu için dışarı çıkıp gezeyim diye bir düşüncem hiç olmadı ve hiç yok. nelere katlanıyoruz bi 10 gün odada yaşamak mı zor gelecek. zaten böyle olmasının sebebi de karantinada testim negatif çıktı diye dışarı çıkıp gezen, kumarhanelere gidenler yüzünden alınmış. merkezim bu konuda insanlar rahat davrandıkları için böyle oldu yoksa hiç böyle bir planı yoktu devletin dedi. biletimizi gönderdik yarın da PCR testi vereceğiz ve karantina ücretini ödeyeceğiz. umarım herşey yolunda gider planladığımız gibi gidip döneriz inşallah.
Madi durumunuz iyiyse sperm donasyonu yaptırın derimMerhaba yeni üyeyim. İki tüp bebek yaptırdım. İlkinde ikiz oldu ama malesef 3.5 aylıkkek kalbı durdu düşük yaptım. Ardından aynı dene içinde ikinci tüp bebek ve o da 1 aylıkken düştü. Ben yumurta donasyonu için kıbrısla iletişşme geçtim. Ama dün gittiğim doktor 4 yumurtan olur tedaviyle dedi. Eşimde morfoloji bozuk ve hareketlilik çok az. Sizce kendi yumurtamla mı devam edeyim. Yoksa donadyon mu yaptırayım yaş 39 bu arada. Cevap verirseniz sevinirim.
Beyzaaaaaa heyecan bastı biziIndik kizlar test yapiliyor corona icin, hemen baglandim burdan sizlere haber vermek icin otele gecince yazicammsizlere
Zazam buda benden burasi türkiye gibi kizlar cok cana yakin insanlari, Yarin saat 10 da klinikte randevumuz var
Rabbim utandırmasın biziBu işlemi banda sormuşdum gynolife indirimle felan 6500 eu söylemişdi Enis bey. Evet normal yumurta donasyonundan pahalı. Hem sana yumurta toplamı işlemi yapılacak, hem dönöre. Bizde sperm bankadan olucakdı ama. Sizde sperm kendinize ait olursa belke fiyat daha az olur. Biz bunun icin gidicekdik Kıbrısa pandemi başladı. Şimfi artık kendi yumurtamdan vaz kecdim direk embriyo donasyonu düşünüyorum hem de artık Ukraynada. Canım Zazamın sayesinde
Allah razı olsun maddi durumda çok iyi değil ama bi şekilde elimşzden geleni yapacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Madi durumunuz iyiyse sperm donasyonu yaptırın derim
İnşallah kararınız ne olursa olsun yavrunuza kavuşun
cok heyecanli ya başlayan her arkadaşım; tüm kalbimle tüm duamla yanınızdayım.sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum valla.bolbool foto bekliyoruz beyzacım sendenZazam buda benden burasi türkiye gibi kizlar cok cana yakin insanlari, Yarin saat 10 da klinikte randevumuz var
haklısınız,hiç kolay değil o tedavi süreçleri.burdaki cogu arkadaşımız tekrarlayan başarisiz tedaviler sonunda burda buluşuyor.umarim hepimuz cektigimiz acıları en kısa zamanda unuturuz düşüklerinizi incelemeye gönderdiniz mi? embriyodan mi yoksa rahimden mi kaynakliydi?Çok yorucu bir süreç. Aslında tüp bebekte kullanılan ilaçlara benim vücudum aşırı tepki verdi. O yüzden donasyon düşünmüştüm. İyi bir doktor da bulamadım sorularıma cevap alacaüım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimsenin emeği karşılıksız kalmasın çok zor bi süreç.
Amiiin canımAllah razı olsun maddi durumda çok iyi değil ama bi şekilde elimşzden geleni yapacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cok heyecanli ya başlayan her arkadaşım; tüm kalbimle tüm duamla yanınızdayım.sizlerle aynı heyecanı yaşıyorum valla.bolbool foto bekliyoruz beyzacım senden
Valla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettik gercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum insallah hepimizin sonu güzel olur
Beyza çok isterdim tedavim seninle olsun kuzum
Çok pozitiv dolu insansın
Şansın yaver gitsin canım kardeşim