- 1 Mayıs 2013
- 344
- 925
- 103
Benim adam diyoki dönüste pcryi nerde yaptircaz
Benim fotolar az oldu her halde
Ama nasıl yazmıştım aynısıda oluyor
haahhaah..benim icin instgram out
Benim fotolar az oldu her halde
Ama nasıl yazmıştım aynısıda oluyor
Çok heyecanlandım valla, hadi bir an önce hayırlı haberlerini alalım. Umarım tek seferde ikizi bulup bir daha bu kadar yıpranmazsınız.Valla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettikgercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum insallah hepimizin sonu güzel olur
Beyzaaaaa yemin ederim içim kıpırdadıValla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettikgercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum insallah hepimizin sonu güzel olur
Donus pcr kalkti diye yazmisti B Bluemoon78 .ama sen almanyadan gidiyordun, orda isteniyor mu?Benim adam diyoki dönüste pcryi nerde yaptircazdedim rahat ol zaza resim yolladi oraya gitcez
Benim adam diyoki dönüste pcryi nerde yaptircazdedim rahat ol zaza resim yolladi oraya gitcez
Dönüşte pcr kalktı kuzumBenim adam diyoki dönüste pcryi nerde yaptircazdedim rahat ol zaza resim yolladi oraya gitcez
Tv da mi soylendi?Arkadaşlar şimdi haberlerde duydum.
Kıbrıs elektronik bileklik uygulaması başlatacakmış haziran da :)
Tamaracim hayirli ugurlu olsun.Guzel haberlerle dön canım insaallah
Tv da mi soylendi?
Elektronik bileklik uygulamasi olursa karantina ucreti odenmiyor degil mi
Zazacim malesef Almanyaya devamDönüşte pcr kalktı kuzum
MuhtesemZazam buda bendenburasi türkiye gibi kizlar cok cana yakin insanlari, Yarin saat 10 da klinikte randevumuz var
Tup bebek tedavisi icin gelenler de bu kapsamda degerlendirilecek mi?8 hazirandan sonra tatile gelenlere uygulanacakmış
Tatil icin gelenlere 5 gun otelden ayrilmamak kosuluyla elekronik bileklik takilacakmis canimTv da mi soylendi?
Elektronik bileklik uygulamasi olursa karantina ucreti odenmiyor degil mi
Tamara kuzum Rabbim evlatlarına kavuştursun seni.unutasın tüm acılarını
En iyi ve kaliteli embriyolar senin olsun kuzum
Hasan beye benden selamlar
Onu çok severim,iyi insan
Detaylari kibris ada tv de izledim ben sadece tatil icin gelenlere 5 gun otelinden ayrilmamak kosuluyla bileklik takilacakmis pcr gidiste donustede pcr olmak kosuluyla turistlere 7 hazirandan sonra kapimiz aciliyor diyordu sunucu azcikta kibris sivesi vardida yari kismini anladigim bunlar canimTup bebek tedavisi icin gelenler de bu kapsamda degerlendirilecek mi?
Detaylari nerede yaziyor
Tuhhh bizler faydalanamayacagizTatil icin gelenlere 5 gun otelden ayrilmamak kosuluyla elekronik bileklik takilacakmis canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?