• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla ne güzel olurdu cnm ,bulundugum otelde türkler var aksam yemegi yedik azönce biraz muhabbet ettik🤭 gercekten dedigin gibi canim hersey anlattigin gibi. Kizlardan birisi ücüz hamile😍 ama bir tanesi yarin alincakmis. Burasi dogru yer buna tüm kalbimle inaniyorum😊 insallah hepimizin sonu güzel olur ❤️🐣🐣

Beyzacım heyecanla senden gelecek haberleri bekliyoruz :KK17: bizi unutma sakın :)

Valla 24 saat kibris tv izliyorum kendimi kibrisli hissetmeye basladim nerde ne olmus ezberledim kibris haberleri ilk benden duyun😁😁😁😁😁😁 kibris sivesisini bile kaptim benim adam sen bosluktan iyice kafayi yedin diyor bir arada rumcayi sökmüştüm 🤣🤣🤣🤣🤣

haklısınız,hiç kolay değil o tedavi süreçleri.burdaki cogu arkadaşımız tekrarlayan başarisiz tedaviler sonunda burda buluşuyor.umarim hepimuz cektigimiz acıları en kısa zamanda unuturuz🤲 düşüklerinizi incelemeye gönderdiniz mi? embriyodan mi yoksa rahimden mi kaynakliydi?
Malesef incelemeye gitmedi. Neden düştükleri bilinmiyor. Benim düşüncem embriyolar sağlıklı değildi.

Tup bebek tedavisi icin gelenler de bu kapsamda degerlendirilecek mi?
Detaylari nerede yaziyor

detayları okumadım ama internetten bakabilirsin ama "tedavi için gidenlere" diye özellikle bir şey belirtilmemişti haberlerde. zaten aynı kategoride değiliz biz onlar turist, bizlerde tedavi için gidenleriz.

detayları okumadım ama internetten bakabilirsin ama "tedavi için gidenlere" diye özellikle bir şey belirtilmemişti haberlerde. zaten aynı kategoride değiliz biz onlar turist, bizlerde tedavi için gidenleriz.
Tamaracim hersey guzel olur insallah senin icinde vallahi icim kipir kipir oluyor her tedaviye giden arkadasim icin artik hepimiz evlatlarima kavusalim🙏🙏🙏🙏🙏

Malesef incelemeye gitmedi. Neden düştükleri bilinmiyor. Benim düşüncem embriyolar sağlıklı değildi.
neden soruyorum; cünkü ilk birkac tüp bebek tedavilerinde böyle durum yaşayanlar morfoloji sıkıntısı yaşayanlar.etrafimda da cok sahit oldum.ve 4-5-6 . gibi tedavilerde bir sekilde saglikli gebeligi eldeedebiliyorlar.mesela benim yumurta kalitesizliği sorunum.ve hic gebelik yaşayamadim.ben sizin yumurtalarinizla yani tüp bebek tedavisiyle evladiniza kavuşabileceginizi düşünüyorum.ilk olarak iyi bir doktor ve merkez bulmakla baslayin işe.çunku sorunu tam arastirmadan yaparsaniz donasyonda hem pahali hem yipratici olur sizin icin.sonucta belki spermde sorun,nie yumurta don. yapasiniz veya ikiside degil rahimde belki.dedigim gibi ,iyi bir doktor ve merkez bulmakla başlayin derim

Sizin gidis ne zaman?
Histereskopiden sonra bekleme suresi de bitti sanirim.
Benim gidis temmuz diye planliyoruz esim o zamana izin alabilirim dedi bir aksilik cikmazsa benis gidis zaten yilan hikayesine dondu benim esimin yuzunden bir turlu sirketten izin vermediler her ay obur ay deniyor temmuzda karar kilindi insallah aksilk cikmasin diye dua ediyorum vallahi sıkıldim su ay obur ay diye omrum geciyor😁😁 historoskobi olali bayada oldu sorun olmaz dedi allahtan murat bey bu sefer tarih vermiyorum dedim aradiginda gec olsunda guc olmasin insallah

Benim gidis temmuz diye planliyoruz esim o zamana izin alabilirim dedi bir aksilik cikmazsa benis gidis zaten yilan hikayesine dondu benim esimin yuzunden bir turlu sirketten izin vermediler her ay obur ay deniyor temmuzda karar kilindi insallah aksilk cikmasin diye dua ediyorum vallahi sıkıldim su ay obur ay diye omrum geciyor😁😁 historoskobi olali bayada oldu sorun olmaz dedi allahtan murat bey bu sefer tarih vermiyorum dedim aradiginda gec olsunda guc olmasin insallah
Sana donmuş embriyo transfer mi yapılacak Eftalios?

Heyecanla ayın 3ünü bekliyorum bende çift doz aşısı olanlara kalkacak karantina sanırım.. Tahmini gidiş tarihimiz 16 sı eşimin 2. Dozu 15inde 🤣🤣

Ya ucundan girmeyeceğiz karantinaya ya da seve seve ödeyeceğiz karantina otel ücretini 🤷🏻‍♀️
Bizimde öyle once esimin asilamasi var es durumundan benimde heyacanla asi olmayi bekliyorum bende maalesef canim asi ol olma karantinada kalmasan bile ucretini odeyecemisiz enis bey oyle soyledi evvelsi gun aradiginda

Back