Canım benim inşallah hepimiz için herşey çok güzel olacak. buna yürekten inanıyor ve dua ediyorum. Allah hepinizden razı olsun canım

Tedavin hayirli olsun canim hikayeni ben de okumustum eski sayfalari okurken. Dualarimiz seninle ve tüm bu sayfadaki güzel kadinlarla Allah isinizi rast getirsin mutlu haberlerle dönün insallah.

Çook teşekkür ederim canım aminnnn, inşallah yürüdüğümüz bu yolda hepimizin sonu güzel olsun. Benim de dualarım hep sizinle.

Tamara güle güle git bebişinle dön inşallah
Karantina nasıl olacak kaç gün kalacaksın lütfen detayları bizimle paylaşırmısın?
Allah yar ve yardımcın olsun.
çook teşekkür ederim canım. Karantina süresi 10 gün biz 9 gün kalıp döneceğiz Allah'ın izniyle. 31 Mayıs'ta transfer olacak 2 gün dinlenip öyle döneceğiz. geçen sefer gittiğimizde merkeze çok uzak bir otele yerleşmiştik ama bu kez merkeze çok yakın şehiriçi bir otelde kalacağız, dışarı çıkmak yokmuş. bizde bol bol film götürüp orada izler vakit geçiririz diye plan yaptık. zaten amacım tedavi olduğu için dışarı çıkıp gezeyim diye bir düşüncem hiç olmadı ve hiç yok. nelere katlanıyoruz bi 10 gün odada yaşamak mı zor gelecek. zaten böyle olmasının sebebi de karantinada testim negatif çıktı diye dışarı çıkıp gezen, kumarhanelere gidenler yüzünden alınmış. merkezim bu konuda insanlar rahat davrandıkları için böyle oldu yoksa hiç böyle bir planı yoktu devletin dedi. biletimizi gönderdik yarın da PCR testi vereceğiz ve karantina ücretini ödeyeceğiz. umarım herşey yolunda gider planladığımız gibi gidip döneriz inşallah.

Pcr testini ucustan48 saat oncesine mi cekmisler? Onceden 72 saat diye hatirliyorum.

Merhaba yeni üyeyim. İki tüp bebek yaptırdım. İlkinde ikiz oldu ama malesef 3.5 aylıkkek kalbı durdu düşük yaptım. Ardından aynı dene içinde ikinci tüp bebek ve o da 1 aylıkken düştü. Ben yumurta donasyonu için kıbrısla iletişşme geçtim. Ama dün gittiğim doktor 4 yumurtan olur tedaviyle dedi. Eşimde morfoloji bozuk ve hareketlilik çok az. Sizce kendi yumurtamla mı devam edeyim. Yoksa donadyon mu yaptırayım yaş 39 bu arada. Cevap verirseniz sevinirim.

Çok teşekkür ederim canım
Hayırlısı ile mutlu olarak dön inşallah

Kibrısta ayni anda donorle birlikte tedavi gorup hem donorden hem de sizden cikan yumurtaları kullanabilirsiniz maddi olarak sarsmayacaksa

merhabalar,öncelikle yaşınız gayet genc tüpbebekte veya baska bir tedavide olsa. gebe kalabiliyor ama kaybefiyor oluşunuz bence sorunun baska bir noktada olabilecegini gösteriyor.eşinizde de sorun varmis,yumurta donasyonu bu noktada risk olabilir.cok iyi arastirmaniz lazim.ayrica butun testlerini yaptirin bence esinizde dahil.ve 4 gayet iyi bir sayi ki iyi bir doktor iyi bir ilac dozu ayarlamasiyla bu sayisi arttirabilir. sahsen ben sizin durumunuzda olsam kendi yumurtamla devam ederdim.
ve arkadasinda dedigi gibi,donorle beraber es zamanli tedavi de olabilirsiniz.boylelikle sizden de olusan embriyolar denenebilir.
veyahut embriyo donasyonu düşünebilirsiniz.

Canim Canim cok üzüldüm gercekten ya insallah bidaha yasatmasin rabbim bu acilari bu ilk ve son tedavin olsun insallah dilerim rabbimden bende sana arkadasimin verdigi cevabin aynisini soyleyecektim ayni anda ikisini deneyebilirsin diyecektim .insallah bundan sinrasi cok güzel olur senin icin

Çok teşekkür ederim aynı anda hem kendinden hem donörden yumurta alındığını bilmiyordum. Sanırım bu şekilde yapaxağım.

Ço
Kibrısta ayni anda donorle birlikte tedavi gorup hem donorden hem de sizden cikan yumurtaları kullanabilirsiniz maddi olarak sarsmayacaksaçok teşekkür e

Kibrısta ayni anda donorle birlikte tedavi gorup hem donorden hem de sizden cikan yumurtaları kullanabilirsiniz maddi olarak sarsmayacaksa
Hem donörden hem kendimden yumurta kullanıldığını bilmiyordum teşeklür ederim. İnşallah doğru yere yazıyorumdur. Siteyi kullanmayı çok bilmiyorum çünkü. Acaba bu işlemin fiyatı normal yuöurta donadyonundan daha mı fazladır.

Çok yorucu bir süreç. Aslında tüp bebekte kullanılan ilaçlara benim vücudum aşırı tepki verdi. O yüzden donasyon düşünmüştüm. İyi bir doktor da bulamadım sorularıma cevap alacaüım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimsenin emeği karşılıksız kalmasın çok zor bi süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…