• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :KK17: lütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum. :KK200:
Canım Tamara hıkayeni hatırlıyorum. Bu sefer saq salim kucağına al İnşaAllah🙌🙌🙌🙌Hayırlı olsun tesavin🙏🙏❤️❤️❤️

Merhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :KK17: lütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum. :KK200:
Hayirli olsun canimmmm, insallahhh Allahin izniyle kucagina alacaksin 😍😍Rabbim Yolunuzu acik etsinnn❤️❤️🙏

Arkadaşlar merhaba,birşey sormak istiyorum size,aranızda hiç embriyo donasyonu yaptıran var mı?Deneyimleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.Biz bu yola doğru ilerliyor gibiyiz de.Hem benim yaşım geçti (44) hem de eşimin sperm sayı-morfoloji-hız sorunu var.
Ben kısmetse Haziran ayında embriyo donasyonu yaptıracağım

şimdiden hayırlı olsun.ilk tur tamam yani,gerisi de huzurlu sorunsuz güzel gecsin insallah.sonrada alalım mutlu haberini♥️ nerde yaptirdıgın önemli değil,icinize sinen yer olması önemli sonuçta.tüm duam seninle güzel arkadaşım,heyecanın katlanarak büyüsün insallah yavrun doğana kadar🤲🍀♥️
Güzel duaların için çook teşekkür ederim canım inşallah bu son olur, hepimizin kucakları yavrularıyla dolsun inşallah. :KK200: gerçekten yaşamayan bilemez bizim çektiklerimizi. hepimiz çok hak ediyoruz anne olmayı Rabbim nasip etsin inşallah :dua:

Allah yar ve yardımcınız olsunnnn inşallah 🙏💕💕Nasıl içimde hissettim duygunuzu heyecanlandımm 🙏🙏Çooook yürekten diliyorum siz ve burada olup emek veren bebeğini yüreğinde taşıyan tüm kadınlara ANNE olmayı Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🙏🎈

ben de aynı sizin gibi tedaviye giden her bir arkadaşım için aynı duyguları hissediyorum. yazılanlara kendi kendime cevap verip konuşuyorum yorum yapıyorum :KK64:heyecan, mutluluk ve sabır hep yaşadığımız duygular. bu kadar emek veren bu kadar çok anne olmayı isteyen bir kadın grubu daha yoktur herhalde. Allah hepimize nasip etsin inşallah. :dua::KK200:

Son düzenleme:
ben de aynı sizin gibi tedaviye giden her bir arkadaşım için aynı duyguları hissediyorum. yazılanlara kendi kendime cevap verip konuşuyorum yorum yapıyorum :KK64:heyecan, mutluluk ve sabır hep yaşadığımız duygular. bu kadar emek veren bu kadar çok anne olmayı isteyen bir kadın grubu daha yoktur herhalde. Allah hepimize nasip etsin inşallah. :dua::KK200:
Aminn tamaracim aminnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

Canım arkadaşım biliyorsun bende hasan beyde deniyordum ve çok iyi bir merkez ve çok iyi bir doktor
İnşallah bu defa Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasib etsin
Bak bebeklerini dedim😍
İnşallah ikiz annesi ol ve rahat taşı onları🤲😍😍

inşallah nasip olur öyle bir durum. yumurta kalitesi ilk 3 gün, sperm kalitesi sonraki 2 gün belirleyici oluyor. fire vermek elbette çok normal, benim bir arkadaşımdan 12 yumurta toplanıp sadece 7 yumurta kaldığı olmuştu, kendi yumurtası ile tüp bebek deniyordu.
Embriyo olustuktan sonra her gun gelisimi hakkinda merkezler bilgi veriyor mu? Yoksa embriyoyu rahatsiz etmemek icin gun asiri mi paylasiyorlar?
embriyoskop kullanimi yapan merkezler hangileri acaba? Sanirim embriyoskop ile disardan kamera ile kontrol saglaniyor, faydali bi yontwm mi?

Back