sperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?
Bazı dosyalarda çocukluk fotografları oluyor. Ses kayıtları ve el yazıları var. Hangi meslekleri yapıyorlar, ailelerinin sağlık durumları, çocukları var mı, varsa çocuklarının karakterleri ve dış görünüsleri ne çok kısa yazıyor. Daha önce spermlerinden hamilelik elde edilmiş mi o da yazıyor. Zaten morfolojisi yüksek sağlıklı erkekler seçiliyor sadece. Diger yerleri bilmiyorum ama sperm cryostan geliyorsa bazı donorler cocuk 18 yasına gelince onunla tanısmak için izin veriyorlar.

Edit: Ha siz embrio donasyonu icin sormussunuz. Ayri ayri da secilebilir ama elde hazir bulunan embriyolar da transfer edilebiliyor sanırım.

Biliyorum canım sana da bana da tüm bu yolda uğraşan can yoldaşlarımıza da Allah nasip etsin inşallah.
Allah söyletti kim bilir belki ikiz olur inşallah da olur

gün aşırı bilgi veriyorlar. embriyoskop yapan merkezler nereleridir hiç bilmiyorum merkezlere sorarsanız daha doğru bilgi alırsınız.

Hem yumurta hem sperm dönörünü ayrı ayrı seciceksiniz söyledi Andrey bana. İstersek o embriyoyu dondurub sonra transfer edebileceklerini ve ya fresh embriyo transferi istersek yumurta dönörüyle benim adetimi denk getireceklerini söyledi. Karmakarışık yazdıysam üzr dilerim

Sperm için donorleri gördünüz mu peki ukraynada. Ben konuştuğumda sperm donoru sayimiz az dedi sonra cyrostan getirtemez misiniz dedim olur dedi ama sonra dönüs yapmadı bana. Bi de fiyatı ne oluyor ayrı ayrı olunca.

Biliyorum canım sana da bana da tüm bu yolda uğraşan can yoldaşlarımıza da Allah nasip etsin inşallah.
Allah söyletti kim bilir belki ikiz olur inşallah da olur
Öncelikle yeni tedaviniz inşallah bu sefer anneliği tattırsın
Geçirdiğiniz süreci birazcık biliyorum başlığa bakmaya başladığım zamanlarda yazmıştınız çünkü.. Sebebi açıklanamaz bir şekilde erken doğum olmuştu diye hatırlıyorum. Başınıza 1 kere geldiği için risk almamak adına 2 embriyo transferi yapılmayabilir size.. ilki tekti çünkü yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü rahim 2 bebeği birden taşımak için daha fazla gelip kasılacak. Riski artabilir.. naçizane aklınızın bir köşesinde bulunsun Hoş zaten doktorunuzda bu durumu değerlendirecektir

Canim tamaracim bu sefer hersey guzel olacak canim arkadasim bu acilarin son bulacak hep aklimdasin burdaki herkes icin dua ediyorum dualarimdasin rabbime hergun yalvariyorum sizler icin yemin olsun . er gec kabul olacak dualarimiz .bu sinavdan alnimizin akiyla gecicez insallah hepimiz insalllaaahh❤❤❤❤❤❤❤

Biz henüz gitmedik Ukraynaya canım. Qismet olursa haziranda düşünyoruz. Ben tel de gürüşdüm. Evet yumurta dönörü kadar çok seçeneyimiz yok söyledi 70 civarinda felan. Bence yeteriı yani 70 taneden biri mutlaka benzer eşime düşünyorum. İsterseniz dondurulmuş isterseniz taze sperm kullanırız dedi. Fiyat aynı canım yumurta donasyonu ile aynı. Yani sperm için ekstra ücret almıyorlar. Bu çok avantajlı bir şey. 2 sene önce kendi yumurtamla dönör spermle yaptırtık Kıbrısda 4500 eudu.

Asla tavsiye etmiyorum. Hastadan kopuk. Tedavi öncesi Hsg dahi istemedi ve verilebilecek en yüksek dozda tedavi uyguladı sonuç negatif.
Aydın arıcı ilk denemede pozitif şok başarılı bi doktor Amerika’ya gitti yine şuan iyiki ona gitmişim hsg gerek görmüyorsa vardır bi bildiği

Tedavin hayirli olsun canim hikayeni ben de okumustum eski sayfalari okurken. Dualarimiz seninle ve tüm bu sayfadaki güzel kadinlarla Allah isinizi rast getirsin mutlu haberlerle dönün insallah.

çook teşekkür ederim haklısınız, doktorumla bu konuyu da değerlendireceğiz. ince düşünceniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…