- 25 Nisan 2021
- 154
- 747
- 18
- 47
Canım Tamara hıkayeni hatırlıyorum. Bu sefer saq salim kucağına al İnşaAllahMerhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımlütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum.
Sagol cnmayyy cok güzelçok sevindim canım.güzel basladın güzel gitsin insallah.keyfini cıkartmaya bakın oraların
Hayirli olsun canimmmm, insallahhh Allahin izniyle kucagina alacaksinMerhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyımlütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum.
Bu sefer saglikla tamamlanip kavus bebe/ bebelerine insallah.
Unutturacak guzellikler gelsin..
Dualarimiz ve kalbimiz sizinle
Ben kısmetse Haziran ayında embriyo donasyonu yaptıracağımArkadaşlar merhaba,birşey sormak istiyorum size,aranızda hiç embriyo donasyonu yaptıran var mı?Deneyimleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.Biz bu yola doğru ilerliyor gibiyiz de.Hem benim yaşım geçti (44) hem de eşimin sperm sayı-morfoloji-hız sorunu var.
Pazartesi ultrason istemiş kievdeki doktor
O sunuca göre bakalım ne diyecek
Hayirli olsun canimmmm, insallahhh Allahin izniyle kucagina alacaksinRabbim Yolunuzu acik etsinnn
İnşallah canım inşallah, Allah hepimize evlat kucaklamayı nasip etsinHayırlı olsun, inşallah bu sefer kucağına alırsın, çektiğin sıkıntılı süreçleri sana unutturur, bol şans arkadaşım
Güzel duaların için çook teşekkür ederim canım inşallah bu son olur, hepimizin kucakları yavrularıyla dolsun inşallah.şimdiden hayırlı olsun.ilk tur tamam yani,gerisi de huzurlu sorunsuz güzel gecsin insallah.sonrada alalım mutlu haberininerde yaptirdıgın önemli değil,icinize sinen yer olması önemli sonuçta.tüm duam seninle güzel arkadaşım,heyecanın katlanarak büyüsün insallah yavrun doğana kadar
Allah yar ve yardımcınız olsunnnn inşallahNasıl içimde hissettim duygunuzu heyecanlandımm Çooook yürekten diliyorum siz ve burada olup emek veren bebeğini yüreğinde taşıyan tüm kadınlara ANNE olmayı Rabbim nasip etsin inşallah
Canım Tamara hıkayeni hatırlıyorum. Bu sefer saq salim kucağına al İnşaAllahHayırlı olsun tesavin
Supersiniz vallaaa kievciler sizi kievden hepiniz bebislerinuzle dönün insallah ❤❤❤❤❤❤Kıbrıs yolu açıldı biz toplu olarak kieve yolcuyuz
Aminn tamaracim aminnnnben de aynı sizin gibi tedaviye giden her bir arkadaşım için aynı duyguları hissediyorum. yazılanlara kendi kendime cevap verip konuşuyorum yorum yapıyorumheyecan, mutluluk ve sabır hep yaşadığımız duygular. bu kadar emek veren bu kadar çok anne olmayı isteyen bir kadın grubu daha yoktur herhalde. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Canım arkadaşım biliyorsun bende hasan beyde deniyordum ve çok iyi bir merkez ve çok iyi bir doktorMerhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
Ohh çok şükürCikti cnm negatifsabah ucuyoruz allah nasip ederse
Canım Tamaram inşallahCanım benim çok az kaldıgüzel yüreklim
Biz kievden siz kıbrıstan hepimizin bebişleri gelsiiiiiinnnnSupersiniz vallaaa kievciler sizi kievden hepiniz bebislerinuzle dönün insallah ❤❤❤❤❤❤
Embriyo olustuktan sonra her gun gelisimi hakkinda merkezler bilgi veriyor mu? Yoksa embriyoyu rahatsiz etmemek icin gun asiri mi paylasiyorlar?inşallah nasip olur öyle bir durum. yumurta kalitesi ilk 3 gün, sperm kalitesi sonraki 2 gün belirleyici oluyor. fire vermek elbette çok normal, benim bir arkadaşımdan 12 yumurta toplanıp sadece 7 yumurta kaldığı olmuştu, kendi yumurtası ile tüp bebek deniyordu.
sperm donörünü kendimiz mi seçiyoruz?fotoğraf vs gösteriyorlar mı acaba?Ben kısmetse Haziran ayında embriyo donasyonu yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?