Canım Tamara hıkayeni hatırlıyorum. Bu sefer saq salim kucağına al İnşaAllahHayırlı olsun tesavin

Hayirli olsun canimmmm, insallahhh Allahin izniyle kucagina alacaksin Rabbim Yolunuzu acik etsinnn

Ben kısmetse Haziran ayında embriyo donasyonu yaptıracağım

Güzel duaların için çook teşekkür ederim canım inşallah bu son olur, hepimizin kucakları yavrularıyla dolsun inşallah. gerçekten yaşamayan bilemez bizim çektiklerimizi. hepimiz çok hak ediyoruz anne olmayı Rabbim nasip etsin inşallah

ben de aynı sizin gibi tedaviye giden her bir arkadaşım için aynı duyguları hissediyorum. yazılanlara kendi kendime cevap verip konuşuyorum yorum yapıyorum heyecan, mutluluk ve sabır hep yaşadığımız duygular. bu kadar emek veren bu kadar çok anne olmayı isteyen bir kadın grubu daha yoktur herhalde. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Aminn tamaracim aminnnn❤❤❤❤❤

Canım arkadaşım biliyorsun bende hasan beyde deniyordum ve çok iyi bir merkez ve çok iyi bir doktor
İnşallah bu defa Rabbim bebeklerini kucağına almayı nasib etsin
Bak bebeklerini dedim
İnşallah ikiz annesi ol ve rahat taşı onları

Embriyo olustuktan sonra her gun gelisimi hakkinda merkezler bilgi veriyor mu? Yoksa embriyoyu rahatsiz etmemek icin gun asiri mi paylasiyorlar?
embriyoskop kullanimi yapan merkezler hangileri acaba? Sanirim embriyoskop ile disardan kamera ile kontrol saglaniyor, faydali bi yontwm mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…