• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben biotex in sitesine baktım. Andrey diye biri yok. Googlea da da yok. İşten mi ayrıldı acaba? Başka türkçe bilen varmıdır? Tedirgin oldum şimdi
Canım biotexin sitesinde watsap numarası var
O numara Andreyin numarası
Kayd et telefonuna watsaptan bağlantı kur

Kızlar merhaba. Ben de Andrey’le görüştüm. Öğretmenim ve bu yaz tatilinde transfer işlemini tamamlamayı planlıyorum ama araya rahim filmi girdi. Rahim filmi çektirdikten sonra transfer için beklemem gerekir mi?
Rahim filminden sonra adet gör ve başla tedaviye

buyuk ihtimal 4 sene öncesi olduğu icin tedaviye başladıgınızda yenilemenizi ister doktorunuz.tabii en sağlıklı bilgiyi tedaviye basladığınız yer verir.ben 7 ay önce cektirdim ama benden de isteyebilirler tekrar
7 ay içinde bir ameliyat,kürtaj olmadıysan gerek yok

Herkese merhaba, bir şey soracağım sizlere arkadaşlar. Donöre Lucrin başlanmış ise yumurta toplama işlemi ne zaman olur acaba? Z Zaza74 sen bilirsin ya da bileniniz varsa...
Donör adet görünce siklüsün 2-3 günü stimulyasyon başlanıyor 10-12 gün sürüyor
Yani kız adet gördükten 2 hafta sonra👍

Tum ulke tedavileri hiz kesmeden devam etsin, gebelik haberleri gelsin🙏Heyecanla takipteyiz..
Benim sormak istedigm genelde 15 yumurta hep toplaniyor, 1 eksik ya da 1 fazla. Bu sayi normal bir aralik midir?
toplAnan ve olgun cikan ve dollenen ve 5.gune giden gibi bir oran yapacaksak nasil bir sonuc cikar?
Mesela 15 toplandi , kac tanesi olgun olup kac tanesi dollenip 5.gune gitmesi ve AA kalite kalmasi iyidir.
Ukrayna ve kibris deneyimi olan arkadaslar nasil olmali ki basari sansi da yuksek olsun.

Tum ulke tedavileri hiz kesmeden devam etsin, gebelik haberleri gelsin🙏Heyecanla takipteyiz..
Benim sormak istedigm genelde 15 yumurta hep toplaniyor, 1 eksik ya da 1 fazla. Bu sayi normal bir aralik midir?
toplAnan ve olgun cikan ve dollenen ve 5.gune giden gibi bir oran yapacaksak nasil bir sonuc cikar?
Mesela 15 toplandi , kac tanesi olgun olup kac tanesi dollenip 5.gune gitmesi ve AA kalite kalmasi iyidir.
Ukrayna ve kibris deneyimi olan arkadaslar nasil olmali ki basari sansi da yuksek olsun.

15 yumurta toplanması gayet normal bir durum kendi yumurtanız da toplansa o yaşlarda ancak o kadar çıkar. 5.güne en az 4-5 tane gitmesi beklenir ve olması gereken budur aslında. ama bazen 2-3 tane 5.güne gidiyor. kalite konusu ise biraz sıkıntılı. 3 AB olunca bile transfer yapıyorlar ki bu da gebelik şansını biraz daha düşürüyor. en iyisi 5AA tabi ama işte her zaman da yakalanamıyor. Ben 4AB ile gebe kalmıştım.

15 yumurta toplanması gayet normal bir durum kendi yumurtanız da toplansa o yaşlarda ancak o kadar çıkar. 5.güne en az 4-5 tane gitmesi beklenir ve olması gereken budur aslında. ama bazen 2-3 tane 5.güne gidiyor. kalite konusu ise biraz sıkıntılı. 3 AB olunca bile transfer yapıyorlar ki bu da gebelik şansını biraz daha düşürüyor. en iyisi 5AA tabi ama işte her zaman da yakalanamıyor. Ben 4AB ile gebe kalmıştım.
Donorun kaliteli bir ayina gelmek nasip olsun insallah.5.gune 4-5 kalmasi sperm kaynakli sorun oldugunu filan gosterir mi? Bir de donorun toplananlardan olgun yumurta2-3 tane fire vermesi normal midir?

Merhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :KK17: lütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum. :KK200:

Donorun kaliteli bir ayina gelmek nasip olsun insallah.5.gune 4-5 kalmasi sperm kaynakli sorun oldugunu filan gosterir mi? Bir de donorun toplananlardan olgun yumurta2-3 tane fire vermesi normal midir?

inşallah nasip olur öyle bir durum. yumurta kalitesi ilk 3 gün, sperm kalitesi sonraki 2 gün belirleyici oluyor. fire vermek elbette çok normal, benim bir arkadaşımdan 12 yumurta toplanıp sadece 7 yumurta kaldığı olmuştu, kendi yumurtası ile tüp bebek deniyordu.

Merhaba güzel arkadaşlarım, benim durumumu biliyorsunuz. geçirmem gereken süre doldu ve yeniden denemeye karar verdik. görüşmeler, donör seçimleri, ilaç kullanımları falan hepsi tamam. bugün planlamam yapıldı veeee kısmetse salı günü yola çıkıyoruz. biletleri aldık, merkeze gönderdik ve şimdi heyecanla bekliyorum. Kiev için eşim pek sıcak bakmadı, merkez olarak da Hasan beye çok güvendik zaten biliyorsunuz hamile kalmış ve 16 haftalık olana kadar devam etmişti.
şimdi bakalım bizi neler bekliyor. içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım :KK17: lütfen dualarınız eksik etmeyin. hepinizi koocaman öpüyorum. :KK200:
Bu sefer saglikla tamamlanip kavus bebe/ bebelerine insallah.
Unutturacak guzellikler gelsin..
Dualarimiz ve kalbimiz sizinle

Hayırlı olsun, inşallah bu sefer kucağına alırsın, çektiğin sıkıntılı süreçleri sana unutturur, bol şans arkadaşım 🙏🍀

şimdiden hayırlı olsun.ilk tur tamam yani,gerisi de huzurlu sorunsuz güzel gecsin insallah.sonrada alalım mutlu haberini♥️ nerde yaptirdıgın önemli değil,icinize sinen yer olması önemli sonuçta.tüm duam seninle güzel arkadaşım,heyecanın katlanarak büyüsün insallah yavrun doğana kadar🤲🍀♥️

Allah yar ve yardımcınız olsunnnn inşallah 🙏💕💕Nasıl içimde hissettim duygunuzu heyecanlandımm 🙏🙏Çooook yürekten diliyorum siz ve burada olup emek veren bebeğini yüreğinde taşıyan tüm kadınlara ANNE olmayı Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🙏🎈

Back