Zazacım, sonuç ne olursa olsun karar bizim. Senin paylaşımlarınla Andrenin anlatımları birebir örtüşüyordu; bu kliniğin daha kurumsal, organize, donör portföyü geniş ve işleyişin sistematik olduğu kanısındayım. Hakkımızda hayırlısı olsun..
ne güzel kistlerin küçülmüş bu iyi haber hadi bakalımmm, belki de hemen başlatır işleme

Yarın bakalım doktor ne diyecek

Yumurta donasyonu yaptıracak arkadaşlar siz kendiniz için takviye bakım vs yapıyor musunuz rahim hazırlamak adına? Eşimi bakıma aldım keçiboynuzları vitaminler falan havalarda uçuşuyor. Benim bu süreçte kendime yapabileceğim bir takviye ya da dikkat edeceğim bir unsur var mıdır?

Kendim için de eşim için de maalesef hiç bir şey yapmıyorum.. eşlerimiz için ve kendimiz için ne yapmalıyız, bilen arkadaşlarımız burada paylaşırsa sevinirim.

Ben kendi yumurtalarımı kullanacağım ama yine de bir takım takviyeler alıyorum omepa vm, krilom, d vitamini, gynositol gibi..

Bir de impryl kullanıyorum. Bunu yumurta donasyonu yapacak arkadaşlara da tavsiye edebilirim.. Embriyo ve gebelik sağlığı için oldukça iyi bir takviye, enerji üretimi ve hücre sağlığının devamlılığında etkiliymiş. Erkek ve kadın kullanımı için uygun hatta erkeklerde kullanımı oldukça yaygın. Partogen ilaç adresinden inceleyebilirsiniz bi ara en uygun orda satılıyordu hatta, şuan trendyolda da var.

Kendim için de eşim için de maalesef hiç bir şey yapmıyorum.. eşlerimiz için ve kendimiz için ne yapmalıyız, bilen arkadaşlarımız burada paylaşırsa sevinirim.
Bende folik asit omega 3 polen kullaniyorum folik asiti ilk tedavimden beri kullaniyorum birakma devam et demisti gynolife bana ben ari ekmegi kullaniyorum ve esimde ayni ari ekmeginin faydasi cokmus diye okumustum sabahlari kahvaltidan önce yiyorum bol bol selenyum takviyesi d vitamini valla bunlarin faydasini kilo verme donemindede gordum ben bunlari kullaniyorum sadece bide inanilmaz kilo verdim 32 kilo verdim ilk gittigimde baya kiloluydum murat bey kilo vermen cok iyi olmus bu sefer isimiz daha kolay dedi anlamadim ama yinede rahmime faydasi oldugunu dusunuyorum

Eczanede varmidir acaba canim

Merhaba gelecegin anneleri
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin kucagimizi bos birakmasin insallah
İstanbul anadolu yakasinda sperm testi icin onerebileceginiz iyi merkezleri yazabilir misiniz lutfen rahim filmi mi sonomed de cevat hocaya yaptiricam

ben bir tüp bebek tedavi oncesinde 3 ay impryl i kullanmistim.eşimde kullanmisti,onda herhangi bir sorun olmamasina ragmen.ne benim yumurta sayimda ne kalitesinde hicbirsey degistirmemisti.hatta eşiminde ne sayida ne morfoliji-hareketlilikte etki etmemisti ama faydasini gören cok,bizde neden etki yaratmadi bilmiyiruz.
nacizane; kendi yumurtasini kullanan veya kullanmayan herkese tavsiyem arisutu olur birinci sırada,erkekler icinde keciboynuzu özü mutlaka.

Medicalpark Göztepe Hastanesi Tüp bebek laboratuarı Ferhat Cengiz

Haklısınız herkeste benzer etki yapmıyor takviyeler.
Bu tip takviyeler yumurta sayısı artsın diye değil zaten ama. Yumurta sayısını arttıran bişey olduğunu sanmıyorum ben. Daha anne karnında yumurta rezervi oluşuyor ve doğduktan sonra bir daha artmıyor o sayı maalesef. Kaliteye de dolaylı yoldan uzun vadede etki ediyor olabilirler ama bunu bilmemiz çok mümkün değil gibi
Bu tip takviyeler özellikle hücre yenilenmesinde antioksidan etki göstererek iş yapıyor..
Vücudu tazeliyor genel anlamda benim fikrim.

Boş durmamak adına içiyorum ben de faydalarını görüyoruzdue umarım

Ben bişeyi çok merak ediyorum, bu yolda başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum öncelikle
Umarım girdiklerinde foruma bu paylaşımımı görürler..
Evlat bu, yaşadıklarımızdan sonra asla zorluğu ön planda bile olamaz ama özellikle donasyon konusunda zaman içinde “bu konuyu hiç düşünmemiştik, ah şu da varmış hiç hesap etmemiştik” dedikleri şeyler yaşadılar mı acaba?
Bu yolda başarıya ulaşana kasar pes etmeyeceğim söylenen hiç bir şey fikrimi değiştirmeyecek ama bu gibi paylaşımlar hiç görmüyorum.. Şuan evlat hasretimizden bazı şeyleri göremiyor ya da düşünemiyor olabiliriz diye bu sorum.. yarın bir gün başımıza gelince şok olmayalım diye
En basitinden sperm donasyonu olacak bizim. Doğduğunda bilmeyenler aa aynı babası dediklerinde her sefernde içimizi hüzün kaplayacak mı bir süre sonra hepsine gülüp geçecek miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…