• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke gebelik/doğum seviyesine gelebilseydim 😂🙏 nerdeee!! geç farkındalık iştee.. Boşa zaman kaybı..
Evet, biz de Kiev yolcusuyuz. Günü henüz belli değil, kısmetse bayramdan sonra Kieve gideceğiz.
Zazacığımın Kieve ilk ziyaretinde klinik hakkında burada yapmış olduğu paylaşımların kararımızda çok büyük etkisi oldu.

Hayırlısı diyelimm..
İnşallah kararınızı etkilediğim için pişmanlık duymazsınız
Bende bugün doktora gitim burda
Rahim içi iyi
Yumurtalıkta kistler küçülmiş şükür
Andreye ultrasyon fotoraflarını atım
Yarın doktor dönücekmiş
Bakalım nasıl yol çizicek

Kıbrıs icin istenen bulasıcı hastalik testlerinden yaptirdim daha hepsinin sonucu gelmedi ama sonucu gelenlerden anti rubella igG 128 geldi sınir degerin cok üstünde. Ne anlama geliyor bu hanimlar. Tedavisi var mı? Ne yapabilirim
Kızamıkcık antikoru anti rubella
LgG kronik olduğu için korkma
Belki immun sistemi destekleyici verirler,belkide hiç önemsemezler

ahh ne guzel🦋 geç diye birsey yok bence..herkesin bir zamanı var.
evet,gördügüm kadarıyla Zaza herkesin duasında🤲 insallah hem onun hem senin hem de diger tum arkadaşlarımın guzel haberlerini alırız🍀
İnşallah kuzum
Hepimizin güzel sonucunu alalım🤲

Benım bu corona testı bıraz karısık nasıl yapcam bılmıyom cumadan yapsam cumartesı/ pazar sonuc verılmıyormus haftasonu oldugu ıcın . Aynı gün cıkanlarda ( bazen gecıkebılırmıs sonuc)139 euro bır kişi😱 oda yetıscekmı bılmıyorum.

Benım bu corona testı bıraz karısık nasıl yapcam bılmıyom cumadan yapsam cumartesı/ pazar sonuc verılmıyormus haftasonu oldugu ıcın . Aynı gün cıkanlarda ( bazen gecıkebılırmıs sonuc)139 euro bır kişi😱 oda yetıscekmı bılmıyorum.
Offf nakadar pahalı
Allahım almanyada her şey zor yaa
Uçağım var deseniz yinemi okadar pahalı?
Acaba başka bir yerdenmi bakılsa

Valla cnm hıc bılmıyorum ben internetten arastırdım . Bir kac yer buldum onları arattırcam eşime. O dedıgını hıc bılmıyorum.
Almanyada arkadaşım var dur ona sorum
Beyza acaba Andrey onlara gelen alman hastalarınamı sorsa
Kız dünyanın her yerinden ora gelen var

Offf nakadar pahalı
Allahım almanyada her şey zor yaa
Uçağım var deseniz yinemi okadar pahalı?
Acaba başka bir yerdenmi bakılsa
Avusturyada 179€ 4 saat içinde çıkanlar. Burası Almanyadan daha pahalı . İlaçlarımı eksik almışım devlet çder dedim ama ödemiomuş maalesef türkiyedekinin 3 katı burada

Almanyada arkadaşım var dur ona sorum
Beyza acaba Andrey onlara gelen alman hastalarınamı sorsa
Kız dünyanın her yerinden ora gelen var
Valla bende sasırdım kaldım artık, 36 saate 24 saate cıkanlar ucuz ama bana uymuyor pazar ucacagım ve cumartesı pazar sonuclar gelmıyormus😔

İnşallah kararınızı etkilediğim için pişmanlık duymazsınız
Bende bugün doktora gitim burda
Rahim içi iyi
Yumurtalıkta kistler küçülmiş şükür
Andreye ultrasyon fotoraflarını atım
Yarın doktor dönücekmiş
Bakalım nasıl yol çizicek

Ay hadi inşallah her şey harika gidiyor Allah tez vakit beklediğimiz haberi almayı nasip etsin :anneadayı::KK200::dua:

Allahım nakadar zorluk ç
Avusturyada 179€ 4 saat içinde çıkanlar. Burası Almanyadan daha pahalı . İlaçlarımı eksik almışım devlet çder dedim ama ödemiomuş maalesef türkiyedekinin 3 katı burada
ekiyorsunuz
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Back