Sana sadece şunu söyleyebilirim 38 sonrası İnan herşey daha zor oluyor, sen 6 tedaviyi daha genç yaşlarda yaşamışsın, benim bu kadar tedaviye sabır göstermemin tek sebebi bu süreçte hem tedavisiz 3 kez hamile kalmam hem de ilk tedavide hamilelik oluşmasıydı, nasılsa hamile kalabiliyorum o sağlıklı embriyoyu da buluruz diye bekledim hiç hamilelik olmasaydı bu kadar beklemezdim sanırım, çünkü aldığım onca hormon sonucu göğsümde bir gün pat diye bir kitleyle karşılaşmama sebep oldu şükür tehlikeli bir şey değilmiş ama olabilirdi de, o kitleden sonra donasyona bakma cesaretim oldu öncesinde biliyordum ama açıp okumaya bile korkuyordum, kitle aklımı başıma getirdi sen napıyorsun kendine dedim, senin karnında senin kanınla beslenecek acabalarımın hepsi uçtu gitti onu ben yetiştiricem benim evladım olucak, bu işin maddi boyutu da ayrı 10 tüp tedavisi, 2 kez Kıbrıs’ta donasyon yaşanan psikolojik çöküşler, inşallah Ukrayna’da her şey benim için güzel ilerler, senin için de en kısa zaman da en hayırlı kararı almanı diliyorum