Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıbrıs’taki merkezlerin istediği tahliller var ya onlara başlayacağız biz yumurta donuasyonu yaptıracağız çünküKo
Kontrol amaçlı mı sperm testi yaptıracaksınız eşinize? Tedavi öncesi
Aaaa Onu bilmiyordum yumurta donuasyonu yapılacak Kıbrıs’taki merkezin istediği tahliller yapılacak o zaman tüp bebek merkezleri ile ilgili laboratuvarlarda yatırmak gerekiyor demekki çok teşekkür ederimBence detaylı bir analiz istiyorsanız özel hastanelerin ivf laboratuarları daha iyi bakıyor. Özel laboratuarlarda tam sonuç alamayabilirsiniz. Bir de ne amaçla sperm testi yaptırdığınızda önemli..
Hosgeldin canim aramiza sayfamiza hosgeldin cok uzuldum ya dilerim rabbimden bir daha yasatmasin canim normal tup bebekte nasil ugukunuyorsa bunuda oyle dusun tek farki donorun yumurtasi sana veriliyor ilk baslarda hepimiz tedirgindik canim hic birsey bilmiyorduk ben burdan cok sey öğrendim mesala butun tedir ginliklerim gitti hic tedirgin olma. Insallah en kisa zamanda anne olursun sende❤❤❤❤❤❤ tekrar hosgeldin sormak istediklerin olursa cekinmeden sor hepimiz kardesiz burda ayni amac icin yola ciktik dert ortagiyiz hepimiz sana yardimci oluruz❤❤❤❤❤Merhabalar,
6 yildir takip ediyorum ama uye olamamstim bugun karar verdim uye olmaya. 45 yasima girdim ;( 9 kere tup bebek denemem oldu 2 kere hamile kaldim ama 9.haftada malaesef kaybettik. 6 yil oncede tup bebek e basladigimda erken menopodum ( 10 yil once cikolata ksiti ameliteyi oldugum icin ) su anda da reglilerim cok duzensiz. Yumurta donasyonuna dusunuyoruz ama guvenemiyoruz. siz nasil guven sorununu astiniz.
Bu arada ilk defa yaziyorum o yuzden hata yapabilirim tam olarak nereye yazacagimdan emin olamadim.
Yorum yapmak isterseniz cok sevinirim.
Tesekkurler
Yani Kıbrıs’taki merkezin istediği semen analizi tam test oluyor muş oda yine de tüp bebek merkezlerinde mi yaptırmak gerekiyor sperm testiniBence detaylı bir analiz istiyorsanız özel hastanelerin ivf laboratuarları daha iyi bakıyor. Özel laboratuarlarda tam sonuç alamayabilirsiniz. Bir de ne amaçla sperm testi yaptırdığınızda önemli..
Ozledik seniii canimmm ozlemimm ❤❤❤ yavrusunla beraber musmutlu hayat dilerim sana ayaginiza tas değdirmesin rabbimBizim kuzumuz 10,5 aylık oldu yumurta donasyonu tek dediğimiz bu bal iyi ki bizim biz bu canıçinr kavuşmak için bunca yıl uğrastıysak iyi ki de uğraşmışız can parçamı hiç bişeye değişmem iyi ki o olmuş binlerce şükür rabbime yani kelime bile yokki anlatacak, ayrıca benzetme konusu da bana da vrnzten oluyor eşime de ya valla hiç umrumux da değil bazen diyoruz bizi beğenmedi kendine benzedi fln yani insan hiç takılmıyo valla bizim yapımızdan mı bilmiyorum ki biz iki aşıktık 3 olduk rabbim can sağlığı versin yavruma yani bu yavrumuz bugün alalım sizin ikinizin çocuğu olacak deseler ölürüm de vermem bal gözlü oğlumu daha nasıl anlatim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hersey cok guzel olur insallah senin icin heyacanini yurekten paylasiyorum kiz ben bile heyacanlaniyorumm sizler icin vallahi billahi hepinizin acisini tatlisini heyacanlarinizi yurekten hissediyorum insallah guzel haberlerle dön ❤❤❤❤❤❤Ön görüşme cnm bakalım neler olcak , hersey yolundadır inşallahbenım ilk donosyon tedavım cok heycanlıyım vallahı dilerim son olurRabbimm herkesin yüzüne gülsün inşallahhhh emeklerımızın karsılıgını almamızı nasip etsin Allah
İlla tüp bebek merkezinin laboratuvarında yaptırmanız şart değil, herhangi bir hastanede de ya da özel bir laboratuarda da yaptırabilirsiniz ama olduğumuz tedaviler pahalı tedaviler başa dönüp tekrar tekrar yaptırma şansı çoğumuzun yok ya da çok az, o yüzden sperm parametrelerinde bir sıkıntı varsa görülmesi ve baştan önlem alınması açısından iyi bir yerde testi yaptırmanızda yarar var benceAaaa Onu bilmiyordum yumurta donuasyonu yapılacak Kıbrıs’taki merkezin istediği tahliller yapılacak o zaman tüp bebek merkezleri ile ilgili laboratuvarlarda yatırmak gerekiyor demekki çok teşekkür ederim
Yok canım yarın gece gidiyoruz, bugün pcr yaptırdık, Andrey tüm belegelerimizi gönderdi bugün A az sekerli bugün Andrey çok yoğundu tatil dönüşü çok yoğunmuş döner mutlakaB Bluemoon78 corona testin cıktımı cnm bu gece cıkcaktın demı sen yola
Allah bağışlasın, birlikte uzun ömürler nasip etsinBizim kuzumuz 10,5 aylık oldu yumurta donasyonu tek dediğimiz bu bal iyi ki bizim biz bu canıçinr kavuşmak için bunca yıl uğrastıysak iyi ki de uğraşmışız can parçamı hiç bişeye değişmem iyi ki o olmuş binlerce şükür rabbime yani kelime bile yokki anlatacak, ayrıca benzetme konusu da bana da vrnzten oluyor eşime de ya valla hiç umrumux da değil bazen diyoruz bizi beğenmedi kendine benzedi fln yani insan hiç takılmıyo valla bizim yapımızdan mı bilmiyorum ki biz iki aşıktık 3 olduk rabbim can sağlığı versin yavruma yani bu yavrumuz bugün alalım sizin ikinizin çocuğu olacak deseler ölürüm de vermem bal gözlü oğlumu daha nasıl anlatim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Insallah her isteyen bir an once anne olur.Hosgeldin canim aramiza sayfamiza hosgeldin cok uzuldum ya dilerim rabbimden bir daha yasatmasin canim normal tup bebekte nasil ugukunuyorsa bunuda oyle dusun tek farki donorun yumurtasi sana veriliyor ilk baslarda hepimiz tedirgindik canim hic birsey bilmiyorduk ben burdan cok sey öğrendim mesala butun tedir ginliklerim gitti hic tedirgin olma. Insallah en kisa zamanda anne olursun sende❤❤❤❤❤❤ tekrar hosgeldin sormak istediklerin olursa cekinmeden sor hepimiz kardesiz burda ayni amac icin yola ciktik dert ortagiyiz hepimiz sana yardimci oluruz❤❤❤❤❤
Canim yolunuz acik olsun.Guzel haberlerle dönün insaallah❤Yok canım yarın gece gidiyoruz, bugün pcr yaptırdık, Andrey tüm belegelerimizi gönderdi bugün A az sekerli bugün Andrey çok yoğundu tatil dönüşü çok yoğunmuş döner mutlaka
Canım kaç kez tüp bebek tedavisi görmüştün??Ön görüşme cnm bakalım neler olcak , hersey yolundadır inşallahbenım ilk donosyon tedavım cok heycanlıyım vallahı dilerim son olurRabbimm herkesin yüzüne gülsün inşallahhhh emeklerımızın karsılıgını almamızı nasip etsin Allah
evet evet,az önce görüstüm aklımıza gelen tüm soruları sorduk, çogu ön bilgiyi de edindik.birkaç konu var aklımıza takılan.bakalım,acelemiz yok.ne de olsa su akıp yolunu buluyor..hayirlisi olsun hepimizin hakkindaYok canım yarın gece gidiyoruz, bugün pcr yaptırdık, Andrey tüm belegelerimizi gönderdi bugün A az sekerli bugün Andrey çok yoğundu tatil dönüşü çok yoğunmuş döner mutlaka
Tamara kuzum bugün döndüler banaZazacım var mı bir gelişme heyecanla bekliyorum
Hayirli yolculuk olsun insallah guzel haberlerle don sende canimYok canım yarın gece gidiyoruz, bugün pcr yaptırdık, Andrey tüm belegelerimizi gönderdi bugün A az sekerli bugün Andrey çok yoğundu tatil dönüşü çok yoğunmuş döner mutlaka
Donorun butun testleri yapiliyor canim evet sonuclari vermezler fakat bir sorun olursa donorden yumurta toplami islemi yapilmaz sen icini ferah tutTesekkur ederim yorumunuz icin. Insallah her isteyen bir an once anne olur.
Ben aslinda belki bu konular konusuldu ama dedim ya yeni oldugum icin bulamadim.
Sorum su, donorin saglikli oldugunu nerden emin olabilecegiz ? yani testler yapiliyormus ama, bize sonuclari verilmiyor galiba ?
Aslinda bu surecteki tek tedirginligimi bu.
Vallahi bunlar cok titiz cok guzel haber bu rabbim insallah guzel sonuclar vericek burdan buna yurekten inaniyorum yillarca sıkıntılar cektin canim bu son olucak insallah burasi baya titiz bir merkez belli yuzunu guldursun rabbim insallah❤❤❤❤❤❤Tamara kuzum bugün döndüler bana
Doktor zolodex iğne vermişti bana,onu vur göbekten dedi
İlaca devam(6 hap) kaldı
24 mayıs yine ultrasona gir ve sonucu at dedi
Anam beni böyle titiz hazırlayan olmamıştı
Kız bu kaç sene ben boşuna mı tedavi oldum
Neyse,bakalım ne çıkıcak bundan
Zaten her şeyi yazıyorum
Buna sevindim canim .❤❤❤❤❤evet evet,az önce görüstüm aklımıza gelen tüm soruları sorduk, çogu ön bilgiyi de edindik.birkaç konu var aklımıza takılan.bakalım,acelemiz yok.ne de olsa su akıp yolunu buluyor..hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
size de simdiden iyi yolculuklar,hersey guzel olsun
Hemde feci doluHayırlı olsun şimdiden döner cnm , sagolsun hic cevapsız bırakmaz, cok yogun olabılır cnm klinik paskalyadan sonra emınım cok yogundur. İnşallah hayırlısı olur hakkında benım cok az kaldı heycanlanmaya başladım haftaya pazar kiewdeyız inşallah