Bence detaylı bir analiz istiyorsanız özel hastanelerin ivf laboratuarları daha iyi bakıyor. Özel laboratuarlarda tam sonuç alamayabilirsiniz. Bir de ne amaçla sperm testi yaptırdığınızda önemli..
Çünkü bu laboratuarlarda invert mikroskop denilen özel mikroskoplar var ve hiç bir detay kaçmıyor.

Ben de
Bu konuda konusacak kisi ben degilim cunku hem bekarim hem de daha hiçbir şey yaptırmadım. Ancak olur da yumurta donasyonu yaptırmak zorunda kalırsam diye düşündüm bir müddet. O hüzün bir şekilde kesinlikle zayıflar hatta çoğu zaman hatırlanmaz bile ama az da olsa benim içimde kalırdı. Benim çocuk istememin en büyük sebebi kendi çocukluğuma duyduğum özlem ve özellikle ilkokul çağıma geldiğimde fazlaca ihmal edilmiş bir çocuk oluşum. Sanki doğurarak kendim için bir şeyleri yeniden, en baştan bu kez sevgiyle emekle yapacakmışım gibi hissetmem. Bir şeyleri telafi etme çabası belki de. Ancak olur da bu özlemime kavuşamazsam kesinlikle donasyon yaptıtırım ve yine doğuracağım bebeği de çok çok severim. Bence eşiniz de bu şekilde hissedecektir <3

Dilerim rabbimden karsina anlayisli seninle hayati paylasan dertleri birlikte paylasacagin birisini cikarsin en kisa zamanda insallah seninde kucagin en kisa zamanda dolsun

Dilerim rabbimden karsina anlayisli seninle hayati paylasan dertleri birlikte paylasacagin birisini cikarsin en kisa zamanda insallah seninde kucagin en kisa zamanda dolsun
Yaa çok teşekkür ederim. Buradaki bütün kadınlar için aynısını diliyorum ben de. Her sey tam zamanında ve olabilecek en iyi şekilde sonuçlansın hepimiz için.

Umarım içinizden geçen yapmak istediğimiz her şeyi evladınızla yaşarsınız

Eşimin hislerinden zerre şüphem yok, çünkü ona babalık tattırabilecek bir evlat yetiştirebileceği tek yol bu.. sonuna kadar da gideceğiz.. Sadece manevi yükü acaba zamanla hafifler mi? Ya da çocuğumuz olduğunda tüm bunları unutup hayatımızda bu zor günler yaşanmamış gibi bu zor kararlar alınmamış gibi akıp gider mi hayat? Tek derdimiz gece uykusunun az olması, hazırladığımız şeyi yememesi ya da derslerinden düşük not alması gibi önemsiz kaygılar olarak kalır mı..

arkadaşlar merhaba,bugun ilk adımı attık kievde andrey e yazdık.bakalım neler ögrenicez..
gerci daha cevap yazmadı
Hayırlı olsun şimdiden döner cnm , sagolsun hic cevapsız bırakmaz, cok yogun olabılır cnm klinik paskalyadan sonra emınım cok yogundur. İnşallah hayırlısı olur hakkında benım cok az kaldı heycanlanmaya başladım haftaya pazar kiewdeyız inşallah

cnm inşallah unutcaz bu günleri allahın ıznıyle cok şeyler yasadık hepimiz ama karsılıgını alacagız geçecek hepsi. Kızlarr benım arkadasım bılıyosunuz ikizlerini dünyaya getırdı yumurta donosyonu ile yemın edıyorum aynı ona benzıyorlar Allahım hepimize bu mıtlulugu yaşatsınn inşallahhh

cok tesekkurler,hic acelem yok zaten onemli olan adım atmak karar verebilmek adına fikir sahibi olmak..zaten sizlerinde orda olmasi baska merkez arastirtmadı bana
ayy ben okadar kısmı aşmış olsam düsünemiyorum heyecanı
insallah iyi olucak hersey,transfer olup geliceksiniz dimi

Ön görüşme cnm bakalım neler olcak , hersey yolundadır inşallahbenım ilk donosyon tedavım cok heycanlıyım vallahı dilerim son olurRabbimm herkesin yüzüne gülsün inşallahhhh emeklerımızın karsılıgını almamızı nasip etsin Allah

Merhabalar,

6 yildir takip ediyorum ama uye olamamstim bugun karar verdim uye olmaya. 45 yasima girdim ;( 9 kere tup bebek denemem oldu 2 kere hamile kaldim ama 9.haftada malaesef kaybettik. 6 yil oncede tup bebek e basladigimda erken menopodum ( 10 yil once cikolata ksiti ameliteyi oldugum icin ) su anda da reglilerim cok duzensiz. Yumurta donasyonuna dusunuyoruz ama guvenemiyoruz. siz nasil guven sorununu astiniz.

Bu arada ilk defa yaziyorum o yuzden hata yapabilirim tam olarak nereye yazacagimdan emin olamadim.

Yorum yapmak isterseniz cok sevinirim.

Tesekkurler

Bizim kuzumuz 10,5 aylık oldu yumurta donasyonu tek dediğimiz bu bal iyi ki bizim biz bu canıçinr kavuşmak için bunca yıl uğrastıysak iyi ki de uğraşmışız can parçamı hiç bişeye değişmem iyi ki o olmuş binlerce şükür rabbime yani kelime bile yokki anlatacak, ayrıca benzetme konusu da bana da vrnzten oluyor eşime de ya valla hiç umrumux da değil bazen diyoruz bizi beğenmedi kendine benzedi fln yani insan hiç takılmıyo valla bizim yapımızdan mı bilmiyorum ki biz iki aşıktık 3 olduk rabbim can sağlığı versin yavruma yani bu yavrumuz bugün alalım sizin ikinizin çocuğu olacak deseler ölürüm de vermem bal gözlü oğlumu daha nasıl anlatim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amiiiiiiinnnn❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…