Kontrol amaçlı mı sperm testi yaptıracaksınız eşinize? Tedavi öncesiSimdi aradim mesaileri bitmis ptesi gorusucem ins tsk ederim
Bence detaylı bir analiz istiyorsanız özel hastanelerin ivf laboratuarları daha iyi bakıyor. Özel laboratuarlarda tam sonuç alamayabilirsiniz. Bir de ne amaçla sperm testi yaptırdığınızda önemli..Ozel laboratuvarlar nasil acaba
Çünkü bu laboratuarlarda invert mikroskop denilen özel mikroskoplar var ve hiç bir detay kaçmıyor.Bence detaylı bir analiz istiyorsanız özel hastanelerin ivf laboratuarları daha iyi bakıyor. Özel laboratuarlarda tam sonuç alamayabilirsiniz. Bir de ne amaçla sperm testi yaptırdığınızda önemli..
Ondanda alayim o zaman bu sefer olsun artik diye vallahi besin destekleri aliyorum gerisi rabbime kalmis cok saol canim benim rabbim seninde yüzünü güldürsünEczanelerde de var.. olmayanda getirtiyor
Bu konuda konusacak kisi ben degilim cunku hem bekarim hem de daha hiçbir şey yaptırmadım. Ancak olur da yumurta donasyonu yaptırmak zorunda kalırsam diye düşündüm bir müddet. O hüzün bir şekilde kesinlikle zayıflar hatta çoğu zaman hatırlanmaz bile ama az da olsa benim içimde kalırdı. Benim çocuk istememin en büyük sebebi kendi çocukluğuma duyduğum özlem ve özellikle ilkokul çağıma geldiğimde fazlaca ihmal edilmiş bir çocuk oluşum. Sanki doğurarak kendim için bir şeyleri yeniden, en baştan bu kez sevgiyle emekle yapacakmışım gibi hissetmem. Bir şeyleri telafi etme çabası belki de. Ancak olur da bu özlemime kavuşamazsam kesinlikle donasyon yaptıtırım ve yine doğuracağım bebeği de çok çok severim. Bence eşiniz de bu şekilde hissedecektir <3Ben bişeyi çok merak ediyorum, bu yolda başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum öncelikle
Umarım girdiklerinde foruma bu paylaşımımı görürler..
Evlat bu, yaşadıklarımızdan sonra asla zorluğu ön planda bile olamaz ama özellikle donasyon konusunda zaman içinde “bu konuyu hiç düşünmemiştik, ah şu da varmış hiç hesap etmemiştik” dedikleri şeyler yaşadılar mı acaba?
Bu yolda başarıya ulaşana kasar pes etmeyeceğim söylenen hiç bir şey fikrimi değiştirmeyecek ama bu gibi paylaşımlar hiç görmüyorum.. Şuan evlat hasretimizden bazı şeyleri göremiyor ya da düşünemiyor olabiliriz diye bu sorum.. yarın bir gün başımıza gelince şok olmayalım diye
En basitinden sperm donasyonu olacak bizim. Doğduğunda bilmeyenler aa aynı babası dediklerinde her sefernde içimizi hüzün kaplayacak mıbir süre sonra hepsine gülüp geçecek miyiz?
Hadi hayirlisi olsun döner canim merak etme sen hadi insallaharkadaşlar merhaba,bugun ilk adımı attıkkievde andrey e yazdık.bakalım neler ögrenicez..
gerci daha cevap yazmadı
Dilerim rabbimden karsina anlayisli seninle hayati paylasan dertleri birlikte paylasacagin birisini cikarsin en kisa zamanda insallah seninde kucagin en kisa zamanda dolsunBen de
Bu konuda konusacak kisi ben degilim cunku hem bekarim hem de daha hiçbir şey yaptırmadım. Ancak olur da yumurta donasyonu yaptırmak zorunda kalırsam diye düşündüm bir müddet. O hüzün bir şekilde kesinlikle zayıflar hatta çoğu zaman hatırlanmaz bile ama az da olsa benim içimde kalırdı. Benim çocuk istememin en büyük sebebi kendi çocukluğuma duyduğum özlem ve özellikle ilkokul çağıma geldiğimde fazlaca ihmal edilmiş bir çocuk oluşum. Sanki doğurarak kendim için bir şeyleri yeniden, en baştan bu kez sevgiyle emekle yapacakmışım gibi hissetmem. Bir şeyleri telafi etme çabası belki de. Ancak olur da bu özlemime kavuşamazsam kesinlikle donasyon yaptıtırım ve yine doğuracağım bebeği de çok çok severim. Bence eşiniz de bu şekilde hissedecektir <3
Yaa çok teşekkür ederim. Buradaki bütün kadınlar için aynısını diliyorum ben de. Her sey tam zamanında ve olabilecek en iyi şekilde sonuçlansın hepimiz için.Dilerim rabbimden karsina anlayisli seninle hayati paylasan dertleri birlikte paylasacagin birisini cikarsin en kisa zamanda insallah seninde kucagin en kisa zamanda dolsun
Umarım içinizden geçen yapmak istediğimiz her şeyi evladınızla yaşarsınızBen de
Bu konuda konusacak kisi ben degilim cunku hem bekarim hem de daha hiçbir şey yaptırmadım. Ancak olur da yumurta donasyonu yaptırmak zorunda kalırsam diye düşündüm bir müddet. O hüzün bir şekilde kesinlikle zayıflar hatta çoğu zaman hatırlanmaz bile ama az da olsa benim içimde kalırdı. Benim çocuk istememin en büyük sebebi kendi çocukluğuma duyduğum özlem ve özellikle ilkokul çağıma geldiğimde fazlaca ihmal edilmiş bir çocuk oluşum. Sanki doğurarak kendim için bir şeyleri yeniden, en baştan bu kez sevgiyle emekle yapacakmışım gibi hissetmem. Bir şeyleri telafi etme çabası belki de. Ancak olur da bu özlemime kavuşamazsam kesinlikle donasyon yaptıtırım ve yine doğuracağım bebeği de çok çok severim. Bence eşiniz de bu şekilde hissedecektir <3
Hayırlı olsun şimdiden döner cnm , sagolsun hic cevapsız bırakmaz, cok yogun olabılır cnm klinik paskalyadan sonra emınım cok yogundur. İnşallah hayırlısı olur hakkındaarkadaşlar merhaba,bugun ilk adımı attıkkievde andrey e yazdık.bakalım neler ögrenicez..
gerci daha cevap yazmadı
cnm inşallah unutcaz bu günleri allahın ıznıyle cok şeyler yasadık hepimiz ama karsılıgını alacagızBen bişeyi çok merak ediyorum, bu yolda başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum öncelikle
Evlat bu, yaşadıklarımızdan sonra asla zorluğu ön planda bile olamaz ama özellikle donasyon konusunda zaman içinde “bu konuyu hiç düşünmemiştik, ah şu da varmış hiç hesap etmemiştik” dedikleri şeyler yaşadılar mı acaba?
Bu yolda başarıya ulaşana kasar pes etmeyeceğim söylenen hiç bir şey fikrimi değiştirmeyecek ama bu gibi paylaşımlar hiç görmüyorum.. Şuan evlat hasretimizden bazı şeyleri göremiyor ya da düşünemiyor olabiliriz diye bu sorum.. yarın bir gün başımıza gelince şok olmayalım diye
En basitinden sperm donasyonu olacak bizim. Doğduğunda bilmeyenler aa aynı babası dediklerinde her sefernde içimizi hüzün kaplayacak mıbir süre sonra hepsine gülüp geçecek miyiz?
cok tesekkurler,hic acelem yok zaten onemli olan adım atmak karar verebilmek adına fikir sahibi olmak..zaten sizlerinde orda olmasi baska merkez arastirtmadı banaHayırlı olsun şimdiden döner cnm , sagolsun hic cevapsız bırakmaz, cok yogun olabılır cnm klinik paskalyadan sonra emınım cok yogundur. İnşallah hayırlısı olur hakkındabenım cok az kaldı heycanlanmaya başladım haftaya pazar kiewdeyız inşallah
Ön görüşme cnm bakalım neler olcak , hersey yolundadır inşallahcok tesekkurler,hic acelem yok zaten onemli olan adım atmak karar verebilmek adına fikir sahibi olmak..zaten sizlerinde orda olmasi baska merkez arastirtmadı bana
ayy ben okadar kısmı aşmış olsam düsünemiyorum heyecanı
insallah iyi olucak hersey,transfer olup geliceksiniz dimi
Bizim kuzumuz 10,5 aylık oldu yumurta donasyonu tek dediğimiz bu bal iyi ki bizim biz bu canıçinr kavuşmak için bunca yıl uğrastıysak iyi ki de uğraşmışız can parçamı hiç bişeye değişmem iyi ki o olmuş binlerce şükür rabbime yani kelime bile yokki anlatacak, ayrıca benzetme konusu da bana da vrnzten oluyor eşime de ya valla hiç umrumux da değil bazen diyoruz bizi beğenmedi kendine benzedi fln yani insan hiç takılmıyo valla bizim yapımızdan mı bilmiyorum ki biz iki aşıktık 3 olduk rabbim can sağlığı versin yavruma yani bu yavrumuz bugün alalım sizin ikinizin çocuğu olacak deseler ölürüm de vermem bal gözlü oğlumu daha nasıl anlatim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBen bişeyi çok merak ediyorum, bu yolda başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum öncelikle
Amiiiiiiinnnncnm inşallah unutcaz bu günleri allahın ıznıyle cok şeyler yasadık hepimiz ama karsılıgını alacagızgeçecek hepsi. Kızlarr benım arkadasım bılıyosunuz ikizlerini dünyaya getırdı yumurta donosyonu ile yemın edıyorum aynı ona benzıyorlar Allahım hepimize bu mıtlulugu yaşatsınn inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?