İnşallah kararınızı etkilediğim için pişmanlık duymazsınızKeşke gebelik/doğum seviyesine gelebilseydimnerdeee!! geç farkındalık iştee.. Boşa zaman kaybı..
Evet, biz de Kiev yolcusuyuz. Günü henüz belli değil, kısmetse bayramdan sonra Kieve gideceğiz.
Zazacığımın Kieve ilk ziyaretinde klinik hakkında burada yapmış olduğu paylaşımların kararımızda çok büyük etkisi oldu.
Hayırlısı diyelimm..
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ canim benim seninde inşallahAllah ikinizinde yüzünü güldürsün canım arkadaşım
Kızamıkcık antikoru anti rubellaKıbrıs icin istenen bulasıcı hastalik testlerinden yaptirdim daha hepsinin sonucu gelmedi ama sonucu gelenlerden anti rubella igG 128 geldi sınir degerin cok üstünde. Ne anlama geliyor bu hanimlar. Tedavisi var mı? Ne yapabilirim
İnşallah kuzumahh ne guzelgeç diye birsey yok bence..herkesin bir zamanı var.
evet,gördügüm kadarıyla Zaza herkesin duasındainsallah hem onun hem senin hem de diger tum arkadaşlarımın guzel haberlerini alırız
Benım bu corona testı bıraz karısık nasıl yapcam bılmıyom cumadan yapsam cumartesı/ pazar sonuc verılmıyormus haftasonu oldugu ıcın . Aynı gün cıkanlarda ( bazen gecıkebılırmıs sonuc)139 euro bır kişioda yetıscekmı bılmıyorum.
Evet cnmSen Almanyada mısın?
Tedaviler orda da pahalı mı? Bende Avusturyadayım Linz deEvet cnm
Burdada ılac tedavı hersey pahalı cnm. Ben bu corona testini ne yapcam bılmıyom. Keşke bileti hafta icine alsaydım ya hıc akıl edemedım testıTedaviler orda da pahalı mı? Bende Avusturyadayım Linz de
Tükürük testleri oraya gelmedi mi billaya verilen ? Biz onunla gittikBurdada ılac tedavı hersey pahalı cnm. Ben bu corona testini ne yapcam bılmıyom. Keşke bileti hafta icine alsaydım ya hıc akıl edemedım testı
Valla cnm hıc bılmıyorum ben internetten arastırdım . Bir kac yer buldum onları arattırcam eşime. O dedıgını hıc bılmıyorum.Tükürük testleri oraya gelmedi mi billaya verilen ? Biz onunla gittik
Offf nakadar pahalıBenım bu corona testı bıraz karısık nasıl yapcam bılmıyom cumadan yapsam cumartesı/ pazar sonuc verılmıyormus haftasonu oldugu ıcın . Aynı gün cıkanlarda ( bazen gecıkebılırmıs sonuc)139 euro bır kişioda yetıscekmı bılmıyorum.
Almanyada arkadaşım var dur ona sorumValla cnm hıc bılmıyorum ben internetten arastırdım . Bir kac yer buldum onları arattırcam eşime. O dedıgını hıc bılmıyorum.
Avusturyada 179€ 4 saat içinde çıkanlar. Burası Almanyadan daha pahalı . İlaçlarımı eksik almışım devlet çder dedim ama ödemiomuş maalesef türkiyedekinin 3 katı buradaOfff nakadar pahalı
Allahım almanyada her şey zor yaa
Uçağım var deseniz yinemi okadar pahalı?
Acaba başka bir yerdenmi bakılsa
Valla bende sasırdım kaldım artık, 36 saate 24 saate cıkanlar ucuz ama bana uymuyor pazar ucacagım ve cumartesı pazar sonuclar gelmıyormusAlmanyada arkadaşım var dur ona sorum
Beyza acaba Andrey onlara gelen alman hastalarınamı sorsa
Kız dünyanın her yerinden ora gelen var
İnşallah kararınızı etkilediğim için pişmanlık duymazsınız
Bende bugün doktora gitim burda
Rahim içi iyi
Yumurtalıkta kistler küçülmiş şükür
Andreye ultrasyon fotoraflarını atım
Yarın doktor dönücekmiş
Bakalım nasıl yol çizicek
Tesekkur ederim. Bir an telaslandim kötü bir sey diye.Kızamıkcık antikoru anti rubella
LgG kronik olduğu için korkma
Belki immun sistemi destekleyici verirler,belkide hiç önemsemezler
Havaalanina bakin orda seyahat icin test yaptiracagim diyin, o zaman gun farketmeksizin yapiyorlar.Valla cnm hıc bılmıyorum ben internetten arastırdım . Bir kac yer buldum onları arattırcam eşime. O dedıgını hıc bılmıyorum.
ekiyorsunuzAvusturyada 179€ 4 saat içinde çıkanlar. Burası Almanyadan daha pahalı . İlaçlarımı eksik almışım devlet çder dedim ama ödemiomuş maalesef türkiyedekinin 3 katı burada
Amiiin TamaracımAy hadi inşallah her şey harika gidiyor Allah tez vakit beklediğimiz haberi almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?