Ben de Mesut bey yok doiye duymuştum. Özlem hanım hakkında bilgim yok benim de. İns hakkımızda hayırlı olan olsun
Mesut beydi gecen sene arayipbilgi veren gitmismi valla ozlem hanim yeni geldi herhalde

Merhaba. 16 embriyo mu yoksa yumurta mı? 16 embriyo çok uçuk bi rakam çünkü

Sizi tebrik ediyorum onlara anne baba olmuşsunuz ne güzel Allah sizi bu dünyada ve ahirette mukafatlandirir inşallah yaptığınız cok büyük bir sevap

Tabiki öperim Cok sagolun guzel dilekleriniz icin rabbim hepimizin dileklerini kabul eylesin inşallah buradaki bütün bayanlar en kısa zamanda kendi evlatlarımızı da kucagimiza alırız Cocuk büyütmek çok büyük sabır işiymiş gerçekten bizede ön alıştırma oluyor :) Çocuklar öyle çabuk alışıyorlarki geldikleri gibi anne baba demeye başladılar ayrılmak çok zor insallah hep boyle devam eder onlar bizden biz onlardan razı oluruz

Sevgili yoldaşlar, hepimizin kadir gecesi mübarek olsun her gün buradaki herkes zaten dualarımda ama bugünün de rahmeti bir başka olduğu için bugün ayrıca hepimize dua edeceğim. Rabbim bu yolda ne çok emek harcadığımızı görüyor inşallah her birimizi teker teker mükafatlandırır.

Hatta ken
Yakın zamanda mı deneme yaptınız? Sürecinizden bahseder misiniz biraz?

Agustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..
Gelecek aylarda transfer olacaklar umarim mutlu son haberlerinizi aliriz...

Haberim yoktu ayrıldığından.Transferimde Özlem hanım vardı oda tatlı bir insan tecrubeli onunla tanıştım.İçinizi ferah tutun laboratuvarları güzel.İnanin nasipte ne varsa o oluyor.Dilerim Rabbim istediğiniz evlatları hayırlısıyla nasip etsin hem sizin için hem sayfada mücadele eden tüm arkadaşlar için dileklerim.

İçim o kadar rahat ki.. Bu işin içinde olanlar az çok anlamıştır zaten.. evet merkezde önemli ama bir tüp bebek tedavisinde bir çok faktör işin içinde.. kaliteli yumurta kaliteli sperm güzel döllenmiş bir embriyo.. rahmin iyi hazırlanması.. gerisi artık şans
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.. umarım bizde sizler gibi girdiğimiz bu yolda güzel haberler veririz burdan..

evet kesinlikle katılıyorum böylesi çok zor

Amh baktılar mı bu arada?

Gebeliği yakaladıysan hiç era testine gerek yok
Yaşında az
İnşallah her şey güzel gidicek
Ben buna inanıyorum

Merhaba. 16 embriyo mu yoksa yumurta mı? 16 embriyo çok uçuk bi rakam çünkü
16 yumurta 15 embriyo dediler, sonra teansfer gününe 3 tane kalmışti, ikisi 1 ab biris 3 ab kalite. Ben de ilk başta bu kadar çok yumurta çok anlamsız ondan fazla garanti veriyorlar diye hormonu çok yüklediler diye tedirgin olmuştum. Nitekim kaliteli olmadılar

Sizin gebelik olusmustu diye hatiiyorum,su anda kacinci haftadasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…