Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine; Rabbimden öncelikle hepimiz için hayırlı olanı diliyorumBugün Kadir gecesi bol bol dua edelim ben biraz kuran okur hepimiz için dua edicem söz veriyorum Allah’ım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye anlatamadığım herseyi buraya anlattım hepiniz ayrı ayrı iyi insanlarsınız Allah hepinize bu yolda yardımcı olsun. Çünkü bende artık yoruldum insanların tuhaf bakışların dan ne zaman demelerinden onlar her öyle dediğin de kendimi burda buldum çünkü burda beni anlayan insanların olması beni hep mutlu etti ama hayır dedim her ayağım taşa takıldığın da pes edemezsin
Esracım yaşını yaz ona göre yazımNe gibi mesela kullanayım bari o zamana kadar
CanımsınBugün Kadir gecesi bol bol dua edelim ben biraz kuran okur hepimiz için dua edicem söz veriyorum Allah’ım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye anlatamadığım herseyi buraya anlattım hepiniz ayrı ayrı iyi insanlarsınız Allah hepinize bu yolda yardımcı olsun. Çünkü bende artık yoruldum insanların tuhaf bakışların dan ne zaman demelerinden onlar her öyle dediğin de kendimi burda buldum çünkü burda beni anlayan insanların olması beni hep mutlu etti ama hayır dedim her ayağım taşa takıldığın da pes edemezsin
Merhaba duygularınızı cok içten dile getirmişsiniz .Biz 2019 da başarısız 2 donasyon denemesinden sonra koruyucu aile olmaya karar verdik başvurduk ve 3 ay öncede 4 yaşında ikiz kızlarımızi aldık :) artık bizimleler . 3 aydır zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile kendimize hiç vaktimiz kalmadı çok farklı bi dünyadayız. Bu arada donasyon içinde 2020 de pandemi engeline takıldık halen beklemedeyizBen giderken yuregim agzimda gittim ya bir yanlis hareket yaparsam ya uzersem onlari diye yeminlen girer girmez cocuklar boynuna atliyor sasiriyorsun ben fena sulu gözluyum hemen aglarim yurt muduru uyardi yanlarinda sakin aglamayin gozleriniz nemlenmesin cocuklar hemen anlar demisti nasil tuttum kendimi anlatamam yanaklarindan öpüyorlar seni o an kalakaliyorsun nasil anlatayim degisik bir duygu sevgi dolu bakislarla bakiyorlar ya sana o an yuregin kaldirmiyor iste anlatirken bile duygulaniyorum . Yurt muduru bana hep gelin demisti cunku cocuklar gelmeyince yola bakiyorlarmis gonullu annemler ne zaman gelecek diye bana biri demistiki beni evinize alirmisiniz sizle beraber yasarim beni evlat yapin demisti o an varya icime bir ok saplandi o cocugun gozundeki huznu gorunce ordan cikunca esimle abartmiyorum bir saat agladik. Arada gidip ziyaret etmek lazim nasil anlatayim insan kendini dunyanin en mutlu insani gibi hissediyorsun icinde firtinalar kopsada evlat sahibi olamamanin acisini yarim saatte olsa olsa unutuyorsununuz o cocuklar size ilac gibi geliyor. Inan ben bile zor cesaretimi toplayip gittim gittiginde zaten oan rabbim cesaretini veriyor sana tavsiyem inan ziyaret et
25 ve 26 yaşlarında kendiliğinden gebe kaldım fakat ikisi de düşükle sonuçlandı sonrasında bir daha hamile kalamadım 28 yaşından beri tüp bebekle uğraşıyorum şu an 33 yaşındayım. Eşimde bir sorun yok aslında bende de bir sorun bulamıyorlar. Yumurtalar kalitesiz sanırım. TÜp bebekte ya transfer aşamasına gelemedim ya transfer edilse de tutmadı yumurtalarımdan ümidi kestim yaniCanım ne deyim eğer hiç gebelik olmadıysa istersin bir güvendiyin doktora sor
Yada donasyon yaptıracağın merkezdeki doktora
Sorular sorsam uzun uzadı olucak
Kaç yaşında bebek denemeye başlalın?
Tüp bebek denemesine kaç yaşında denedin?
Hiçmi gebelik yaşanmadı?
Eşinin spermiyogramı nasıl?
Uzun olduda
Ama net cevap vermek için bunlar
Ben de Mesut bey yok doiye duymuştum. Özlem hanım hakkında bilgim yok benim de. İns hakkımızda hayırlı olan olsunBende gynolife da başlayacağım ve Merkezi seçtiğimde Mesut bey de kadrolarındaydı fakat ayrılmışHatta seçimimde emriyoloğa da bakarak karar vermiştim. En son Özlem diye bir embriyolog ile görüştüm şuan laboratuar sorumlusu oymuş. Onun da iyi olduğunu duydum ama
25 ve 26 yaşlarında kendiliğinden gebe kaldım fakat ikisi de düşükle sonuçlandı sonrasında bir daha hamile kalamadım 28 yaşından beri tüp bebekle uğraşıyorum şu an 33 yaşındayım. Eşimde bir sorun yok aslında bende de bir sorun bulamıyorlar. Yumurtalar kalitesiz sanırım. TÜp bebekte ya transfer aşamasına gelemedim ya transfer edilse de tutmadı yumurtalarımdan ümidi kestim yaniArtık tükendim yoruldum daha fazla kendi yumurtamla denememeye karar verdim. Cd 56 bakıldı rahimden parça alınarak sınırda çıktı. Bir kafamada era testi kaldı ama bakalım
Canim benim ne kadar guzel bir sey yapmissin rabbim sanna emanet o iki yavrunu korusun sizi korusun bu mubarek gunde insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun ve aileniz genisler sen yuce gonullu bir insansin neguzel bisey yapmissin o yavrulari koruyucu aile olarak insaalh onlari öp kokla senin yavrun olmuslar benim icinde op olurmuMerhaba duygularınızı cok içten dile getirmişsiniz .Biz 2019 da başarısız 2 donasyon denemesinden sonra koruyucu aile olmaya karar verdik başvurduk ve 3 ay öncede 4 yaşında ikiz kızlarımızi aldık :) artık bizimleler . 3 aydır zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile kendimize hiç vaktimiz kalmadı çok farklı bi dünyadayız. Bu arada donasyon içinde 2020 de pandemi engeline takıldık halen beklemedeyiz
Amiiiinnn❤❤❤❤❤❤Arkadaşlar hepinizin kadir gecesini kutlarım.Allah'ım bugün ona açılan ellerimizi geriçevirmesin inşallah,dualarımız kabul olsun,bebişlerimizi kucaklayalım.
Bize 16 eöbriyodan sadece bir tane kaldığını açıklayamadılar, bir kız grldi trasnfer günü yanıma, sorularıma cevap veremedi, ben bazı makalelerden bahsettim, bizimle de paylaşın falan dedi. Hiç bir yeterlilik göremedim açıkçası laba dairBende gynolife da başlayacağım ve Merkezi seçtiğimde Mesut bey de kadrolarındaydı fakat ayrılmışHatta seçimimde emriyoloğa da bakarak karar vermiştim. En son Özlem diye bir embriyolog ile görüştüm şuan laboratuar sorumlusu oymuş. Onun da iyi olduğunu duydum ama
Çok zor gerçekten bazen diyorum keşke görünür bir problem olsaydı da en azından bilseydim neden olmadığınıSeninle durumumuz ayni ama ben hic hamile kalamadim maalesef
AmiiiiinnnnArkadaşlar Kadir gecemiz mübarek olsun.Allah herbirimizi sevindirsin insaallah
Insaallah seneye bu zaman burası dogan bebeklerle , hamilelerle dolsun taşsın❤
AmiiiiinnnnHayirli kandiller kizlar Rabbim mubarek gecede hepimizin yüzüne gülsün insallahDualarinizda minik yigenimide unutmayin cabucak toparlansin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?