Bugün Kadir gecesi bol bol dua edelim ben biraz kuran okur hepimiz için dua edicem söz veriyorum Allah’ım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye anlatamadığım herseyi buraya anlattım hepiniz ayrı ayrı iyi insanlarsınız Allah hepinize bu yolda yardımcı olsun. Çünkü bende artık yoruldum insanların tuhaf bakışların dan ne zaman demelerinden onlar her öyle dediğin de kendimi burda buldum çünkü burda beni anlayan insanların olması beni hep mutlu etti ama hayır dedim her ayağım taşa takıldığın da pes edemezsin

Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine; Rabbimden öncelikle hepimiz için hayırlı olanı diliyorum
Anne olma yolunda adım attığımız şu süreçte; Rabbim bizleri doğru yerde, doğru zamanda ve işinin ehli güzel-iyi insanlarla karşılaştırsın ✌

Canımsın
Allah hepimizin duasını kabul etsin
Bugün hepimiz bir birimize dua edelim

Merhaba duygularınızı cok içten dile getirmişsiniz .Biz 2019 da başarısız 2 donasyon denemesinden sonra koruyucu aile olmaya karar verdik başvurduk ve 3 ay öncede 4 yaşında ikiz kızlarımızi aldık :) artık bizimleler . 3 aydır zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile kendimize hiç vaktimiz kalmadı çok farklı bi dünyadayız. Bu arada donasyon içinde 2020 de pandemi engeline takıldık halen beklemedeyiz

25 ve 26 yaşlarında kendiliğinden gebe kaldım fakat ikisi de düşükle sonuçlandı sonrasında bir daha hamile kalamadım 28 yaşından beri tüp bebekle uğraşıyorum şu an 33 yaşındayım. Eşimde bir sorun yok aslında bende de bir sorun bulamıyorlar. Yumurtalar kalitesiz sanırım. TÜp bebekte ya transfer aşamasına gelemedim ya transfer edilse de tutmadı yumurtalarımdan ümidi kestim yaniArtık tükendim yoruldum daha fazla kendi yumurtamla denememeye karar verdim. Cd 56 bakıldı rahimden parça alınarak sınırda çıktı. Bir kafamada era testi kaldı ama bakalım

Ben de Mesut bey yok doiye duymuştum. Özlem hanım hakkında bilgim yok benim de. İns hakkımızda hayırlı olan olsun

Allahım bu mübarek gecenin hürmetine çocuk isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin, anneannem sineriyle büyütmeyi nasip etsin derdi, yani içine sine sine gönül ferahlığıyla güzel günlerde büyüt demek. Allah hepimize bebeklerimizi sineriyle büyütmeyi nasip etsin İnşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Seninle durumumuz ayni ama ben hic hamile kalamadim maalesef

Canim benim ne kadar guzel bir sey yapmissin rabbim sanna emanet o iki yavrunu korusun sizi korusun bu mubarek gunde insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun ve aileniz genisler sen yuce gonullu bir insansin neguzel bisey yapmissin o yavrulari koruyucu aile olarak insaalh onlari öp kokla senin yavrun olmuslar benim icinde op olurmu

Bize 16 eöbriyodan sadece bir tane kaldığını açıklayamadılar, bir kız grldi trasnfer günü yanıma, sorularıma cevap veremedi, ben bazı makalelerden bahsettim, bizimle de paylaşın falan dedi. Hiç bir yeterlilik göremedim açıkçası laba dair

Seninle durumumuz ayni ama ben hic hamile kalamadim maalesef
Çok zor gerçekten bazen diyorum keşke görünür bir problem olsaydı da en azından bilseydim neden olmadığını o mu var acaba bu mu var acaba derken yapılmadık şey kalmadı. Allah yardımcımız olsun çektiklerimizi unuttursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…