Tiroid in olduğunu söylemedin mi onlara?Evet en son baktırdığımda 1.4 dü. Fsh Lh vs hepsi normal. Ama haşimato var bende tiroid sorunlarından mı böyle oluyor bilmiyorum.
Bildigim kibris 10 gun karantina .Merkeziniz izin alsa dahi karantina otel ucretleri odeniyo ve herseferinde pcr li giris cikis merkezeKizler hepimizin anneler gününü kutlarim annelik dogurmakla degil yureginde tasimakla da oluyor umarim en kısa surede rabbim herkesin gönlüne göre verir sizlere sorum şuan da kibris ve ukraynada karantina süreleri nasil değişiklik varmi 10 gun kalmak gerekiyr mu hala?
ben ekimde trasfer oldum canım şimdilik sıktım yok hamdolsun sağlığımız yerindeAgustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..
Gelecek aylarda transfer olacaklar umarim mutlu son haberlerinizi aliriz...
Saglikla gelsin bebis...ben ekimde trasfer oldum canım şimdilik sıktım yok hamdolsun sağlığımız yerinde
Cok sukur.saglikla dogsun minnos...Agustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..
Aralıkta transfer oldum. Allaha şukurler olsun şimdilik bi sıkıntı yok
Sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah bize de dua et lütfenben ekimde trasfer oldum canım şimdilik sıktım yok hamdolsun sağlığımız yerinde
Ukraynada karantina yok kuzumKizler hepimizin anneler gününü kutlarim annelik dogurmakla degil yureginde tasimakla da oluyor umarim en kısa surede rabbim herkesin gönlüne göre verir sizlere sorum şuan da kibris ve ukraynada karantina süreleri nasil değişiklik varmi 10 gun kalmak gerekiyr mu hala?
İnşallah az kaldı sizinde güzel sonuçlarınızı alırız burdanSağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah bize de dua et lütfen
Tekrar ne zaman gideceksinizUkraynada karantina yok kuzum
Hata ben ordayken avmler kapalıydı,şimdi açıldı
Rabbim saglicakla dogum versin insallahAgustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Aralıkta transfer oldum. Allaha şukurler olsun şimdilik bi sıkıntı yok
Cok sevindim canim benim insallah guzel haberlerle dönKizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Insallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozukCok sevindim canim benim insallah guzel haberlerle dön❤❤❤❤
Canim benim bebisi rabbim koruyor sen hic moralini bozma iyi olacak insallah o dualarla rabbim dualarimizi geri cevirmez bende duydugumdan beri bol bol dua ediyorum bebisiniz icin kurban oldugum rabbim büyüktür hayata tutunacak insallah bebisInsallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozukaklim hep minigimdee Rabbim sifasini versin insallah ablasi
Insallah cnm insallahhh rabbim minigimize güc kuvvet nefes versin annesine babasina bagislasin insallahhhhCanim benim bebisi rabbim koruyor sen hic moralini bozma iyi olacak insallah o dualarla rabbim dualarimizi geri cevirmez bende duydugumdan beri bol bol dua ediyorum bebisiniz icin kurban oldugum rabbim büyüktür hayata tutunacak insallah bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?