• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil tarif edilir ki bu duygu biraz buruk biraz hüzünlü annelerimizin annelerini kutlarken annesi hayatta olmayanlarida dusunurum hep icim sizlar birde yurttaki cocuklarin bu anneler gününde oraya gidemedim hem pandemi dolayisiyla hemde gittiginizde gorursunuz o cocuklarin gozlerindeki yaslari yuregim kaldirmiyor .SAYFAMIZDA HAMILE OLAN VE DOĞUM YAPMIS TUM KARDESLERIMIZIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. BIZIM VE BIZIM GIBI ANNE OLMAK ICIN CABALAYAN TUM KARDESLERIMINDE ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN. BIZLERDE ANNE OLACAGIZ BİRGÜN. BIZIMDE BU GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN EVLATLARIMIZ OLACAK INSALLAH

Tum anne adaylari ve anne olanlara

Eklentiler

• 0cfb9744c3a52492fd0daf12e2c90c39.jpg
    0cfb9744c3a52492fd0daf12e2c90c39.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 24
Öncelikle burada bin bir zorlukla mücadele ederek anne olan arkadaşlarım, en çok sizin anneler gününüz kutlu olsun çünkü hiç kimse sizin kadar anne olmak istememiştir. Veee hala tedavi olan ve olmaya çalışan tüm yol arkadaşlarım bizimde inşallah en kısa zamanda yüzümüz gülecek ve bizler de doyasıya anneler gününü yaşayacağız çünkü bizim gibi anne olmayı çook isteyen ve bu uğurda bu kadar çaba gösteren kadınların, anne olmayı diğer annelerden biraz daha fazla hak ettiğine inanıyorum. Allah hepimize evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah.
Hepinizi koooocaman öpüyorum :KK200::KK200:

Son düzenleme:
Kizler hepimizin anneler gününü kutlarim annelik dogurmakla degil yureginde tasimakla da oluyor umarim en kısa surede rabbim herkesin gönlüne göre verir sizlere sorum şuan da kibris ve ukraynada karantina süreleri nasil değişiklik varmi 10 gun kalmak gerekiyr mu hala?

Kizler hepimizin anneler gününü kutlarim annelik dogurmakla degil yureginde tasimakla da oluyor umarim en kısa surede rabbim herkesin gönlüne göre verir sizlere sorum şuan da kibris ve ukraynada karantina süreleri nasil değişiklik varmi 10 gun kalmak gerekiyr mu hala?
Bildigim kibris 10 gun karantina .Merkeziniz izin alsa dahi karantina otel ucretleri odeniyo ve herseferinde pcr li giris cikis merkeze
Ukrayna karantina yok pcr li girisler bildigim bu.

Agustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..
Gelecek aylarda transfer olacaklar umarim mutlu son haberlerinizi aliriz...
ben ekimde trasfer oldum canım şimdilik sıktım yok hamdolsun sağlığımız yerinde

Agustos- aralik arasinda transfer olan ve gebelik haberi aldigimiz arkadaslar acaba guncel durumlariniz nasil? Takip ediyorsaniz forumu nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Eve saglikli bebek goturmek amac oldugu icin nihai sonuca ulasan kac kisi oluyor onu anlamaya calisiyorum ..

Aralıkta transfer oldum. Allaha şukurler olsun şimdilik bi sıkıntı yok

Cok sukur.saglikla dogsun minnos...🙏

Ukraynada karantina yok kuzum
Hata ben ordayken avmler kapalıydı,şimdi açıldı

Sağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah bize de dua et lütfen 🙏
İnşallah az kaldı sizinde güzel sonuçlarınızı alırız burdan
Bugün kaç gün oldu transfer sonrası?
Transferin 5 günü her halde E2 ve P4 bakılıcak kanda.

Rabbim saglicakla dogum versin insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Insallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozuk🙁aklim hep minigimdee Rabbim sifasini versin insallah ablasi🥲
Canim benim bebisi rabbim koruyor sen hic moralini bozma iyi olacak insallah o dualarla rabbim dualarimizi geri cevirmez bende duydugumdan beri bol bol dua ediyorum bebisiniz icin kurban oldugum rabbim büyüktür hayata tutunacak insallah bebis🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canim benim bebisi rabbim koruyor sen hic moralini bozma iyi olacak insallah o dualarla rabbim dualarimizi geri cevirmez bende duydugumdan beri bol bol dua ediyorum bebisiniz icin kurban oldugum rabbim büyüktür hayata tutunacak insallah bebis🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Insallah cnm insallahhh rabbim minigimize güc kuvvet nefes versin annesine babasina bagislasin insallahhhh

Back