- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.052
- 548
- 50
Savaş bey kıbrısta ilk kliniğini açan doktorlardanvar mı bilen arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var.
Baya yaşlanmış
10 sene önce bir arkadaşım onda denedi
Hamile kaldı,ama malesef kötü sonlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Savaş bey kıbrısta ilk kliniğini açan doktorlardanvar mı bilen arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var.
Nasıl kötü sonlandı canim. Problem neydi acaba? Dr un tutumu yaklasimi nasıldı ? Beni kararsiz kılan biraz da embriloglar. Savaş beyin embriyogu yrd doç ve tecrübeli birine benziyor. Ama Murat hocanın embriloglari daha genç gibi. Acaba bu bir sorun olur mu? Derler ya laboratuvar da onemliSavaş bey kıbrısta ilk kliniğini açan doktorlardan
Baya yaşlanmış
10 sene önce bir arkadaşım onda denedi
Hamile kaldı,ama malesef kötü sonlandı
Coooook tatttlissss ikiz rabbim bizlerede naip etsin benim yegenlerim ikiz o kadar guzel oluyorki anlatamam.❤❤❤❤Ikizmi cnm hayirlisiyla alirsin kucağına inşallah
İkiz canım. Amın
Fiyati ne kadatArkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Arkadaşım ilk denemesinde gebe kaldı,ama kalp atışını duymadılar,kürtaj yaptırdıNasıl kötü sonlandı canim. Problem neydi acaba? Dr un tutumu yaklasimi nasıldı ? Beni kararsiz kılan biraz da embriloglar. Savaş beyin embriyogu yrd doç ve tecrübeli birine benziyor. Ama Murat hocanın embriloglari daha genç gibi. Acaba bu bir sorun olur mu? Derler ya laboratuvar da onemli
Arkadaşın için çok üzüldüm canım benim. İns 10 yıl içinde bebeğine kavuşmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 5 embriyo işine çok şaşırdım ama ...Arkadaşım ilk denemesinde gebe kaldı,ama kalp atışını duymadılar,kürtaj yaptırdı
İkinci denemesinde beşiz oldu,onunda üçünü reduksiyon yaptırdı,ama malesef enfeksiyondan ikisinide düşürdü
Hayirlisi olsun canim insallahBen çok araştırdım gynlife karar kıldım bakalım
Hayirli olsun tedavinizBen çok araştırdım gynlife karar kıldım bakalım
Hayırlı olsun canım inşallahBen çok araştırdım gynlife karar kıldım bakalım
Ben çok araştırdım gynlife karar kıldım bakalım
Merhaba Savaş bey hakkında da güzel yorumlar duydum.Ama ekibini tanımıyorum.Ben Murat önalda tedavi oldum.Eksik bir bilgiyi tamamlamak istediğim için yazıyorum.murat hocanın embriyalogu Mesut bey.Cok başarılıdır.İstanbul Bahçeci de yıllarca çalışmış oranın yoğunluğu malum sonra kibrıs bahçeci ye geçmiş ve son olarakta Gynolife a transfer olmuş. Benim gibi zor hastalarda bile titizlikle çalışmış biridir.Kıbrısın en iyi embriyaloglarından biridir.Nasıl kötü sonlandı canim. Problem neydi acaba? Dr un tutumu yaklasimi nasıldı ? Beni kararsiz kılan biraz da embriloglar. Savaş beyin embriyogu yrd doç ve tecrübeli birine benziyor. Ama Murat hocanın embriloglari daha genç gibi. Acaba bu bir sorun olur mu? Derler ya laboratuvar da onemli
Hayırlı güzel haberler almanız dileğiyle...Ben çok araştırdım gynlife karar kıldım bakalım
Bende gynolife da başlayacağım ve Merkezi seçtiğimde Mesut bey de kadrolarındaydı fakat ayrılmış Hatta seçimimde emriyoloğa da bakarak karar vermiştim. En son Özlem diye bir embriyolog ile görüştüm şuan laboratuar sorumlusu oymuş. Onun da iyi olduğunu duydum amaMerhaba Savaş bey hakkında da güzel yorumlar duydum.Ama ekibini tanımıyorum.Ben Murat önalda tedavi oldum.Eksik bir bilgiyi tamamlamak istediğim için yazıyorum.murat hocanın embriyalogu Mesut bey.Cok başarılıdır.İstanbul Bahçeci de yıllarca çalışmış oranın yoğunluğu malum sonra kibrıs bahçeci ye geçmiş ve son olarakta Gynolife a transfer olmuş. Benim gibi zor hastalarda bile titizlikle çalışmış biridir.Kıbrısın en iyi embriyaloglarından biridir.
Arkadaşımın inşallah sou istediği gibi olsunArkadaşın için çok üzüldüm canım benim. İns 10 yıl içinde bebeğine kavuşmuştur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. 5 embriyo işine çok şaşırdım ama ...
Hayırlı olsun EsracımBen çok araştırdım gynlife karar kıldım bakalım
Sizinde bildiğim kadarıyla sperm donasyonuBende gynolife da başlayacağım ve Merkezi seçtiğimde Mesut bey de kadrolarındaydı fakat ayrılmış Hatta seçimimde emriyoloğa da bakarak karar vermiştim. En son Özlem diye bir embriyolog ile görüştüm şuan laboratuar sorumlusu oymuş. Onun da iyi olduğunu duydum ama
Ne gibi mesela kullanayım bari o zamana kadarHayırlı olsun Esracım
Yumurta senin olucak hiç tedirgin olma ve başla
Malzemen elinde
Sadece şu aralar yumurtalarının kalitesini artırmak için takviyeler kullan