- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Mesut beydi gecen sene arayipbilgi veren gitmismi valla ozlem hanim yeni geldi herhaldeBen de Mesut bey yok doiye duymuştum. Özlem hanım hakkında bilgim yok benim de. İns hakkımızda hayırlı olan olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesut beydi gecen sene arayipbilgi veren gitmismi valla ozlem hanim yeni geldi herhaldeBen de Mesut bey yok doiye duymuştum. Özlem hanım hakkında bilgim yok benim de. İns hakkımızda hayırlı olan olsun
Merhaba. 16 embriyo mu yoksa yumurta mı? 16 embriyo çok uçuk bi rakam çünküBize 16 eöbriyodan sadece bir tane kaldığını açıklayamadılar, bir kız grldi trasnfer günü yanıma, sorularıma cevap veremedi, ben bazı makalelerden bahsettim, bizimle de paylaşın falan dedi. Hiç bir yeterlilik göremedim açıkçası laba dair
25Esracım yaşını yaz ona göre yazım
Ama iyi bir folik asit şart,içeriğinde b12 ve yot olursa daha iyi
Sizi tebrik ediyorum onlara anne baba olmuşsunuz ne güzel Allah sizi bu dünyada ve ahirette mukafatlandirir inşallah yaptığınız cok büyük bir sevapMerhaba duygularınızı cok içten dile getirmişsiniz .Biz 2019 da başarısız 2 donasyon denemesinden sonra koruyucu aile olmaya karar verdik başvurduk ve 3 ay öncede 4 yaşında ikiz kızlarımızi aldık :) artık bizimleler . 3 aydır zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz bile kendimize hiç vaktimiz kalmadı çok farklı bi dünyadayız. Bu arada donasyon içinde 2020 de pandemi engeline takıldık halen beklemedeyiz
Tabiki öperim Cok sagolun guzel dilekleriniz icin rabbim hepimizin dileklerini kabul eylesin inşallah buradaki bütün bayanlar en kısa zamanda kendi evlatlarımızı da kucagimiza alırız Cocuk büyütmek çok büyük sabır işiymiş gerçekten bizede ön alıştırma oluyor :) Çocuklar öyle çabuk alışıyorlarki geldikleri gibi anne baba demeye başladılar ayrılmak çok zor insallah hep boyle devam eder onlar bizden biz onlardan razı oluruzCanim benim ne kadar guzel bir sey yapmissin rabbim sanna emanet o iki yavrunu korusun sizi korusun bu mubarek gunde insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursun ve aileniz genisler sen yuce gonullu bir insansin neguzel bisey yapmissin o yavrulari koruyucu aile olarak insaalh onlari öp kokla senin yavrun olmuslar benim icinde op olurmu
Cok çok teşekkür ederim guzel duşunceleriniz inşallahSizi tebrik ediyorum onlara anne baba olmuşsunuz ne güzel Allah sizi bu dünyada ve ahirette mukafatlandirir inşallah yaptığınız cok büyük bir sevap
Yakın zamanda mı deneme yaptınız? Sürecinizden bahseder misiniz biraz?Bize 16 eöbriyodan sadece bir tane kaldığını açıklayamadılar, bir kız grldi trasnfer günü yanıma, sorularıma cevap veremedi, ben bazı makalelerden bahsettim, bizimle de paylaşın falan dedi. Hiç bir yeterlilik göremedim açıkçası laba dair
Haberim yoktu ayrıldığından.Transferimde Özlem hanım vardı oda tatlı bir insan tecrubeli onunla tanıştım.İçinizi ferah tutun laboratuvarları güzel.İnanin nasipte ne varsa o oluyor.Dilerim Rabbim istediğiniz evlatları hayırlısıyla nasip etsin hem sizin için hem sayfada mücadele eden tüm arkadaşlar için dileklerim.Bende gynolife da başlayacağım ve Merkezi seçtiğimde Mesut bey de kadrolarındaydı fakat ayrılmış Hatta seçimimde emriyoloğa da bakarak karar vermiştim. En son Özlem diye bir embriyolog ile görüştüm şuan laboratuar sorumlusu oymuş. Onun da iyi olduğunu duydum ama
İçim o kadar rahat ki.. Bu işin içinde olanlar az çok anlamıştır zaten.. evet merkezde önemli ama bir tüp bebek tedavisinde bir çok faktör işin içinde.. kaliteli yumurta kaliteli sperm güzel döllenmiş bir embriyo.. rahmin iyi hazırlanması.. gerisi artık şansHaberim yoktu ayrıldığından.Transferimde Özlem hanım vardı oda tatlı bir insan tecrubeli onunla tanıştım.İçinizi ferah tutun laboratuvarları güzel.İnanin nasipte ne varsa o oluyor.Dilerim Rabbim istediğiniz evlatları hayırlısıyla nasip etsin hem sizin için hem sayfada mücadele eden tüm arkadaşlar için dileklerim.
Çok zor gerçekten bazen diyorum keşke görünür bir problem olsaydı da en azından bilseydim neden olmadığını o mu var acaba bu mu var acaba derken yapılmadık şey kalmadı. Allah yardımcımız olsun çektiklerimizi unuttursun inşallah
Amh baktılar mı bu arada?25 ve 26 yaşlarında kendiliğinden gebe kaldım fakat ikisi de düşükle sonuçlandı sonrasında bir daha hamile kalamadım 28 yaşından beri tüp bebekle uğraşıyorum şu an 33 yaşındayım. Eşimde bir sorun yok aslında bende de bir sorun bulamıyorlar. Yumurtalar kalitesiz sanırım. TÜp bebekte ya transfer aşamasına gelemedim ya transfer edilse de tutmadı yumurtalarımdan ümidi kestim yaniArtık tükendim yoruldum daha fazla kendi yumurtamla denememeye karar verdim. Cd 56 bakıldı rahimden parça alınarak sınırda çıktı. Bir kafamada era testi kaldı ama bakalım
Evet en son baktırdığımda 1.4 dü. Fsh Lh vs hepsi normal. Ama haşimato var bende tiroid sorunlarından mı böyle oluyor bilmiyorum.Amh baktılar mı bu arada?
Gebeliği yakaladıysan hiç era testine gerek yok25 ve 26 yaşlarında kendiliğinden gebe kaldım fakat ikisi de düşükle sonuçlandı sonrasında bir daha hamile kalamadım 28 yaşından beri tüp bebekle uğraşıyorum şu an 33 yaşındayım. Eşimde bir sorun yok aslında bende de bir sorun bulamıyorlar. Yumurtalar kalitesiz sanırım. TÜp bebekte ya transfer aşamasına gelemedim ya transfer edilse de tutmadı yumurtalarımdan ümidi kestim yaniArtık tükendim yoruldum daha fazla kendi yumurtamla denememeye karar verdim. Cd 56 bakıldı rahimden parça alınarak sınırda çıktı. Bir kafamada era testi kaldı ama bakalım
Bir endokrin takibinde olEvet en son baktırdığımda 1.4 dü. Fsh Lh vs hepsi normal. Ama haşimato var bende tiroid sorunlarından mı böyle oluyor bilmiyorum.
16 yumurta 15 embriyo dediler, sonra teansfer gününe 3 tane kalmışti, ikisi 1 ab biris 3 ab kalite. Ben de ilk başta bu kadar çok yumurta çok anlamsız ondan fazla garanti veriyorlar diye hormonu çok yüklediler diye tedirgin olmuştum. Nitekim kaliteli olmadılarMerhaba. 16 embriyo mu yoksa yumurta mı? 16 embriyo çok uçuk bi rakam çünkü
Sizin gebelik olusmustu diye hatiiyorum,su anda kacinci haftadasiniz?16 yumurta 15 embriyo dediler, sonra teansfer gününe 3 tane kalmışti, ikisi 1 ab biris 3 ab kalite. Ben de ilk başta bu kadar çok yumurta çok anlamsız ondan fazla garanti veriyorlar diye hormonu çok yüklediler diye tedirgin olmuştum. Nitekim kaliteli olmadılar
❤❤❤❤❤❤❤❤❤Arkadaslar anneler gununuzu kutlarim.
Bu forumda ki herkesin en yakın zamanda anne olmasini dilerim.Allah tez vakitte hayırlı bir sekilde herbirimizi ayri ayri sevindirsin insaallah❤❤❤