İnşallah güzel haberler veririm pazartesi 2 tane Blast transfer ettiler şuan beklemedeyimSevgili Elf3410,
Umarım her şey yolunda gitmiştir. senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberler veririm pazartesi 2 tane Blast transfer ettiler şuan beklemedeyimSevgili Elf3410,
Umarım her şey yolunda gitmiştir. senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.
Canimm hayirli olsun Insaallah guzel haberlerini verirsin❤2 Emb transfer edildi beklemedeyim haftaya Cuma test var. İnşallah buraya güzel şeyler yazarım
Hadi insallah guzel haberlerin olur sabirsizlikla bekliyoruz canimTransferim oldu beklemedeyim haftaya Cuma testim var
Canim nacizane hangi merkezle gorusurseniz gorusun kimsenin sizi bu sekilde magdur etmesine firsat vermeyin.Zaten su an tabiri caizse ipler baslangicta sizin elinizde iyilik guzelliginiz karsiligi bu sekilde oluyorsa merkezinizi degisin.Bu islerde zaten sonucta Allah yasatmasin negatif olunca hic kimse muhatap bulunmaz hele de bu sekilde baslayan merkezler icin .Ben de Dunya'ya gideceğim. Ama telefonda görüstüğum her elemanları terso, her konuşmamızdan sonra sabır çekiyorum zaten canım burnumda
Cok haklısınız. Açıkçası başka merkezlere de bakıyorum. Öneri vermek olursa mesaj kutum da açık. Hatta euro bu kadar uçmamıs olsa avrupada bi yere gitmeyi tercih ederdim. Biontexconla da görüstüm ama benim durumum yumurta ve duruma göre embriyo dondurmak olduğundan onlar bu konuda çok seçenek sunamatacak gibi. Fsh'ım daha fazla yükselmeden bu iş aradan çıksın eski yaşamıma döneyim istiyorum biraz da çünkü çok yıprandım. Yanımda iyi kötü bir eşim olsaydı belki biraz daha dert ortağım olurdu. Hergün saatlerce oturup bu konuyu düşünüyorumCanim nacizane hangi merkezle gorusurseniz gorusun kimsenin sizi bu sekilde magdur etmesine firsat vermeyin.Zaten su an tabiri caizse ipler baslangicta sizin elinizde iyilik guzelliginiz karsiligi bu sekilde oluyorsa merkezinizi degisin.Bu islerde zaten sonucta Allah yasatmasin negatif olunca hic kimse muhatap bulunmaz hele de bu sekilde baslayan merkezler icin .
Hayirli haberini bekliyoruz insallahh cnmTransfer oldu 2 embriyo beklemedeyim
Hadi hayırlısı Canımmmm :))İnşallah güzel haberler veririm pazartesi 2 tane Blast transfer ettiler şuan beklemedeyim
Inşallah güzel haberi alırsınız. Allah gönlünüze göre versinİnşallah güzel haberler veririm pazartesi 2 tane Blast transfer ettiler şuan beklemedeyim
Hayirli olsun kibrista kac gun kadinizTransfer oldu 2 embriyo beklemedeyim
10 gün kaldık karantinadaHayirli olsun kibrista kac gun kadiniz
Amin Saglikla kucagina al canim.Burdaki tum arkadaslarimiza tez vakitte nasip olsun insaallah❤❤Arkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Ikizmi cnm hayirlisiyla alirsin kucağına inşallahArkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Saglikla gelsin ins ne guzel maşallah suan da nasil gidiliyr acaba izinler vs nasil oluyrki türkiyede tam kapama varken bende prp deniyeceğim hic tup bebek yada baska islem yapilmadi bir kere de olsa denemeden gitmiyeym dedim sizin ilk seferde mi tuttu ve neden olmuyorduArkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah ❤❤❤Arkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Embriyo ve yumurta donasyonu arasındaki fark nedir benim kafam karıştı ben bu sene 43 yaşındayım hangisi bana uygun olur sizce yaşımdan dolayi ben her ikiside ayni diye düşündüm sanirim farkli
var mı bilen arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım var.Merhaba arkadaşlar, Savaş Özyiğite giden var mı? Deneyimlerinizi paylasabilir misiniz? Murat Önal ile arada kaldım. Billenler lütfen paylaşalım şimdiden teşekkür ederim hepinize