• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de Dunya'ya gideceğim. Ama telefonda görüstüğum her elemanları terso, her konuşmamızdan sonra sabır çekiyorum zaten canım burnumda
Canim nacizane hangi merkezle gorusurseniz gorusun kimsenin sizi bu sekilde magdur etmesine firsat vermeyin.Zaten su an tabiri caizse ipler baslangicta sizin elinizde iyilik guzelliginiz karsiligi bu sekilde oluyorsa merkezinizi degisin.Bu islerde zaten sonucta Allah yasatmasin negatif olunca hic kimse muhatap bulunmaz hele de bu sekilde baslayan merkezler icin .

Canim nacizane hangi merkezle gorusurseniz gorusun kimsenin sizi bu sekilde magdur etmesine firsat vermeyin.Zaten su an tabiri caizse ipler baslangicta sizin elinizde iyilik guzelliginiz karsiligi bu sekilde oluyorsa merkezinizi degisin.Bu islerde zaten sonucta Allah yasatmasin negatif olunca hic kimse muhatap bulunmaz hele de bu sekilde baslayan merkezler icin .
Cok haklısınız. Açıkçası başka merkezlere de bakıyorum. Öneri vermek olursa mesaj kutum da açık. Hatta euro bu kadar uçmamıs olsa avrupada bi yere gitmeyi tercih ederdim. Biontexconla da görüstüm ama benim durumum yumurta ve duruma göre embriyo dondurmak olduğundan onlar bu konuda çok seçenek sunamatacak gibi. Fsh'ım daha fazla yükselmeden bu iş aradan çıksın eski yaşamıma döneyim istiyorum biraz da çünkü çok yıprandım. Yanımda iyi kötü bir eşim olsaydı belki biraz daha dert ortağım olurdu. Hergün saatlerce oturup bu konuyu düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar, Savaş Özyiğite giden var mı? Deneyimlerinizi paylasabilir misiniz? Murat Önal ile arada kaldım. Billenler lütfen paylaşalım 😊 şimdiden teşekkür ederim hepinize

Arkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Amin 🙏🙏Saglikla kucagina al canim.Burdaki tum arkadaslarimiza tez vakitte nasip olsun insaallah🙏🙏❤❤

Embriyo ve yumurta donasyonu arasındaki fark nedir benim kafam karıştı ben bu sene 43 yaşındayım hangisi bana uygun olur sizce yaşımdan dolayi ben her ikiside ayni diye düşündüm sanirim farkli

Arkadaşlar bence hiç vakit kaybetmeyin hemen gıdın Kıbrısa. Ben vıta altera ya gıttım. Çok memnun kaldım. Çok şanslıydım.3embrıyo kondu iki tuttu. 6aylık hamıleyım Allah şu mubarek gunlerde isteyen herkese nasıp etsın
Saglikla gelsin ins ne guzel maşallah suan da nasil gidiliyr acaba izinler vs nasil oluyrki türkiyede tam kapama varken bende prp deniyeceğim hic tup bebek yada baska islem yapilmadi bir kere de olsa denemeden gitmiyeym dedim sizin ilk seferde mi tuttu ve neden olmuyordu

Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallah 🙏🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿🧿❤❤❤

Embriyo ve yumurta donasyonu arasındaki fark nedir benim kafam karıştı ben bu sene 43 yaşındayım hangisi bana uygun olur sizce yaşımdan dolayi ben her ikiside ayni diye düşündüm sanirim farkli

Eşinizin spermlerinde sorun yoksa yumurta donasyonu yapabilirsiniz (daha ekonomik olur) ama hem yumurtada hem de spermde sorun olduğunda ikisi için de donör kullanılıyor ve embriyo donasyonu yapılıyor.

Ikizmi cnm hayirlisiyla alirsin kucağına inşallah
1f970.png

İkiz canım. Amın
1f970.png

Back