Çok teşekür ederim cnm, amin... inşallah hepimiz saglıkla günümüzü doldurup hayırlısıyla mutlu sona ereriz.

İspanyada daha ucuz görünüyor belçikaya göre... 9000 euro yerine 7500 euro...
Detaylari merak ettim. Bilgileri paylasirsan cok iyi olur. Ornegin kac embryo transfer ediyorlar. Burada takibi kim yapiyor..(özelden at bu bilgiyi) burada hangi klinik,,,
Yaş sınırı kac, sen ne zaman dusunuyorsun. Gibi...

Öncelikle çok teşekür ederim... Bu defa eşimle hiç bir şekilde dillendirmeme kararı almıştık ve öyle yaptık, her negatifte günlerce konuşuluyor iyice umutsuzlaşıyorduk çünki heleki forumdaki arkadaşların durumlarıda negatif olunca bir ara foruma bile ugramaya korkar olmuştum... Mart sonu hit le yeniden start verdik önce her zamanki gibi e2 istedi günde 3 estrofem+folikasit ve koraspinle tedavi sürecimiz başladı bir hafta sonra endometrium baktırdık 8 mm çıktı (rahimde hiç bir sorun yok) birkaç gün sonra progesteron testi istedi ve aynı gün 8 saat arayla 200mg 2 adet progestan fitil başlattı progestan başladıktan sonraki 4. gün transferimizi yaptı transfer günü endometrium için sadece gayet iyi dedi... hepsi 17 gün sürdü ,3 tane fresh emb. transfer edildi...
transferden sonra hiç birşey hissetmedim diyebilirim belirti olarak...

flory çok güzel bir aşama kaydetmişsiniz. çok sevindim. yaza seni de tebrik etmek dileğiyle :)

Çok teşekür ederim cnm dedigin gibi her kışın bir baharı var Allah isteyen herkeze nasipetsin bende çok korktum ya yine olmazsa diye ama bak işte oldu ama buradaki pozitif haberleri benim hep pozitif düşünmemi sagladı

Son düzenleme:

ay bi dakka yaaa! yanlış okumuşum ya da atlamışım. hamilesin seeeen :))
yuppiiiii :) çooooooook sevindim. ben daha bekleyeceğim sanıyordum hahahaha :)))
tam süpriz oldu bana :)) canım Allah tamamına erdirsin. sağlıkla, sıhhatle kucağına al inşallah :))

hamilelikte ya da tedavi esnasında radyasyona maruz kalmak istemeyen arkadaşlar,
geçen gün internette rastladım. radyasyondan koruyucu battaniye , tişört gibi şeyler var. hamileleri radyasyondan koruyan battaniye yazınca çıkıyor.
bilginize

:)Aminnnnn... tekrar teşekür ederim arkadaşım darısı bütün isteyenlere çok şükür yüzümüz güldü sonunda...

nrm34 cok tebrik ederim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik gecirmen dilegimle kucagina almayi nasip etsin allahim, sanirim sende benim gibi birkac kez deneyenlerdensin, telasini cok iyi nliyorum, mutlulugunuz daim olsun sevgiler,,,

Son düzenleme:
okadar sevindimki anlatamam çoook tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
bana dedin sessiz sedasız dedavi olanlardansın diye meğer sende bendenmişsin:)))
tekrar tebrik ederim rabbim hepimize kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin
diğer arkadaşlarımızada bu mutlulukları nasip etsin

canım dün koca bi sayfa tedavi sürecimi yazdım noktasına kadar beni pis bilgisayar hata verdi nasıl üzüldüm sinirlendim
kendimi sana karşı suçlu hissediyorum bu aralar sorun var nette hallediyim çook şey anlatcam sana kendine çok iyi bak hadi sende hazırlan yaza yolcusun sendende bebiş istiyorum..hayırlısıyla...

teşekkür ederim ne yalan söyliyim biraz içerlemiştim beni neden tebrik etmedi diye:)
dansözün için çok teşekkür ederim darısı başına canım...

bugün ilk kontrolum vardı bitane mercimek var içimde çok şükür bi sorun yok 5+3günlük daha minicik kalp atışlarını gördük pıt pıt atıyodu dr zararı olur sesini şimdi açmıcam dedi 10 sonra tekrar gidicez ozaman duyarız inşallah bu yolda emek veren herkese rabbim bu günleri nasip etsin...

canım niye suçlu hissediyorsun ki? acelemiz yok, yazarsın.
sen şimdi rahat ol ve mercimeğinin varlığının keyfine var :)
ben yaz değil de yaz sonu gibi düşünüyorum. kısmet tabii bakalım :))

Nrm arkadaşımız ve selam arkadaşımız

Sizleri de tebrik ediyorum Ne güzel forum şenlendi maşallah bütün haberlerimiz pozitif Çok mutlu oluyorum Yaradan her isteyene gani gani versin.

nergis tebrik ederim seni....Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
bende ayın 14 kıbrıstayım..ama kafam karıştı...Bana sadece adet olmam için ilaç verildi...adetimin ikin ci günüde estrofeme başlattılar.
Ne e2 testi yap dediler nede başka bir ilaç vermediler...neden acaba...canım sıkıldı şimdi düzenli tedavimi olamıyormuyum acaba...
folik asitte ben internette okudum içilmesi gerektiğini daha tedaviye başlamadan önce başlamıştım.doktora söyledim iyi yapmışsın dedi sadece..
koraspirin başlasammı sen onu neden içtin...paylaşırmısın

canım sende benim gibi olmuşsun hangi merkez seninki doktorun kim bende bu günlerde adatim geldimi başlıcam yumurta geliştirici ignelere bendende ne test ne şu bu bişey yok isteyen coraspirini bazılarına kullandırıyorlar ben başlamıştım geri bıraktım firdevs hanım içme dedi folik asit elevit omega 3 kullanıyorum bunlarıda kullan diyen olmadı ben 3 aydır içiyordum firdevse söyledim onları iç iç dedi demesem başla diyende yoktu gerçi çok kurcalarsakta napsakta olmayacagında olmuyor iş olacagına varıyor aynı zamanlarda senle benim benimki sperm donesyonu benim gitmem ayın 20 sini bulur galiba belli degil adet olur igneye başlandımı 12 gün filan sürücek galiba o yüzden uçak biletide son anda alınacak uffff heycan var hayal büyük büğünlerdeki üst üstte gelen pozitif haberleri daha çok ümütlendiriyor insanı inşallah bizde seviniriz canım ..

Hayatım daha önceki sayfalardada yazmıstım sen okumamıssın sanırım..ben bulupta bunamıyorum,sadece dr.unda bana dedıgı coğul gebelik için sen musaıt deılsın 10.haftaya kadar bekleyelim sonra bakacagız bı caresıne dedı...Neden ısrarla buarada bazıları benım kendım ıle ılgılı yazdıklarımı saldırı gibi alıyorlar,algılıyorlar anlamadımki....neyse onu yazıyorum....

sevgıler

ben doğuş tüp bebek merkezine gidiyorum, doktorum şevket bey..bugune kadar normal tüp bebek tedavilerim hep doktor gözlem altında olmuştu...şimdiki tedavim de sadece telefonda konuşarak oluyor sanırım bundanda kaynaklanıyor kendi kendime birşeyler yapıyormuşum gibi geliyor..yüzyüze olduğu gibi olmuyor telefonda...of of...bakalım..dün eşimde sordu başka ne ilaç kullanıcakmışsın bu kadarmıymış tedavi dedi benide çelişkiye soktu....evet sperm donosyonun tedavisi daha uzun sürüyormuş okudum şimdi nette...benim uçak biletlerim otel rezervasyonum yapıldı 13 de pazar günü anneneler gününde anne olup dönerim inşallah...bende çok heycanlıyım..bugun arkadaşlarımla gezmeye gidecektim iptal ettim temizlik yapıyorum evde...çalıştığım için hafta içi yapamıyorum...ee bundan sonrada ağır iş yapamam diye düşünüyorum yani hayal ediyorum :)
Dualarım seninle canım...inşallah bebeklerimize kavuşuruz...En önemlisi sakin olmak galiba...ama olmuyorrrr yaaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…